• AyBee

    Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3

    Ahhhhh en bra ide tycker jag. Vilken överaskning dina gäster kommer att få.
    Från en nu som har varit gravid 2 ggr (missfall 1:a) så säger jag nu så här.....jag hjälper sig gärna om du behöver hjälp nu så här på slutet för om - nja låt mig gissa......2 veckor,så kommer du bli trött som en klubbad säl Det är bara att fråga!!

  • AyBee

    Hihi får du 3 dagar för tidigt så får du på vår bröllopsdag juhu........Håller tummarna för det!

  • AyBee

    Men....nu kom jag på....då blir det inget vin för dig på hippan....det var ju lite tråkigt kanske. Du får ta med dig någona alkoholfritt vin. Nästan vilket som helst av de vita men de röda smakar för djävligt. Ett till litet tips bara

  • AyBee

    31 maj 2008 - vilka underbara inbjudningskort!!!! Såååå snygga. Gör det något om jag snor líte idéer??? Är det en stämplen ni har använt till "M & M"? Vart har ni skaffat den? Eller är den gjor i datorn? *nyfiken* Väldigt snygga än en gång.

    Sitter o kollar på Let´s Dance i min ensamhet. M Är ute med jobbet o sonen sover. Imorgon har jag skickat upp dom till Farmor & Farmor, bjudit hit två tjejkompisar från jobbet och vi sak laga god, mat dricka mkt vin, s på Melodifestivalen samt en "chick flik" i pyamserna. En gammal hederlig "sleep over" alltså. Ska bli såååå mysigt!!!

    By the way - vilket hysterisk roligt videoklipp från You Tube!!!! Satt och kollade på flera andra liknande klipp och slängde mig sen på telefon till M för att berätta att det där måste vi ju bara göra....men han svarade inte. Måste visa honom i morgon innan de åker. Så jäkla skoj juhu. Alla komemr att bli sååå snopna. Ingen vi känner har gjort något sånt så det är ju perfekt!!! Tack för inspirationen!!!!

  • AyBee

    Godmorgon allihopa. Nu har jag som vanligt läst ikapp mig och skrivit ner alla ideer ni har kommit med under helgen

    Nina - Blev jätte nyfiken på din tärnklänning som jag såg i din blogg......har du en full bild på den och vart är den köpt? *nyfiken* Hur mår du förresten? Några känningar ännu

    Jag längtar tills lördag tjejer...ska bli grymt roligt att träffa er och jag hoppas att ni tycker detsamma.!!

  • AyBee

    Godmorgon!!

    MrsD - jag förstår hur du känner, men jag håller med föregående skrivare...ni kommer vara utanför kyrkan i max 30 min. Jag har varit i den kyrkan men jag kommer inte riktigt ihåg...har inte kyrkan en till ingång på långsidan? Isådana fall så kanske ni kan gå ut den vägen istället? En ide bara

    Långserud - mysigt att kolla på ringar ihop. Jag ska försöka få min m2b att åka till Borås för att titta ut vilka vi ska ha. Vill så gärna ha "HAND" ringar men vi få se vad kostnaden blir.

    Valkyriana - Vilket mysigt ställe!!!!! Ni kommer att ha det helt underbart!

  • AyBee

    Åhhh Aatriden. Har spyorna början nu oxå.....
    Det enda jag kan tipsa dig om som hjälpte mig väldigt mycket var att innan jag la mig varje kväll så la jag en banan på nattduksbordet. Så fort jag vaknade mig så åt jag upp den och så låg jag kvar i sängen i 10 minuter innan jag ens gick upp.
    Många tipsar om mariekex eller knäckebröd men det fungerade inte för mig alls.
    Sen så tog jag faktiskt 1 åksjuktablett varje dag och det höll illamåendet i schack så att jag kunde klara av dagen. Nu spydde jag bara ca 5 ggr på hela graviditeten men illamående fanns där ända fram till vecka 13. Styrkekramar!!!!!!!!!!!

  • AyBee

    Stjärnis..ja visst är ringarna ursnygga. Hoppas hoppas hoppas att de inte är svindyra. Håll tummarna

  • AyBee

    Det gjorde det i Mölndal där jag sitter oxå men nu har det slutat o solen tittar fram igen

  • AyBee

    AStriden - jag har ett par sådana åksjukeband om du vill ha. De fungerade inte för mig så de kanske passar dig...om du nu inte vill äta tabletter (som är ofarliga för fostret vill jag dock påpeka eftersom nån lät skeptisk, annars så hade ju inte jag tagit dom menar jag ) Kan ta med dom på lördag om du vill...

Svar på tråden Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3