• Carma07

    Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...

    Ab: Ett litet kort meddelande till dig på fl.

  • Carma07

    Godkväll

    Har inte haft ork att hänga med här de senaste dagarna. Känner mig mest som en zombie.

    Bion i torsdags klarade jag av att hålla mig vaken på med hjälp av en halv special innan. Vi hade bokat biljetter till VIP-salongen för den hade ingen av oss testat innan. När vi kom dit får vi reda på att de har klantat till det och lyckats dubbelboka och salongen var redan full. Men de hade ordnat en egen salong för alla som blivit felbokade och dukat upp med popcorn, dricka och godis. Dessutom fick vi tillbaka pengarna så nu kan vi gå på bio en gång till.

    På fredagen var det mycket värre att hålla sig vaken. Tror helt bestämt att den berömda förlamande tröttheten har slagit till. Tror fakiskt att jag slumrade till några gånger vid datorn.

    Efter jobbet var jag och klippte mig och hon märkte att jag höll på att somna. Hon trodde nog att jag var utarbetad eller nått för hon gav mig en hårbottensmassage istället för att torka håret. Det var ganska skönt faktiskt.

  • Carma07

    Ab: Hoppas ni hade kul på er pirathelg. Lite nyfiken på hur den var. Min arbetsfråga till dig tar jag med mig på lördag. Känns ganska krångligt att skriva ner allt det.

    Addiz: Också nyfiken på om du kom iväg på möhippa. Vi kanske kan höras av under veckan också för dina klistermärken är klara.

  • Carma07

    Addiz: Ser fram emot berättelsenn *nyfiken*

    Ab: Låter som en urkul helg. Skönt med allt avklarat. Vi har inte fotat ännu. Förhoppningsvis nästa vecka om de går med på det där.

  • Carma07

    Har inte bestämt vem jag hejar på ännu i Let´s Dance. Svårt att säga efter första gången.

  • Carma07

    Addiz: Igår när lillebror var på väg och handlade åkte han förbi här och såg att vi var här och pysslade. Han hade köpt med sig hamburgerkött till Boman. Han har bestämt sig för att bli kompis med honom. Vi hade redan åkt när han kom så han visste inte då att han inte var med igår. Jag får säga till honom nästa gång ni kommer med.

  • Carma07

    Halloj

    Är superseg idag och åkte faktiskt hem efter lunchen. Det var riktigt skönt.

    Ab: Kanon att vi kan vara hemma hos er. Har vi sagt någon tid?

    Tezz: Jag läser också din blogg. Har den bland mina favoriter på datorn hemma och brukar läsa den innan jag går och lägger mig. Du är jätteduktig på att skriva och jag tycker det är riktigt kul att läsa den, så det måste du fortsätta med.

    Addiz: Jag lägger dina klistermärken på brevlådan imorgon. Vill gärna flytta över dem till ett vadderat kuvert först.

    Bauti: Vad kul att höra av från dig. Håller med Tezz om att du ska packa ner lite sol och värme och ta med det hem till oss.

  • Carma07

    Måste bara berätta en rolig sak som hände på jobbet igår. En gammal dam ringer och frågar vart hon har hamnat och jag svarar xxxx. Ojdå, sa hon, jag skulle egentligen ha ringt en väninna, men jag undrar bara...är det fredag den 11:e idag? Nää, svara jag, det är måndag den 14:e. Oj, såpass säger damen. Det är nämligen så att jag om min väninna här träter om detta, men då är det alltså måndag den 14:e? Låter inte som om de gamla damerna hade speciellt mycket att göra den dagen.

  • Carma07

    Godmorgon

    Ab: 15:00 blir bra. Skönt med sovmorgon på lördagar.

    Nibla: Vad spännande att berätta. Alltid kul att se när de blir så glada.

    Jag är åpen och vill adoptera både Leif och Doris.

  • Carma07

    Frujj: Jag brukar också kika in på din blogg.

    Ab: Vad härligt det låter med en liten resa. Barcelona är jag lite nyfiken på. Har aldrig varit där.

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...