• Carma07

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4

    fredag: MUS = Make Up Store

  • Carma07

    Nides: Hur hade du det på din möhippa?

  • Carma07

    Nides: Men...berätta om din möhippa!!

  • Carma07

    Nides: Såg kul ut på din möhippa. Kul att det var fotat så mycket hela vägen. Det kändes nästan som om man var där.

  • Carma07

    Hur tråkigt det än är så _måste_ jag lämna er ett tag nu och koncentrera mig på jobbet den lilla tid det är kvar för det. Sedan ska jag iväg på linskurs och få hem dem idag.

    Sen ska jag också köpa resten av underkläderna. Har inte bestämt hur jag ska göra riktigt. Jag måste ha strumpor i mina skor annars kommer jag få ont och skavsår. Har inte bestämt om jag ska köra med strumpebyxor eller inte. Det måste jag nog bestämma innan jag köper trosorna så jag vet om jag ska köpa vanliga eller mamelucker. Hmmmm... alla dessa val. Är det någon av er som ska ha strumpor eller kommer ni gå barfota i skorna.?

  • Carma07

    Linum: Jo, sådana har jag provat förr och tyckte inte om dem. De bara kanar av. Desstum är inte mina skor täckta hela vägen på sidorna så det får bli hela strumpor eller inga alls. Alternativet är ju knästrumpor, men då får jag hoppas på att inget av buset värdparet ska hitta på innebär att jag behöver lyfta på kjolen.

  • Carma07

    Usch, vad jag har svårt att koncentrera mig på jobbet. Jag har några måsten. Om jag inte hinner med dem idag får jag nog åka in en sväng på söndag kväll. Kanske är lättare när jag inte blir så nyfiken vad som händer här. Tack och lov så kan jag ju jobba ikapp mina timmar sedan.

  • Carma07

    Linum: Jag funderade på stayup. Men då måste jag ha mamelucker. Hur fungerar det då med stayupen. Då krockar dem ju. Ska man isf ha en sån där liten korsett med strumpebandshållare? Sexig bild jag målar upp,va? Funderar även på att köra med en hel kroppsstrumpa så behöver jag inte fundera. Och smal och formig blir jag ju också.

  • Carma07

    Fredag: Det är jag som diskuterar mamelucker, stayup, knästrumpor eller hur ska jag göra...

    Men när jag ska prova klänningen så är det väl skorna och bh som är viktigast. Jag behöver väl inte ha hittat resten av underkläderna tills dess?

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4