• Carma07

    Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...

    Lunchdags och passar på att kika in hos er.

    Hade jätteproblem att få i mig lunchen. Ingenting smakar längre. Eller rättare sagt, allt smakar för mycket. Tom kaviar på mackan blev för mycket. Vad har de för slags fika dit vi ska ikväll? Vill bara veta om det finns något som jag kan peta i mig annars klarar jag inte av att åka buss hem.

    Ab: Det kan hända att du får bära hem mig. Mina ben brukar bli som bly på kvällarna.

    Tezz: Får man gissa? Har du gjort en lista?

  • Carma07

    Addiz: Krya på dig. Jag har vidarebefordrat ditt mail till maken. Har har mailat tillbaka till dig med lite frågor. Har du fått det?

  • Carma07

    Addiz: Te går alltid ner. Men jag får inte bli för hungrig. I värsta fall får jag ta McDonalds på vägen hem. Det är väldigt gott numera.

  • Carma07

    Halloj

    Tack alla för igår. Jättekul att träffas som vanligt. Saknade er som inte var med. Ska kolla bloggen också lite senare. Damernas afton tycker jag låter som en kul idé.

    För pysselintresserade har vi ändrat oss till söndagen istället om någon skulle vara intresserad då. Vill gärna veta på ett ungefär innan imorgon eftermiddag om någon är intresserad för matplaneringen.

    Vårruset låter kul, men inget spring för min del. Det blir promenad som gäller.

    Linum: Krya på dig

    Nu är det MAAAAT.

  • Carma07

    Frujj: Usch, vad hemskt det låter. Hoppas allt vänder snart.

  • Carma07

    Godkväll i stugan. Mitt lilla inlägg försvann så jag får väl göra ett nytt försök.

    Frujj: Tycker att både pärlor och hudvård låter kul. Har hör mycket om Mary Kay och att de som använder de produkterna är väldigt nöjda. Misstänker dock att de är väldigt dyra. Men om de dryga kanske det jämnar ut sig.

  • Carma07

    Godmorgon

    Ab: Ja, FL är stort. Jag tror det finns allt mellan himmel och jord där.

    Tezz: Ska bli spännande vad det blir för frisyr sedan. Jag ska ockå klippa mig imorgon. Det ska bli väldigt skönt. Mitt hår har bara blivit en stor rishög.

    Ikväll ska vi på bio med jobbet och kolla ARN.

    Nä, tillbax och jobba. Passade på att smita in medan jag drack upp mitt te.

  • Carma07

    Ab: Du som är duktig på avtal och regler, är du insatt in arbetslagar också? Vad som gäller vid uppsägning osv. Inget som har hänt här ännu, men vill gärna förbereda mig om det blir deras nästa steg.

  • Carma07

    Ab: Svaren är nej och nej. Antar att det dessutom ställer till en del om det är ett familjeföretag?

  • Carma07

    God eftermiddag. Snart bär det iväg till bio och Arn. Innan dess har jag tjatat till mig att vi ska åka vägen om en korvmoj så jag får lite potatismos. Just nu är det som om någon har slagit mig med en klubba och det är nästan omöjligt att hålla sig vaken. Undrar hur det kommer att gå på bion?

    Frujj: Hur gör man för att hålla sig vaken? Något knep?

    Ab: Jag skriver ihop ett mail till dig ikväll eller imorgon med det som jag undrar över. Tror just nu inte att det är någon fara, men känns ändå skönt att veta vad som gäller.

    Loggar ut innan jag somnar över tangenterna. Vi hörs mer sedan.

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...