• Carma07

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4

    lykke: Toppen, då var det problemet löst.

    bauti: Om du vill och hinner får du gärna baka bröd. Jag är väldigt nyfiken på det brödet.

    Tack för hjälpen.

    Jag skulle aldrig klara det här utan er hjälp. Hade jag inte träffat er hade det inte blivit något bröllop. Ni är verkligen mina räddande änglar.

    Nu har jag fått lite nytt mod, så med röda och svullna ögon ger jag mig iväg för att handla lite dekorationer och fixa till det sista. Och imorgon blir vår bästa dag.

  • Carma07

    Mina hjälpredor - klarar ni er om jag skriver ihop ett lite bättre mail med lista till er lite senare? Jag är snart tillbaka.

  • Carma07

    Hejsan svejsan på er.

    En lycklig men mycket trött brud. Festen blev så himla bra. Inga tal(precis som vi ville ha det) och en himla massa mingel. Såå roligt. Maten var verkligen supergod och tårtan också. Det blev gott om mat över.

    lykke, bauti, Nides och Addiz - tack för all er hjälp. Allt var så fint. Och tack alla för det jättefina och passande kortet.

    De sista gästerna gick hem klockan tre och sedan bytte jag och min man om till pyjamas och sprang omkring här och försökte skapa lite ordning i porslinskaoset så vi hade lite ordning till idag. Vi la oss vid halvfem och gick upp igen klockan åtta och bara körde på och plockade disk. Måste säga att frisyren var verkligen ordentligt gjord. Jag chansade med att sova med den och jag var precis lika snygg idag. Nu har jag dock rett ut det hela.

    Det kommer nog att ta ett litet tag att städa huset, men det kan det få göra. Ikväll blir det en sväng ner till Göteborg med svärfar och hans familj.

  • Carma07

    Godmorgon

    Sitter här med en overklighetskänsla och undrar när man ska förstå vad som hänt. Allt känns som i en dimma och när jag tittar på fingret så undrar jag varför ringen är där och inte i lådan. Har jag glömt att ta av den när jag provat?

    Luften börjar gå ur mig och är så trött. Kunde knappt vakna i morse och kroppen bara värkte. Ska bli skönt när man landar ordentligt och man kan börja ta in allt det här.

    Inatt hade jag även en bröllopsmardröm. Jag drömde att jag var sen till mitt bröllop, att jag inte hann duscha och tvätta håret innan och att bukett och tårta saknades. Ni kanske förstår hur skönt det kändes att vakna.

  • Carma07

    MissP: När ska vi fixa med bord och stolar? Fungerar det ev ikväll?

    lykke: Är du hemma eller jobbar du denna vecka? När kan jag komma förbi med besticken?

    Nides: Ska du på något av bröllopen på lördag?

  • Carma07

    lykke: Jag kan komma idag redan om det funkar för dig.

    MissP: Det kom inget mail om det var meningen att det skulle gå till alla.

    Puman: Jag kan inte vila och slappna av riktigt ännu. Har en del saker som behöver tas tag i och ordnas med. Och så har vi fortfarande gäster. Men man kan ändå börja varva ner lite granna.

  • Carma07

    MissP: Då bestämmer vi imorgon. Vi får höras av om det skulle dyka upp något.

    Linum: Tackar. Måste formatera min hjärna igen innan jag hittar på nästa grej. Det känns som den är i tusen delar just nu. Hoppas bara jag hittar alla delar igen.

  • Carma07

    Tezz och lykke: Ni är inne i er bröllopsvecka nu ju. Spännande. Det är dags att knyta tummarna och deala med vädergudarna igen. De tog oss igenom stora prövningar, men visade sig barmhärtiga till slut. Bra dealat av er tjejer.

  • Carma07

    Godförmiddag

    Blir tröttare för var dag. Är väl baksmällan från stressen och sömnbristen. Men äntligen börjar det lätta upp ett hål i dimman så man kan börja ta in allt som har hänt. Kan komma tänka på saker och detaljer och blir glad och pirrig.

    bauti: Krya på dig. Massor av kramar till dig.

  • Carma07

    lykke: Tack så mycket. Kan man göra annat än stråla upp när man träffar såna trevliga och mysiga vänner som er?

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4