• Carma07

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4

    Nides: Ska gå in där och kika.

  • Carma07

    Nides: Den var ju jättesöt. Du får gärna köpa med en sådan. Kan du lägga ut pengar så länge så lägger jag ett kuvert i köket till dig på lördag.

    Nu kom dem med bord och stolar så nu är det slut på rasten.

    Ses kanske en stund imorgon.
    Ha en fortsatt trevlig kväll.

  • Carma07

    Nickes: Skicka gärna en bild om du har.

  • Carma07

    Godmorgon bauti. En till som inte kan sova. Gick inte och la mig förrän halvfyra och efter att ha vänt och vritt på mig ett tag så vaknade jag halvsex klarvaken och hungrig.

  • Carma07

    Godmorgon igen

    Tezz: Jo, fast efter jag hade ätit lite kände jag hur trött jag borde vara och skulle iaf gå och vila lite och somnad jättegott. Så NU är jag dödens istället. Var nästan bättre om jag hade varit uååe och grejat då när det kändes som om jag var pigg.

    Linum: Inatt ploppade det upp en del lösningar som skulle förkorta ner dagen. Skulle det vara besvärligt att ta med sig kakorna till kyrkan på lördag och där lasta över dem till Addiz eller nån av tjejerna? Kommer ni att ta bil?

  • Carma07

    Linum: Stort lycka till förresten!!!

  • Carma07

    Hjälp, jag håller på att braka ihop. Det är ett jäkla pisse och blåsväder, blommorna var jättefula , det är en massa folk här och bara jätterörigt. Jag vill bara låsa in mig och gråta just nu. Undrar om jag kan få sambon att gå med på att höra efter ifall lokalen fortfarande är ledig och snabbt flytta upp allt dit. Jag vill verkligen inte det här längre.

  • Carma07

    Tezz: Efter två varmkorvar på stående fot och några tårar... känns det likadant. Problemet är att det känns så himla rörigt här, men jag kan ju knappast slänga ut dem. De har ju trots allt hjälp till lite granna och vissa gör fortfarande. Vill bara att sambon ska komma hem innan jag sticker iväg på mina ärenden så vi kan snacka lite. Känner att tiden bara rinner iväg och att hela bröllopet redan är förstört. (Och jag vet att det _inte_ är det, men det är så det känns nu.)

    Just nu ser jag bara fördelar med att flytta till lokalen. Nackdelen med den är att den är urtråkig. Men det är snålblåst och spöregn också.

  • Carma07

    Nu kommer sambon äntligen. Sista dagen jag kan kalla honom det. Det får vara min ljusglimt för tillfället.

    lykke: Har du bestick hemma? Ska få låna några utav värdparet, men utifall att det saknas några stycken? Annars ska vi ha fått ihop vårt porslin.

  • Carma07

    Linum: Vill du köra dem till bauti? Gjorde du chokladmuffins också?

    lykke: Jag ska höra med värdparet hur många de hade. Det som saknas nu är 10 st knivar och gafflar.

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4