• AyBee

    Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3

    Majsis - När min son fyllde 1 fick han en lära gå vagn som han använde jätte mycket. Han fick också en klossbruk (du vet där de ska hitta olika former av klossar och stoppa ner i rätt öppning) Den använde han itne så mycket först men nu har han fattat galoppen. Alla leksaker med långt snöre är en hit också.

    Bara lite tips

  • AyBee

    Jippi jag kan följa med till Astriden bröllop. Pärona kommer ner o de kan se efter Axel under tiden som jag svänger förbi bröllopet. Fast nu ställer jag till det med plats i bilen. Jag vet inte vart Stora Holm ligger så jag möter er med min bil kl 15 vid Mc´D och så kan jag väl följer er dit?

    Carin . aj då. Inte roligt att höra vare sig om din "pappa" eller Kenneth. Instämmer med Amor. Prata, prata, prata det är det enda som hjälper om ni vill komma framåt. Tänker på dig!!!

    Stenis - håller tummarna för att din klänning dyker upp i veckan. allt blir såååå verkligt när man får den i sina armar.

  • AyBee

    Go morgon brudar!!

    Idag är det fredag......och imrogon är det bröllopsdags för Nina

  • AyBee

    Har ingen aning 31 maj - ledsen att jag inte kan hjälpa dig.

  • AyBee

    Ang er helg Stenis, Långserud & Malinlars.
    Det blir täta träffar för oss andra. Om det är ok för er att vi kommer och tittar dvs. Kanske lite svårt att ta sig upp till LÅngserud men Stenis & Malinlars ska vi nog få till det....om vi får dvs...

  • AyBee

    Hej hopp.

    Nu sitter jag här, gräsänkling jag me med en alldeles nyutagen ICA pizza ut ungen, en iskall öl och sonen i säng....
    Ska vara gräsängling hela helgen Men mamma o pappa kommer ner imorgon och håller mig lite sällskap. Sen träggar jag ju några av er imorgon också.

    Nu ska jag bara äta innan pizzan kallnar och sen se på "Körslaget" på fyran.

  • AyBee

    Åhhhhh jag bara älskar The Holiday - super go film som man blir alldeles varm i hjärtat av!!!

  • AyBee

    Pust nu tar jag en paus ifrån städandet. Snart kommer min kompis som jag sak sminka o göra håret på till Ninas bröllop. Hon tycket det var käckt att jag också skulle dit o kolla. Ska bli mysigt att se Nina och hur underbar hon kommer att se ut.
    Jag tar med kameran och ska fota så mycket jag kan me....

  • AyBee

    Jag har bilder på henne. Vill ni att jag lägger ut en bild så att ni får se hur hon såg ut?

Svar på tråden Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3