• Nienna

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Nähäpp, då var det dags att åka till jobbet igen då. Sen när jag kommer hem kan jag ju inte gå och sova utan då blir det hockey halva natten!

    Ha en bra dag tjejer!

  • Nienna

    Hej hopp!

    Nu har jag gjort ännu en arbetskväll, det har varit ganska ruschigt på avd trots att vi bara har två pat. Dessutom har jag haft en lätt molande huvudvärk hela kvällen.

    Snart börjar hockeyn, hoppas hoppas Sverige går till final!

  • Nienna

    Fröken Planera skrev 2008-05-16 22:59:58 följande:


    Nienna, nu får du skola en obildad.. Vilka spelar sverige mot ikväll?
    VM-semifinal Sverige-Kanada. Står 1-1 efter första perioden, Kanada skulle ha lett med ännu mer, typ 5-6 mål, om det inte vore för den underbare Henrik Lundqvist!
  • Nienna

    Förresten så gillar jag inte att skriva Kanada med K, tycker det ser så knäppt ut. Vill hellre skriva Canada, men så är jag ju superinternationell också, jag är ju Made in England.

  • Nienna
    Pumpkin skrev 2008-05-16 23:45:57 följande:
    Mmmums!
    Synd bara att han inte syns bakom den där stora hjälmen! Men det är klart han ska skydda sin vackra nuna.
  • Nienna

    Fröken Planera skrev 2008-05-17 00:42:44 följande:


    God natt brudar! För första gången fick jag uppleva den omtalade spök-kvarten när BT lägger ner 00.15! Jag brukar ju aldrig vara vaken så här dags.. Men nu är jag stentrött, så nu säger även jag God natt!!! Har en vansinnigt mysig dag och kväll framför mig imorgon!
    Haha, ja det är inte ofta man orkar sitta uppe till "spökkvarten". Själv blir jag uppe en stund till, snart dags för tredje perioden!
  • Nienna

    Mäh! Är det en spökkvar på FL nu också? Kommer inte in där och det ser likadant ut som när det spökar här.

  • Nienna

    Usch, vilken morgon... Jag har i princip sovit till kl. 11,30. Vaknade vid 8 och hade fortfarande huvudvärk, fast värre än igår. Nu har jag tagit alvedon (och det ska mycket till för att jag ska ta tabletter) och hoppas det blir bättre. Vi ska på 40-årskalas ikväll och då vill man ju inte sitta med huvudvärk...

    Nu ska jag ta och gå ut en stund, måste ju passa på när det är hyfsat väder.

  • Nienna

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-05-17 14:44:09 följande:


    niennahar du oxå såna ungar som inte väcker er utan går o sätter på barnkanalen och hojtar först vid tiotiden när de är vrålhungriga Eller var det mannen som tog hand om dem kanske (det funkar ju oxå )Hoppas att du slipper huvudvärken och får en trevlig kväll på festen
    Dde brukar komma och väcka oss, men sen går de och slår på tv:n och igår hade de till och med gjort frukost själva. Sambon gick upp vid 10 tror jag.

    Kvällen var inte speciellt trevlig, jag var den enda nyktra och den enda under 30. Jag hade skittråkigt och kvällen slutade på ett märkligt sätt. Har skrivit en egen tråd om det: www.brollopstorget.se/Forum-1-13/m2914065.html
Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.