• Nienna

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Anja - Spännande med klänningen! Det där med att knyta korsetten är inte så invecklat, jag klarar tom av att göra det själv även om man får tänka till lite när man tittar i spegeln och ska knyta. Ser också fram emot bilder!

  • Nienna

    Nähä, nu vill sambon att jag kommer och lägger mig... Får väl offra mig då. Ses i morgon brudar! Godnatt!

  • Nienna

    God morgon!

    Idag vaknade man upp till en vit värld, det har snöat under natten och det har lagt sig!!! Det kommer nog att tina bort under dagen, men ändå. Det är ju maj!!!

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-05-15 00:05:04 följande:


    Säger bara en sak... menskopp ROCKS. Fy sjutton, ett av de bästa köpen jag nånsin gjort! Den är såååååå bra!
    Jag hade ju en Diva Cup som jag aldrig fick det att funka riktigt med, så jag beställde en Lady Cup och nu är jag helnöjd! Men jag kommer ändå att skjuta upp mensen ifall den ska komma runt bröllopet eftersom jag brukar få sån hemsk migrän, det vill jag INTE ha på vår bröllopsdag!
  • Nienna
    Anettan73 skrev 2008-05-15 10:53:42 följande:
    Pärlplattan II skrev 2008-05-15 10:47:59 följande:JAg laddade ner på www.kortdesign.se Det är ett worddokument.
    Det gjorde jag med, en jättebra mall och där finns även instruktioner på hur man ska göra när man skriver ut för att det ska bli rätt.
  • Nienna

    Nä, då var det dags att dra sig mot jobbet. Ännu en lugn kväll på avdelningen, vi är tre som jobbar och har två patienter!

    Ha en bra dag tjejer, vi ses ikväll!

  • Nienna

    God morgon! Sitter i sängen med datorn i knät. Har nyss skickat iväg dottern med taxin och nu har jag en timme för mig själv innan sonen måste väckas (om han inte vaknar själv). Då ska jag skjutsa honom till dagis och sen har jag två timmar för mig själv innan jag ska på jobbet. Kors i taket ville de att jag skulle lämna honom tidigare idag det ska komma en teater som både dagis och skolan ska kolla på.

  • Nienna

    Anja - Klänningen var jättevacker! Blev jättefint med tiaran och slöjan. Tycker också att det är skithäftigt att din tatuering syns, en kontrast mot allt det "princesslika".

  • Nienna

    Pumpkin - Åh, vad spännande med ringen!!!

    Här är det faktiskt soligt idag, men det är inte speciellt varmt för det. Har precis skjutsat iväg sonen, vi såg en älg på vägen dit så han hade nåt kul att berätta när han kom till dagis. Nu ska jag ta och leta rätt på nån "frunch", är hungrig men inte sugen...

  • Nienna

    Anja - Kul med en egenfixad möhippa! Önskar att jag hade några brudar häromkring att träffa och surra bröllop med... Men jag har ju er här på BT iaf.

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.