• Gable

    Äntligen fredag del 12

    Det är väl på tiden att jag startar upp en tråd

    Jaha, då är vi här igen då.
    Ni vet drillen: Välkomna jada jada jada...

    22344+1244 blir 23588

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-01-02 23:20
    plus 780 totalt 24368

  • Svar på tråden Äntligen fredag del 12
  • Gable
    Cybermamman skrev 2008-01-15 20:27:17 följande:
    apg, du är väl inte sämre än att du kan hjälpa till lite och knuffa på honom tills han vaknar
    En välriktad spark är mycket, myyyyycket mer praktiskt. Knuffar kan husband sova sig genom. En spark... Nej, då vaknar dom.

    *jag vet, jag har gjort en mycket noggrann studie inom båda områdena*
  • Gable
    janos skrev 2008-01-15 20:56:18 följande:
    *känner mig lite skyldig*Känns som att jag har startat en diskussion ang nätter, sömn och fördelning! Jag kan bara säga att det bästa är att man är överrens inom familjen.Här tar maken pojken på mornarna, när han kan, så att jag kan få sova ut. Nätterna tar jag eftersom jag ändå ammar.
    Äh, trams! Det är väl bra att få ventilera och diskutera. Sen att alla gör olika är väl jättebra, man kan ju få nya infallsvinklar på sitt problem.

    Apropå problem så sitter jag o väntar att E ska vakna för nattmålet. Sen SKA hon inte vakna förrän tidigast 05.30, för det har hennes mamma bestämt. Sen ska hon sova minst 4 timmar till, så hennes mamma också får sova
  • Gable

    Förresten så har svårmor varit här idag. Det gick riktigt bra. Tänkte mycket och ofta på oljelampor

  • Gable

    Truppledare för ARG-OS!

    Det är verkligen nåt för mig!!!!!

  • anne på grönkulla


    Jag orkar inte vara så arg längre har jag märkt...

    Janos, varför ska du känna dig skyldig? Det är väl en jättebra grej att prata om?
  • Fru Hilde

    Janos detta är ju en fredagis-ventilations-tråd Alla ämnen får plats. Med tanke på att vissa av oss har sömnbrist så är det inte så konstigt om vi ventilerar det här. Ventilera på du bara, jag lovar att inte tröttna.

    På min front är det inte heller så lysnade... Tösen och jag är sjuka, tror det är en maginfluensa blandad med förkylning. Hon verkar iallafall vara som sina föräldrar, dvs. får inte så lätt spysjuka, eventuella magåkommor går bakvägen istället. För min del är det mer lätthanterligt. Tråkigt nu är att maken är i Prag och inte är hemma förrän på fredag Så lite snörvligt o smådeppigt blir det.

    Jag har föresten skaffat mig en ny (nygammal) hobby. Jag stickar för fullt när tid finnes. Mycket avslappnande och så känner man sig så nöjd över det fina resultaten Hittade ett vrålsnyggt mönster till maken... enda kruxet var att när jag räknade ihop garnkostnade så hamnade jag på nästan 800kr ... nu skulle den visserligen bli rysligt snygg, men 800 spänn är ändå 800 spänn som skulle kunna sparas för framtiden... (i-lands problem)

  • anne på grönkulla

    vad mysigt det låter - tänk om jag hade ro till det! Jag nöjer mig med att virka påvemössor, men det var också ett tag sen...

    jag tycker ämnet är kanonintressant så ventilera på!

  • janos

    Vad härligt att ni inte är less på mig och mina trötta kommentarer. Ni är underbara!!!!!! Tack för att ni finns och att ni lyssnar.

    Vi har haft två bättre nätter nu, så det kanske är på väg att vända.

  • janos

    Jag och maken har unnat oss!! Vi har bokat en resa till Gran Canaria, två veckor. Det ska bli så skönt att vara tillsammans med familjen. Då slipper jag "tänka" på att inte "störa" maken om nätterna. Då får vi njuta av sol och värme och familje livet.
    *längtar*

  • Rystall

    Vi lät A sova hos oss. Dels för att det kände så fel att han skulle sova för ensam efter att ha legat i min mage 9½ mån och dels för att jag ammade liggandes i sängen nattetid vilket gjorde att vi alla fick sova mycket mer. Dessutom passade jag på att sova middag med A en gång varje dag. Sedan lät vi varandra sova ut varsin dag under helgen medan den andra gick upp på morgonen och tog hand om A. Visst var jag trött ibland, men så farligt var det inte.

Svar på tråden Äntligen fredag del 12