• Carma07

    Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...

    Frujj: Är det bra pris på vagnen?

    Tezz: Ja, det är på scrappiz.

  • Carma07

    Frujj: Vagnen var fin. Har hon kvar alla garantipapper så är det väl bra. Det blir iaf något billigare mot att köpa en ny.

    Tezz: Det finns i forumet i gruppen "Swappar, utmaningar och tävlingar". Där har cybercrop en egen tråd. Alla utmaningarna och tävlingarna ligger klistrade i egna trådar.

  • Carma07

    Tezz: Du kan väl beställa en egen namnskylt.

  • Carma07

    Frujj: Åh, vad sugen jag blir på att baka en god kaka. *mums* Men nu tänkte jag ge mig ut på en promenad innan jag säckar ihop helt. Känner nu att jag börjar bli trött. Man orkar lite mer när man gör något roligt.

  • Carma07

    Ab: Låter som en mysig långfredag.

    Vi ska också snart trycka i oss lite lunch. Sedan är det fortsatt pysseldag idag. Får passa på medan man har inspiration.

    Igår kväll var jag jättetrött och kröp ner i sängen redan 20.30. Det var väldigt skönt och behövligt måste jag säga.

  • Carma07

    Godmorgon

    Underbart vinterväder även om jag egentligen ville ha vår. Men jag älskar sånt här väder. Det är så mysigt. (Lite mysigt även om det är i mars)

    Frujj: Kul med ännu ett bröllop. Du börjar bli en riktig veteran.

    Ab: Tack så mycket. Kul att du tyckte om det. Om frågan om gatstenar vad ställd till mig så har vi pratat om att försöka sälja av en del av dem.

    Påsken har varit jättelugn. Vila, massa pyssel, påsklunch hos faster och ännu mer slappa hemma. Känns otroligt skönt att ha vilat en hel del.

  • Carma07

    Nides: Jag ska gå på mässan i helgen. Har ännu inte bestämt om jag hänger med pysselgänget eller sticker iväg själv. De vill nämligen gå precis vid öppning på lördagen och då är det som mest folk. Jag brukar föredra att gå på söndagen eller senare på lördagen så man kommer åt att kolla lite bättre. Det är bara att hänga med om du är intresserad. Ja, ni andra som är intresserade också för den delen.

  • Carma07

    Tez: Har inte bestämt ännu vilken dag som är bäst för mig ang mässan. Men blir det söndag går jag gärna dit med er.

    Nides: Det är vårat favoritvin också. Vi hade egentligen sett ut ett annat, men det fanns inte inne så då körde vi ett beprövat som iaf vi båda tycker om.

    Frujj: Tränar tyvärr ingenting men borde. Kommer inte ens ut på promenader. Funderar också på att leta upp något. Vi kanske kan se om vi hittar något som passar oss båda så blir det lite roligare. Gravidvattengympa kanske kan vara något. Har även funderat på gravidyoga om det finns någonstans. Har gått upp 7-8 kg och är halvvägs. Går man upp i samma takt hela vägen är det ok, men vill inte gärna rasa iväg jättemycket mer än vad själva graviditeten väger.

  • Carma07

    GRATTIS NIDES!!! Såg det igår när jag var på Facebook och skickade lite roliga grejer till dig, men hade glömt av det alldeles när vi snattrade här förut idag. Hoppas du får en bra födelsedag!!

    Undrar just om det var den snön som vi fick i morse här som ni har haft i Göteborg på eftermiddagen. Här har det inte snöat något mer efter det.

    Tror jag kände bebisen buffla runt för första gången. Jag kände att det började dunka på min urinblåsa och det brukar det ju inte göra annars.

  • Carma07

    Godkväll

    Frujj: Tack för påminnelsen ang programmet. Vi valde dock att kolla på nån av repriserna som går i helgen. Vi följer ju Lost här hemma.

    Tezz: Tror att både Nibla och Addiz kommer hem i början av april.

    Det var väldigt vad det verkar ha snöat i Göteborg. Här har det börjat töa.

    Ang spa så glömde jag ju kommentera det sist. Tycker det låter jättemysigt och vill gärna göra något sådant, men det hänger lite på pengarna när det blir dags.

    Loggade in på skatteverket i morse för att kolla vår skatt. Glada besked och tur är väl det. Misstänker nämligen att föräldrapenningen sedan inte är det så vi behöver lite att dryga ut med.

    Lite snabba rader från mig på onsdagskvällen.

  • Carma07

    Godkväll

    Haft fullt upp på jobbet och ingen chans att kika in här förrän nu. Men imorgon är det fredag och det är skönt. Längtar till helgen. Som vanligt.

    Tezz: Vi har inte bestämt ännu hur vi ska lägga upp helgen, men det får vi nog göra ikväll så jag kan maila berörda personer imorgon om hur jag gör med mässan.

    Nides: Vad kul att inreda. Önskar också att vi kunde sätta igång här hemma. Låter häftigt med svart i köket.

    Bauti: Vad kul att äntligen få upp tapeterna i sovrummet. Det har du ju väntat på länge.

    Vet inte om fika ännu, men det hade varit jättekul!!

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...