• Englali

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    God morgon tjejer!

    Kikade inte in här igår kväll, var o blev fin i håret (äntligen) så jag hade inte tid!

    Anja: Jag tror hennes klänning kommer bli toppen. Med de rosa detaljerna till. Tror nog nästan jag hade valt det framför den rosa om man hade haft båda möjigheterna. Alice kommer se ut som en liten prinsessa, jag lovar!

    Åh i förrgår fick ju en av mina bästa vänner bebis (hon bor i Värmland). Hon skickade kort på honom igår och shit vad sugen jag är! Det bara kryper i mig så mkt längtar jag/vi efter en egen liten.... *drömmer*

    Nehe! Nu får jag inte ha datorn mer, mannen ska ha telefonkonferans så då ska han ha kontoret. Och jag ska till jobbet... blä! MEN, det är fredag!!! Åh, så ljuvligt med helg!!!

  • Englali

    Hej tjejer!

    Äntligen hemma från jobbet, dagen har delvis varit eb hel..tisk pissdag!! (ursäkta mig) Vissa kunder... grrr!!!

    Nu ska vi käka god lax och bara mysa. Min darling är spelledig både ikväll och i morgon kväll. Så vi har mer än ett heöt dygn ihop... my good!! (sen drar han ju till Malmö tidigt på sön) Men annars, all tid vi har ihop... helt ofattbart denna helgen!

    I morgon så SKA inbjudningarna bli klara.

    Jag som ska vara duktig och spara, shoppade inte mindre än två klänningar och tröja idag. Hopplösa jag! *suckar*

  • Englali

    Här var det helt nystädat och fint när jag kom hem från jobbet så jag behöver inte bekymra mig om det. Härligt!

    Så himla trött jag är ikväll. Är ju inte senare än en vanlig vardagskväll, men båda två slocknade i soffan nyss... Får försöka sova ut ordentligt i morgon!

    Tror vi går ut o käkar i morgon kväll o så lite bio på det. Om vi inte träffar tärnan och bestman (de skulle vara bebisvakt så de kunde tyvärr inte följa med på mat/bio)

  • Englali

    Hm... jag är kluven ang. möhippa. Kanske inte blir ngn alls faktiskt. Jag undrar om det är ngn som tänker ta tag i det... Om inte så klarar jag mig alla tiders utan.

    Jag har mina vänner så spridda också, så det blir lite rörigt. Mina allra närmaste bor ju utspritt från Malmö och ända upp till Karlstad.

    Anja: Absolut! Men tycker inte det är mer än rätt att han gör det när han jobbar hemifrån på fredagar och då oftast bara till 13.00 medans jag inte är hemma förrän tidigast 19.00 varje fredag. Då kan han göra det så vi kan ägna den lediga helgen åt roligare saker... tillsammans!!

  • Englali

    Anja: Nej jag vet faktiskt inte det. Är inte spec. vanligt att det finns på slonger heller.
    Tror det finns flera olika sådana program. Har testat ett en gång, men resultatet var sådär tycker jag.
    Så nej tyvärr, kan inte hjälpa till med det!

    Jag är TRÖTT, orkar knappt hålla ögonen öppna.

    Och så har jag sjukt ont i huvudet ikväll. Uppe, bak på högersidan... Jag spräckte ju huvudet där för snart två år sedan. Den smärtan sitter i vill jag lova! Kommer nog alltid o få dras med den tyvärr.

  • Englali

    Jag halkade med mina ballerinaskor när jag gick på en stenmur. Det hade regnat också... smarta jag!! Misdommar afton -06 var det och jag skulle smita iväg och kissa.

    Minns inte så mkt mer än att jag vaknar på backen och har väl förmodligen varti avsvimmad. Känner en sjuk smärta i bakhuvudet och känner där med handen. Mmm... inte så lite blod. Det blöder ju något grymt från huvudet. Sen är mkt svart. Vet att det är massa folk som tar hand om mig och jag börjar spy för fullt. Uscha!
    Behöver jag tala om att jag fick hjärnskakning och var sjukskriven i en vecka?
    Jobbigt det där... för det ställer till det sååå länge efteråt. Jag har mkt problem med huvudvärk och yrsel och så, allt tck vare det där förbaskade fallet!!

  • Englali

    Nu blir det sängen! Kikar in i morgon igen

    Natti natti!

  • Englali

    God morgon!

    Anja o Pumpkin: Hm... jag vet inte vad jag tänkte. Kommer inte ihåg så mkt faktiskt. Hela den kvällen och dagen är suddig, det kunde bli så sa läkarna. Spräckte inte skallbenet som tur va utan mer ytskiktet liksom, men fy f-n det räckte vill jag lova!! Urrk! Nog om det.

    Har sovit helt underbart gott i natt och morgonen började toppen med lite mys
    Nu är hjärtat och handlar lite god frukost.

    Vi blir hemma ikväll har vi bestämt. Lagar en riktigt god middag och myser här istället. Vi är ju alltid någonstans. är första lördagen vi är hemma själva och bara tar det lugnt på kvällen... i år!! Helt tokigt kom vi på, så det får det bli.

    En fråga helt OT. City Gross har öppnat här, är det något att ha? Är det lönt o åka dit o handla eller ska vi skippa det helt??

  • Englali

    Tack Sommarbrud. Det låter toppen, vi får nog ta oss en sväng dit nu i em tror jag.

    "Grattis" på 5-årsdagen förresten

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.