• Englali

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Hej brudar!

    Åh Pumpkin, lovely med ansiktmask. Helt ok pris för hela 3 produkter tycker jag.

    Anja: Är du på lite bättre humör ikväll? Har faktiskt tänkt på dig idag. Ska du börja med camebridge? Tyckte jag läste det här längre bak!?!

    Vi kom nyss hem, har varit på en andra visning på huset och tjejer...... nej, det är inte mitt hus. Det är inte meningen att jag ska bo där. Entreplanet: SUperbra, känns mysigt o trevligt. Så kommer jag ner i källaren och får mer obehagskänsla... nej, så mkt som jag är själv o bor själv så MÅSTE jag ju kunna tänka mig att vara i hela huset även om A inte är hemma. Så vi har nog avstyrt den här husaffären också ikväll. Lite outtalat mellan oss sådär... hm, ni är säkert med på hur jag menar...!!!

  • Englali

    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-03-05 20:23:48 följande:


    Jag tycker att produkterna är jättebra, men det tar ju ett tag innan man hittar det som är perfekt liksom. Nu blir det som sagt mycket fukt och avstressning för huden, och hon vill att jag ska försöka köra med avslappningsövningar - hon tyckte att det syntes på huden att jag var väldigt stressad.
    Det låter ju precis som mig.... värsta irriterade huden. Ingen fukt och massor av stress! Så jobbigt är det, hur f-n ska vi få balans i våra liv igen tror du Pumpkin???
  • Englali

    Pumpkin: Nja, jag tycker inte det är så trist. Vi bor ju super här så det är aboslut ingen panik. Kom ut ett nytt hus igår som vi ska kika på om två veckor så.... here we go again!! NU börjar det om på noll... igen!!!

    I natt drömde jag att jag hade fått ett nytt jobb, var så sjukt övertygad om det när jag vaknade så det var nästan läskigt!!

  • Englali

    Tjejerna på jobbet är riktiga camebridge-veteraner
    Till och med min manliga chef har kört det... till frukost och på kvällen, sen ätit en nyttig riktig lucnh då. Han och hans fru och döttrar tror jag... shit vad de tappade.

    En tjej på jobbet körde mkt med det efter sin första grav. och hon gick också ner mkt. I kombination med motion och "sunt förnuft". Va rädd om dig bara Anja, ingen självsvält!!! Lova!!

  • Englali

    Jag vill ju inte heller ha källare egentligen... så nu blir det inte det den här gången iaf! Jag är ju så mörkrädd o mesig när jag är ensam. Men inte här där vi bor nu, här sov jag till och med, med endast en lampa tänd inatt när jag var själv. Och det är stort för att vara jag! Det är såå skönt med det här boendet... att jag känner mig supertrygg nästan hela tiden!

    Anja: En fråg... där ni bor, köpte ni det eller hyr ni eller är det bostadsrätt... vad?? *nyfiken*

    Åh våra inbjudningar kommer inte o komma iväg den här veckan heller *grrr* Absolut tidigast på lördag eller söndag isf. Har ni andra skickat era? Haha, vi kanske skulle färdigställa vår gästlista först också!?! *stor suck*

  • Englali

    Anja: Bra, du måste ta hand om dig!
    Härligt... att få välja allt.

    Flamora: Ja visst är det bra om den är klar innan. Den är till 98% klar... det är 4-6 personer som vi velar lite fram och tillbaka med. Jobbigt!!

    Pumpkin: Jasså vart ska Lasse då? Jobbresa?

    Själv har jag min man hemma ett par dagar nu iaf. Han ska ner en sväng till Malmö över söndag, men ingen övernattning. Sen flyger han till Sthlm på tis o hem på torsdag. Gah!! Jag är ju själv jämt känns det som

  • Englali

    Jag får åka på mkt kurser och roliga visningar. Mkt fashion, glitter o glamour! Var på kurs med JeanPierre Barda förra året... jösses vilken "man"
    Så min jobbresor är inte spec. jobbiga kan jag inte påstå. Allt handlar om utseende! Haha, så ytlig är jag

    Flamora: Det är vänner och kollegor.... ytliga/nya vänner. Svårt det där!

    Hm... jag dricker ju inte rött alls, så jag tyvärr inte yttra mig. Valet av rödvin till middagen lägger vi över på mina föräldrar som är betydligt bättre vinkännare än jag.

  • Englali

    Flamor: Jo fast iofs, man kan inte helt resonera så heller (tycker A och jag iaf) att man automatiskt måste bjuda "den" eller "den" om man har bjudit "den". Vi bjuder dem vi vill och känner att vi vill ha där. Det är ju ändå vårat bröllop!!

    Åh... en av mina vänner ringde nu. En av våra närmaste kompisar har fått en liten Adam ikväll!! Så mysigt! Han är drygt tre veckor för tidigt, så jag hade inte räknat med det riktigt ännu!

  • Englali

    Håller med dig Pumpkin, fy för rödvin!! Bläää!!

    Se nu till att ni får till något innan Lasse åker iväg nu då Pumpkin!! Och efter det... sov så gott!!

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.