• Nienna

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Filifjonkan2 skrev 2008-06-03 07:14:48 följande:
    hej hej tjejer... hmmm nu börjar jag bli lite less hade sista osa den 18 maj och folk har fortfarande inte osat, kollade listan och då var det ett 20 tal som inte svarat, fick leka dektektiv igår och fick ut att några skulle inte komma så nu är vi nere på ett tiotal och två av dessa ska ha barn nu i mitten på juni så de ville avvakta så länge vilket jag fullt förstår men de andra !!!!! morrr man sätter inte ett stopp datum för inget sitter med bordsplacering och placeringslappar, blir svarta hjärtan som man fäster på glaset med en vitnamn lapp hittade en mall på en bröllopssida..... vet inte riktigt vad jag ska göra med servetten eftersom förrätten kommer att ligga på tallriken när alla sätter sig ... runt besticken???? ge mig förlag !!!!!
    Trist att folk inte kan OSA i tid, jag förstår inte varför det är så svårt!

    Kan ni inte rulla ihop servetten och linda en bit silvertråd med några pärlor runt och lägga den brevid tallriken?
  • Nienna
    20080614 skrev 2008-06-03 09:01:20 följande:
    Usch, sitter och tittar på secret box bilder och blir alldeles nervös inför imorgon.. Har iaf luskat lite med micke och tror han kommer bli väldigt glad för dem.. men usch, det känsn ändå väldigt nervöst.
    Det kommer att gå jättebra! Som jag skrev tidigare är tjejerna jättegulliga och det gick fort att känna sig bekväm med dem.

    Nu ska jag och Neo dra ner till stan och handla lite, han och Ella behöver sommarkläder! Sen är det BVC och spruta...

    Ha en bra dag tjejer!
  • Nienna

    Nu är vi hemma efter stadsturen och BVC-besöket. Stadsturen blev lyckad, kom hem med sommarkläder till barnen, hårfärg till mamman (så jag kan bli blond igen) och en hel del mat.

    BVC-besöket gick bra till en början, han klarade alla "test" med bravur. Sprutan däremot var hemsk, åh vad han grät efteråt och ont hade han. Men nu är det bra och nu dröjer det ju flera år innan det är dags för spruta igen...

  • Nienna

    Pumpkin - Tycker heller inte att det är nåt sorgligt med det!

    Anja - Åh, vad typiskt! Men som du säger så är det väl bättre att få blåsor nu runt bröllopet! Trist med blåsor under fötterna också!

    Har förresten fått mina skattepengar, vid 14 hade de inte kommit in på kontot men när jag var in på internetbanken nyss så fanns de på kontot! Har fört över det mesta till ett annat konto så att jag inte gör av med dem innan Skåneresan.

  • Nienna

    Jag har jobbat kväll och är helt svettig och slut. Måste gå och lägga mig snart för i morgon jobbar jag dag, börjar 7,15...

  • Nienna

    Åh, vilken värme! Man orkar ju ingenting... Idag har jag jobbat 7,15-12,15. Sen när jag kom hem fixade jag med köttet som ska grillas och kokade jordgubbskräm som vi precis ätit till mellis, mums!

    I morgon blir det jobb igen (samma tider som idag) och på söndag jobbar jag kväll (12,30-21). Sen är jag ledig mån-tis och det behövs, för jag måste tvätta och packa inför Skåneresan, har inte förberett ett dugg! Ska även färga håret flera gånger under de två dagarna, måste avfärga minst 2 ggr och sen lägga in en snygg blond färg och slingor så man känner sig lite sommarfräsch.

    Måste även ringa vigselförättaren innan jag åker, samt FK som inte beslutat om min TFP än (var hemma med sjukt barn i mitten av april!)!

  • Nienna

    Englali - Nä, jag gör det hemma. Har inte haft ofärgat hår på 15 år och jag har aldrig färgat håret hos frisör. Köper sånt där som heter Avfärgning, fast det är väl blekning antar jag, vet inte hur de gör hos frisören...

    Önskar att det kunde blåsa lite här också, en lagom fläktande vind...

  • Nienna

    Englali - Kika här på storlekstabellen (antar att det är Formals ni ska beställa, så kika på den): gojane.com/size-chart.html

    Sen gångrar du måtten med 2,54 så får du dem i cm, beställ sedan den storlek som överrenstämmer bäst med måtten. Vad jag hört om storlekarna så verkar det vara olika mellan olika modeller, mina var "storleksenliga" och andras har varit större. Leveranstiden är ca 2 veckor.

  • Nienna

    Pumpkin - Jättevacker frisyr!!!

    Anja - Nej, man kan inte måttbeställa hos Gojane.

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.