• Nienna

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Han har inte fått det än, han fyller på söndag. Men det tror jag att han blir, han vill alltid gå på djuraffären och titta på fiskarna när vi åker till stan och när vi är hos kompisar som har akvarium kan han stå och titta länge.

  • Nienna

    Våran bröllopssida är inte speciellt rolig heller, bara info om var vi ska gifta oss.

  • Nienna

    Är så glad nu!!! Har bokat tågresa ner till mamma i Skåne den 11 juni och vi stannar till den 21 juni!

  • Nienna

    Ja, mamma bor i Tollarp och vi bor 10 mil norr om Östersund. Ca 120 mil har vi mellan oss.

  • Nienna

    Jag ringde och frågade om de skulle vara hemma i sommar. Ja, utom den 19 juli sa hon då. Det ska bli så skönt att åka ner, åka till Åhus och äta glass, gå på Skånes djurpark, tänkte passa på och åka ner till Tyskland och handla alkoholen också, sen får de ta med den upp när de kommer.

    Hade "bara" 60 mil till mamma förut, då bodde hon utanför Södertälje. Vi har långt till alla utom svärmor, hon bor ca 1 km bort. Min pappa bor 25 mil härifrån och sambons pappa typ 10 mil härifrån.

  • Nienna

    Kom på en sak, man måste väl ha pass när man åker till Tyskland? Varken jag eller barnen har något pass, så det blir ju 1200 spänn om vi ska skaffa alla tre!

  • Nienna

    Här är det inte alls nåt härligt väder, så jag sitter här istället, men jag ska ta och köra igång grillen nu för vi ska grilla trots vädret.

    Flamora: Ja, men det kan ju vara dumt att chansa om man har barnen med sig... Får se hur vi gör, känns inte som att jag har råd med 1200:- just nu, då är det ingen mening att åka till Tyskland för då har jag ju använt spritpengarna till pass.

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.