• AyBee

    Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3

    Amor - får hämta min på torsdag Längtar!!!! Har kollat om jag får hänga den hemma hos en kompis för jag vill inte ha den hemma!! Fast sen ska den tillbaka till sömmerskan då vi ska göra om baksidan på korsetten. Har iaf inhandlat underkläder så nu är det bara skor och smycken kvar.

  • AyBee

    Amor - jag köpte min underkläder på Change oxå....tänk om vi väljer samma där också? Lustigt!!!

    Astriden - när ska ni åka på bröllopsresan med tanke på bäbisen i magen?

    Ang: Gojane beställning. Jag vill beställa 1 st Knight Dress i färg brun i stl M.....vem kommer att göra beställningen???

  • AyBee

    Ja MEN (som Tony alltid säger) Trippelkolla bara med flygbolagena vart de drar gränsen för vilken vecka gravida får flyga. Det är såååå olika för varje flygbolag.

  • AyBee

    Tänk att Astriden är någons FRU nästa lördag!!!!! Waaaaa

  • AyBee

    Vilka bra tips ni kommer med!!!!!!!!!!!!
    Måste anteckna!

  • AyBee

    Grrrrr jag kan inte komma när du gifter dig Astriden. Min kära blivande make har bestämt sig för att ha killkväll hemma så jag o sonen flyr fältet. Jag kan ju liksom inte komma dragandes med honom till er för han är lite överallt just nu. Men jag ser fram emot att höra från er andra hur vacker Nina var och självklart Nina vill jag se en massa bilder efteråt. Då är det verkligen dax för en lååång fika på stan med fotovisning o underbar berättelse.

    Nu ska jag kila hem iväg till bussen till snuttens dagis. Tror nog att han har haft en skit roligt dag ute i snön!!!
    Vi ses här inne imorgon igen girlies....

    Kram på Er alla

  • AyBee

    Det hade jag glömt bort att man kunde gå in på Skatteverkets hemsida o kolla innan själva papprena kommer hem. Man måste väl a e-leg till det va. I sådana fall måste jag vänta tills jag komemr hem till min dator. Jag VET att jag kommer att få en go restskatt på typ 15 000:- då jag sålde en massa aktier med vinst i samband med husköpet.....grrrrr roligt att betala precis efter bröllopet. *Suck*

  • AyBee

    Vilken underbar dag du verkar ha MrsD!!!!! Lyllos dig

Svar på tråden Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3