• AyBee

    Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3

    Sist igår och först idag....beroende....NÄ

  • AyBee

    Neeeeeej vad säger du Majsis....i Mölndal är det grön o fint. Var är du?

  • AyBee

    Tusen tack Amor, Malinlars, Stenis & Grund för de fina orden om kortena. Jag är själv nöjd med de som ligger ute. Ska fixa o trixa lite med några fler.

    Grund - om jag kan så kommer jag självklart dyka upp på de flesta av era bröllop. Hur långt är det till Grundsund? Är det långt från Smögen/Kungshamn?

  • AyBee

    Troll - jag gifter mig den 25:e okt.
    Menar du fota vigseln enbart o mingelet efteråt eller hela baletten? Jag ska fundera lite på saken. Är nämligen min M födelsedag och han vill säkert åka bort.

  • AyBee

    Grund & Troll - ska absolut tänka på saken när det gäller er båda. Ska handla in ett nytt objektiv + en blixt (måste lattja lite först) och fortsätta fota er andra när jag ändå så kommer o tittar på er. Det är ju ett tag kvar så jag återkommer med svar till er båda lite längre fram.

  • AyBee

    Hej hopp tjejer

    Vilken mysig fika vi hade igår, Amor, 31 maj, Långserud, Stjärnis o Grund. Det är alltid lika trevligt att träffa er o tjôta lite Hoppas det inte dröjer för länge tills nästa gång...

  • AyBee

    Stenis - Vad du gör då.....då blir du fly förbannad,säger att de förstör den enda dagen så allt ska vara perfekt och ser till att välja vilken annan klänning som helst för halva priset...minst!!! Och att de har den hemma! Grrrrrr jag skulle flyga i taket om detta hände mig.

  • AyBee

    Astriden - hoppas ditt VUL är lyckat och att ni ser ett litet hjärta picka. Fick sms från Fru K att hjärtat såg prima ut. Hade också fått första titten idag.

    Tror du att det har varit svårt för mig att hålla tyst om att ni båda var gravid, för varandra och att det bara är 1 vecka emellan. Jag har bitit i min tunga måååånga gånger Hur kul som helst säger jag och säkerligen för era makar ( ) då de kanske kommer att vara pappalediga samtidigt.
    Blir det flytt till T eller var ni på visningen???

Svar på tråden Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3