• Nienna

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Oj! Jag beställde ju tågbiljetter igår (via nätet) och idag hade jag dem i lådan! :-O

    Vad jag längtar nu, bara en månad tills vi åker ner!

  • Nienna

    Anja - Vad kul att klänningen kommit! Nä, det är ju lite stiltje i bröllopsplaneringen nu, så jag har inte så mycket att skriva i bloggen för tillfället.

  • Nienna
    Pumpkin skrev 2008-05-13 09:42:32 följande:
    Anja: Nyckeln till mod av Nora Roberts. Den har funnits som inbunden ett tag men jag har väntat på att den ska komma ut på pocket, så att min samling blir komplett (det är en trilogi och de andra har jag på pocket).Du tror inte att de väljer en vardag då?
    Jag köpte de inbundna, så jag har läst den för länge sedan. Visst är Nora Roberts bra, fastnade för henne när jag läste svärmors Allers och de körde utdrag ur Solens diamanter, Pärlor från månen och Havets safirer. Var tvungen att köpa dem och sen var jag fast.
  • Nienna

    Nu har jag varit hos distriktan och det gick jättebra! Det var typ "Rätt eller fel"-frågor och jag klarade alla. Var lite nervös innan, men hon blev jätteimpad och glad för att jag hade själv dragit ut massa sidor om diabetes från sjukvardsradgivningen.se och "gulat" det jag tyckte var relevant. Hon tyckte det visade på intresse och vilja att lära. Så nu har jag min insulindelegering.

  • Nienna

    Pumpkin - Fy vad trist! Kan man inte ta ledigt två dagar för att gå på ett bröllop? Dålig stil!

  • Nienna

    Förresten så har vi fått igång akvariet nu! Sambon var iväg och handlade grejor igår + 3 fiskar. Det blev svärdbärare, en hane och två honor. Sonen fick själv döpa fiskarna och de heter som gamla dagiskompisar som han hade där vi bodde förut. Cissi, Olivia och Carl-Samuel (han kunde inte bestämma sig för Carl ELLER Samuel. ).

  • Nienna
    Pumpkin skrev 2008-05-13 11:06:39 följande:
    Ja jag älskar hennes böcker - fastnade också när jag läste just Solens diamanter, Pärlor från månen och Havets safirer
    Nyckel-trilogin är bra men Gallagher-trilogin är nog ändå den bästa. Har du läst fler böcker av henne? Jag har några till, bl.a. ännu en trilogi (verkar vara hennes grej),Född ur elden, Född ur kylan och Född i synd.
  • Nienna

    Ja, jag älskar allt som har med Irland att göra!

    Flammande skyar är också rätt bra, sen har jag en jättetjock bok som innehåller två av hennes böcker.

  • Nienna
    Pumpkin skrev 2008-05-13 11:18:43 följande:
    En annan författare som jag älskar är Kristin Hannah, hon har en förmåga att låsa fast mig i hennes böcker.
    Henne har jag inte hört talas om, får kolla upp det. Jag är ju en bokslukare av stora mått, läser helst en bok om dan. Det blir mycket "Chic-lit", men mest gillar jag böcker med lite dramatik och gärna historik.
  • Nienna

    Nä, nu ska jag åka på dagis och hämta sonen, de har föräldrafika idag.

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.