• Carma07

    Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...

    Godkväll i tråden

    Mest inne för att säga hej eftersom jag är så dålig att hänga här under dagarna.

    Trist på jobbet och längtar mest hem. Idag räknade jag ut att det är 95 arbetsdagar kvar om jag går på semester i juli. Nu är det iaf under 100.

    Bauti: Vad kul det låter med silversmideskurs. Ska bli jättekul att se resulteten av det hela. *nyfiken*

    Förhoppningsvis så får jag en del av bröllopskorten imorgon. Men jag vågar inte hoppas för mycket ännu.

    Hmm, bara massa svammel, men nu vet ni att jag lever. Ser fram emot träffen hos Frujj.

  • Carma07

    Halloj

    Bauti: Hoppas kursen blir roligare ju längre du kommer. Man måste ju börja någonstans.

    Nibla: Vad hurtig du är. Lät som en himla härlig och lyxig kväll. Och vad kul med IKEA. Längtar tills vi också kan sätta igång lite mer och inreda hemma.

    Ab: Det är bara att bita ihop på jobbet. Det är inte länge kvar. Det känns ändå skönt att ha bestämt sig att försöka hitta något annat till sedan.

    Har absolut ingen arbetslust idag heller. Vill hellre vara hemma och städa. Skulle städat igår kväll, men somnade som en liten snusgris i soffan.

  • Carma07

    Och har dessutom ett litet problem jag behöver lite tips till. På lördag är vi bjudna till ett par kompisars dop för deras son. Vi har inte varit på dop innan och jag är lite dålig på vad för slags present man kan hitta på till den lille killen. Har ni tips som ni kanske bara kan ösa över mig?

  • Carma07

    Åh, tack för tipsen. Sångboken och vinet lät som en himla kul idé. Själv funderade jag på en större sparbössa med hänglås som han får öppna först när han fyller 18 år. Sedan lägger man i lite av dagens mynt och sedlar och sedan får han och föräldrarna själva fylla på den till 18-årsdagen. Har själv mynt hemma som jag fick när jag döptes och de är kul att ha eftersom de inte finns kvar idag.

  • Carma07

    Godkväll

    Nides: Skönt att mötet gick bra. Nu kan du slappna av lite granna igen.

    Frujj: Tråkigt med korten. Men i värsta fall kan vi väl kika på dem med skavd kant? Om du inte måste skicka tillbaka dem iofs.

    Nibla: Mina mosdagar är över och just nu har jag återupptäckt filmjölken. Så gott!!! Ett tag var det youghurt, men den kändes lite för tjock ibland. Tror det beror på att jag är så himla törstig emellanåt. Framför allt på kvällarna.

    Synd att Damernas afton inte blir av. Fast å andra sidan känner jag mig lite osäker på att bubbla och basta för tillfället. Norsesund låter trevligt. Mina hemtrakter.

    Äntligen har maken kommit hem igen. Känns alltid tråkigt när han är borta.

    Ja, godnatt då. Dags för längesedan att hoppa i säng.

  • Carma07

    Halloj

    Bauti: Usch, vad hemskt vad som har hänt din vän. Hoppas hon hittar strykan och får stöd att orka vidare.

    Mer sjuklingar i tråden. Krya på er!! Så trist att få en efterhängsen förkylning.

    Idag är vi båda lediga. Ska iväg och inhandla doppresent och handla för kvällen. Eftersom på måndag har vi varit gifta i 6 månader och måndag kväll är man oftast för trött. Så istället slår vi ihop det med alla hjärtans dag och käkar gott ikväll. Har också tagit fram den lilla tårtan ur frysen som fanns. Mums!!

    Nu händer det massa mer grejer på jobbet. Som vi har väntat på men som sker tidigare än vi trott. Nu blir det tungt att bita ihop i fyra månader och killarna tror jag inte vill bita ihop längre utan funderar på att leta något annat. Berättar mer när vi träffas.

    Ha en bra fredag och en bra helg alla.
    Kramisar

  • Carma07

    Tillbaka från shopping. Hittade lite olika alternativ till doppresent, men har inte kunnat bestämma ännu. Blir en snabb tur imorgon för att inhandla vad det blir. Vi vill även kolla systemet innan vi bestämmer oss om man kan köpa något vin eller så som någon föreslog.

    Jag hoppas killarna tar sig därifrån, men dem får bestämma själva. Men det lät på lillebror att han inte tänker hänga kvar länge till och då vill inte maken heller det. Att vi har haft varandra har varit det som gjort att vi orkat. Blir man ensam kvar tror jag inte det blir kul.

    Underbart väder och jag längtar verkligen ut till trädgården och altanen. Men idag blir det städa som verkligen behövs just nu. Ska bli så skönt när det är klart.

    Vi köpte även små presenter till varandra idag. Maken fick en påse ostbågar som han älskar och jag en bukett tulpaner som jag ville ha. Till ikväll blir det vår favoritlax med god sallad till och till efterrätt blir det minibröllopstårta. Hoppas den hinner tina till ikväll bara. Och så får vi ju duka fint också.

  • Carma07

    Hej på er.

    Inne lite snabbt för att kolla hur ni har det. Helgen har varit lugn. I lördags hade jag två gamla arbetskamrater hemma på besök och på söndagen var vi på dop. Idag tillbaka på jobbet som verkligen känns tungt. Urk!! Men roligt är att vi idag firar 6 månader!! Fast vi firade i fredags istället med god lax och minibröllopstårta som vi hade kvar. Det enda som saknades var alla bilder att kolla på.

    Ab: Låter som du haft en härlig helg och skönt att du änligen börjar bli på bättringsvägen.

    Tezz: Tråkigt att du börjar bli dålig istället. Krya på dig i massor.

    Addiz: Ska kolla på bilderna när jag kommer hem. Är så nyfiken.

    Längtar tills på fredag tills vi ses igen. Hoppas att det är många av er som kommer.

  • Carma07

    Godkväll

    Tråkigt med sega förkylningar. Ni får skrämma dem ordentligt så de försvinner någon gång.

    Addiz: Jag kunde inte se dina bilder alls. Kom inte in på sidan.

    Frujj: Hoppas du hade en trevligare dag idag. Trist när allt är surt och eländigt.

    Usch, nu börjar halsbrännan bli besvärlig. Har förut bara haft den på kvällarna och det har hjälpt bra med filmjölk. Nu börjar den redan vid tretiden. Filmjölken hjälper fortfarande, men mycket kortare stunder. När jag kom hem idag så tog jag genast en tallrik fil och somnade sedan i soffan. Vaknade för en liten stund sedan med en fruktansvärd halsbränna. Vad värre var att jag spydde upp den och det var INTE roligt. Dessutom var jag kissenödig samtidigt så jag höll på att kissa på mig OCH hade kramp i foten. Det får nog bli en tur till apoteket tror jag.

    Fördelen med allt att nu mår jag bra. Ska krypa tillbaka till soffan och kolla på Bygglov.

    Kramisar

  • Carma07

    Addiz: *fniss* Upptäckte att det bara var jag som fattade trögt. När jag skrev in länken som man skulle istället för att bara klicka på den som blev i ditt tidigare inlägg gick det hur bra som helst. Jag får skylla på lilla bullen. Så kul att se lite bilder från festen. Jag kunde inte klicka på bilderna för att se dem lite större, men man fick en liten hum iaf.

    Ab: Jag kommer att ta bilen hem till Frujj på fredag och kan hjälpa dig hem med staffliet.

    Dags att gå och sova i sängen istället för soffan.

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...