• Nienna

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Vi har bott här i snart ett år, tidigare bodde vi alldeles utanför Östersund, men har båda längtat efter att flytta ut på landet. Jag är ju uppväxt på en liten ort och vi är båda jagt och fiskeintresserade, så när vi fick möjligheten att flytta ifjol gjorde vi det. Vi bodde hos svärmor först i nästan 3 månader innan vi fick köpa huset.

  • Nienna

    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-03-13 09:09:18 följande:


    Härligt Drömmer om att flytta hem - endera till Jämtland/Härjedalen eller Västerbotten.
    Jag förstår dig, själv stod jag bara ut i Södertälje i 4 veckor innan jag flyttade tillbaka till Östersund. Mamma bodde i Tälje, jag flyttade ner, sen åkte jag till Öset och hälsade på en kompis, träffade en kille och flyttade tillbaka.
  • Nienna

    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-03-13 09:14:43 följande:


    Är det ett stort hus ni har?
    Ja, det är ett fd dagis, byggt 1989, 173 kvm i ett plan + förråd ute och ca 1750 kvm stor gård med gungställning, klättertorn och sandlåda. Utsikten här uppifrån sträcker sig flera mig. Åh, vad jag älskar att bo här!
  • Nienna

    Vi var enda budgivare på huset (kommunen sålde bort fastigheter) och fick det för 350'. Ett sånt hus närmare stan hade du minst fått sätta en 1 framför! I min blogg finns en bild: bannahoj.blogspot.com/ (några inlägg ner). Det var innan vi köpt det, så det ser lite tomt och tråkigt ut.

  • Nienna

    Ja, lite hemtrevligare. Har några bilder från i december då vi kom hem och inte tog oss in, ska lägga in dem i bloggen...

  • Nienna

    Nu finns det några bilder i bloggen, men vi har mycket mer snö nu!

  • Nienna
    Anettan73 skrev 2008-03-13 09:33:02 följande:
    WOW lite coolt med ett gamalt dagis. Man kan ju göra hur mycket som helst med det ju...Nu har jag lämnat barn hos dagmamman... Nästa v ska jag hämta hem min klänning. Måste till banken och hämta ut våra pengar till bröllopet först... Eller en del av det...
    Ja, planlösningen är ju lite speciell. 3 stora rum och 3 små, vi har tänkt flytta lite väggar och t.ex. göra ett jättestort kök/matrum (ca 40 kvm). Sen är det inga bärande väggar så det går att göra lite som man vill...
  • Nienna

    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-03-13 09:40:51 följande:


    Kommer ihåg ett år då vi blev insnöade i maj! Vi fick gå ut via den upphöjda altanen
    Haha, ja det var tur att vi har två dörrar, fick gå in genom den andra och hämta kameran, var ju tvungen att ha bilder på det. Det hade inte snöat sååå mycket, men blåst och drivit.

    I maj hoppas jag snön är borta! Nu längtar jag efter riktigt påskväder; sol, nollgradigt men snö. Ligga på skotern på tjärnen och sola och pimpla.
  • Nienna

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-03-13 09:49:08 följande:


    Superunderbart att bo så som ni bor Nienna, jag blir typ grön av avund! Era barn kunde inte ha det bättre. Klart man vill bli hämtad och lämnad m skoter!!!
    Eller hur! Nä, vi är så glada att vi tagit oss hit. Förut bodde vi i en lgh på 3 vån i ett tråkigt bostadsområde, man tordes inte släppa ut ungarna ensam för man hade ingen uppsikt över dem. Nu springer de ut och in som de vill, vi har stora ängar som de kan vara på, nära till sjön och fiske.

    Ja, helt underbart. Enda nackdelen är att man får pendla en bra bit för att jobba, sambon har nästan 8 mil enkel resa till sitt jobb och jag har 4,5. Men när jag är färdig med skolan hoppas jag få jobb i en ny bara 2 mil bort...

    Nä, nu måste jag få i mig lite frukost...

    Förresten Anja, såg du mitt inlägg om Vistaprint nån sida bak?
Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.