• Englali

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Åh... stort grattis Hedebris! SÅ mysigt! Hoppas lilla familjen mår toppen. Sköt om varandra nu... och njut!!

  • Englali

    Hedebris: Var o kikade på bilderna nu... han är helt ljuvlig! En så söt liten kille!

    Anja... trevligt att du är här. Jag började känna mig rätt ensamn när alla skrev godnatt.
    Hänger iaf kvar en liten stund till.

    I morgon jobbar jag bara till 16.00... sen blir det ansiktsbehandling, så skönt!

  • Englali

    Skönt Anja o ha det fixat, hoppas det löser sig!

    Själv har jag inte tagit tag i mitt skobekymmer ännu. Men jag gissar på att jag köper ett par i Bröllopsbutiken när vi ska prova ut Andreas kläder.
    Härligt att vi fick 20% rabatt på hans kläder i och med mässbesöket och så fick jag en rabattcheck på Change - underkläder också... perfekt! Och 10% där jag vill hyra min brudkrona. Mässbesöket var lönsamt!!

  • Englali

    Nu blir det sängen iaf... jag är trött o A ska upp 04.15 i morgon och köra till en utbildning han ska hålla i Jkpg kl. 08.00 (vi har 2,5 timmas resväg dit)

  • Englali

    Åh våran gästlista e inte ens klar... vi kan ju aldrig bestämma oss! haha... lyxproblem kallas det va?

    Sov så gott! Hoppas ni joinar mig här i morgon kväll, då är jag sååå ensam, min darling ska ju sova i Jkpg
    Hej så länge!

  • Englali

    God morgon!

    Shit vilken knasig natt! Massa drömmar om precis allt och inget. Klockan ringde 04.15 då skulle A gå upp. Jag vaknade o somnade om. 05.15 kommer han in o säger hej då... jag vaknar o somnar efter en halvtimma. 07.15 min klocka ringer o jag ska gå upp... och är då dödstrött!! Helt färdig nu.
    Så skönt o inte jobba heldag idag utan bara gå o lägga mig o njuta hos hudterapeuten. Mmmm, nice

  • Englali

    Hej tejer!

    Jag är sjukt trött ikväll. Ansiktsbehandlingen tog knäcken på mig. Efter syrapeeling-mask och två andra masker plus massgage åkte jag hem med världens huvudvärk och illamående. Behandlingen satte verkligen fart på kroppen. Ny beh. om två veckor igen, nu ska vi få bort det här.
    Jag har inte akne/finnar eller något sådant utan bara inflammerad och känslig i hela hyn. Hon frågade direkt om jag varit med om någon traumatisk upplevelse, för det är precsi så huden brukar se ut då. Gissa om det här är kopplat till mammas sjukdom... att jag är så orolig över det.

    A är i Jkpg i natt, my good.... vad jag saknar min underbara goding!! Skulle göra vad som för o ha honom hos mig nu.
    Blir nog sängen tidigt ikväll... är så trött så jag knappt kan skriva!

  • Englali

    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-03-04 21:49:43 följande:


    Oooh, imorgon är det min tur att få mysa lite i behandlingsstolen!
    Härligt...!! Njut o koppla av. Tycker det låter som att du är i behov av det, när jag läst dina tidigare inlägg om jobbet idag.

    Så konstaterades idag att min hudsjukdom har kommit tillbaka, rosacea... usch o fy! Den är ju kronisk men visar sig mer eller mindre och vid stress och icke välbefinnande vill min gärna titta fram. Är flera, flera år sedan jag hade det nu och medicinerades mot den, som tur är har jag en tid hos min hudspecialist den 2/4. Är så jobbigt när kinderna blir helt rödflammiga och det sticker o svider i dem.

    Nehe brudar, sängdags här för min del!
    Natti natti!
  • Englali

    Låter härligt du! Ha det så nice i morgon då!

    Japp, jag hoppas verkligen de kan få bukt med den. Men det är ju så självklart egentligen, att mkt hänger på allt med mammas sjukdom. Är så blind som inte relaterat till det själv bara.

    Sov gott! Natti natti!

  • Englali

    God morgon!

    Är det bara jag som är vaken??

    Anja: Fy jag lider verkligen med dig!! Du ska inte behöva må och ha det såhär. Dina inlägg igår kväll var allt annat än positiva.
    Kan du inte få prata med någon? Kan du inte komma i kontakt med en dietist där du bor? Som kan stötta dig och kanske kan pusha på så att du tillfälligt får något för ämnesomsättningen? Jag menar går du ner endel så blir det ju en kick att fortsätta och då går det säkert utan "tillsatser", men du behöver ju hjälp och framförallt STÖD att börja. Jag tycker du ska ta kontakt med VC där du bor så de kan hjälpa dig, ingen ska behöva vara så illa till mods över sin vikt. Stor kram till dig!!
    (jag tycker inte du behöver ha dåligt samvete för att du känner dig avundsjuk... jag vet till 110% att jag hade reagerat precis lika dant, det är ju lite av människans natur... )

    Nu ska jag bege mig iväg till mitt jobb, bläää... Har ingen lust! Men hoppas dagen går fort. Ikväll kommer A hem, han hämtar mig efter jobbet och sedan åker vi dirket iväg för att få en andra visning på huset. Gah!! Vet ni vad det kostade att göra badrummet så som vi ville? Haha, nätta 300´000, vi får nog tänka om liiite där. Förbannande betongrund som ställer till allt!

    Ha en bra dag... kikar säkerligen in när jag kommer hem!

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.