• AyBee

    Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3

    Nu ska jag sätta tänderna i en pizza och sätta mig och kolla på "Gossip Girl" på trean. Har inte varit så aktiv idag då jag varit med läkaren med Axel och sen på invigning på hans dagis. Men imorgon är jag tillbaka på jobbet och hoppas kunna titta till er lite mera då.

  • AyBee

    Astriden - Jo de har köpt ett nybygge vid Lillebykiosken. Skulle skriva papprena idag om. Det lustiga är att jag träffade henne för första gången på evigheter igår på dagiset invigning och då berättade hon att de skulle flytta o höll på att sälja sitt hus. Blev lite förvånad när jag sen när jag kom hem läste ditt mail. Det är ett toppen fräscht hus och det vort roligt om ni hamnade ute i T ni också. Ni är hjärtligt välkomna

  • AyBee

    Astriden: Ja priserna är hutlösa men det är klar. Har man hus idag och gör en rejäl vinst där så hade man ju klart kunna vara med på de husen men att gå från hyra till dyra hus direkt är INTE att rekommendera...

    MrsD: Usch......nej jag vill inte heller byta dag med dig

    Majsis: Också nyfiken!!!!!

    Imorgon ska jag ut och shoppa brudklänning med min tärna. Hon kommer med flyget ikväll så ikväll ska vi bara mysa, tjôta, dricka te o bara njuta av att ses. Vi har inte setts sen juli förra året när vi var över i London. Jag kommer nog krama ihjäl henne när jag ser henne....eller vänta....då kan hon ju inte vara med på bröllopet - nej jag får krama henne försiktigt

  • AyBee

    Majsis: Sug åt dig all positivt beröm även om inte du märker någon skillnad. Man blir ju lätt hemmablind som de säger och alla bra kommentarer är alltid BRA kommentarer. Kämpa på!!

  • AyBee

    Klart vi kan träffas på Backplan. Vilka blir vi då?

    AyBee
    Amor
    Grund
    MalinLars
    Stjärnis

  • AyBee

    Amor: Bokar gärna en plats i din bil jag me....

  • AyBee

    Grattis till att era namnändringar gick igenom Astriden & Barba!!!!

    Jag längtar tills jag får byta bort mitt Karlsson till Roxnäs. Jag blir den 18:e Roxnäs:aren i världen. Det är kul med ett annorlunda namn tycker jag.....fast det e klart. Snart så finns det väl bara 18 Karlssons kvar då alla byter bort sina :sson-namn

  • AyBee

    Vet ni vad.....JAG HAR KÖPT KLÄNNING!!!!!!!!!!!!
    och underklader.......

    Var på Ramonas idag med Hanna - min tärna. Det lustiga är att när vi nu bestämde oss för att gifta oss så var jag ganska så snabb på att köpa "Bröllopsmagasinet". Där i fanns det en klänning som jag bara blev kär i. När jag träffade Ramonas på Bröllopsmässan visade sig att de bara hade 1 kvar i stl 38!!!! och att den sen inte skulle komma tillbaka under 2008!!!!!!
    Katastrof men jaja....det finns fler klänningar.
    Men vad händer idag. Jo de hade en till i stl 40 (fortfarande för lite liten) och efter första ha provat en del klänningar innan och sen fick på mig denna underbara sak - SÅ BÖRJADE MINA ÖGON TÅRAS!!!!" Detta är THE DRESS TJEJER!!!

    Så......jag köpte den.
    Jag kommer att ändra baksidan på korsetten till snörning istället för klädda knappar så att jag kan själv bestämma hur "stor" den ska vara. Jag är så lycklig samtidigt som jag har en stoooor klump i magen eftersom den INTE var billig.

    För er nyfikna Klänningen är ifrån Ateliér Diagonal 2007 och är modell 741.

    *Suck* Kan inte fatta att jag har en klänning att hämta om 1 vecka. Helt sjukt!!!!!!!!!!!!!

    Ha en underbar påsk mina vänner. Själv drar jag ner till Småland imorgon o kommer hem på söndag. Fika månda låter bäst för mig. Uppdaterar mig om vad ni bestämmer på söndag. Puss o kram!!

  • AyBee

    Amor - Hahahahahaha vad lustigt. Jag den är helt underbar!!! Är sååååå nöjd!

    Vad är det hrä "Kalle 3" som ni pratar om????????

  • AyBee

    Måste börja dagen med att säga - GRATTIS på födelsedagen, Grund......för det är väl idag

    Astriden - Detta kommer att försvinna. I helgen väntas det bli mycket varmare och det sak avra soligt imorgon så mycket kommer att smälta bort. Det kan hinna hända massor på 2 veckor!!
    Som Långserud skrev - behöver du hjälp? Hojta till!!!!

    Cristal - Vad skönt att flytten gick bra för Er. Njut av att bo större för snart har ni fyllt det stället också

    Långserud - Vi kikar lite på Key West just nu, nu när dollarn är så låg. Det ska vara helt underbart där säger en kollega som varit där. Som i caribien men USA ändå....Funderar på att ta flygbiljetter över till Florida och sen fixa resten själva då vi utnyttja raset på dollarn mer än om vi tar allt via en resebyrå. De drar ju inte ner sina priser under året bara för att dollarn går ner.
    Vi vill ju inte bara borta från sonen alldeles för länge. Jag blev lite inspirerad av Astriden som bokat ett par dagar på ett spa efter bröllopet för att sen ta en längre resa. Funderar lite på att göra samma, fortfarade lämna sonen hemma men kanske ta en långresa när resten av familjen har semester så att de inte behöver ta långledigt i okt för vår skull. Tål att tänkas på....Hmmm

Svar på tråden Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3