• Nienna

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Sitter här med orange hår och glor på dumburken. Ska bleka håret en gång till i morgon och sen blir det lite färg och slingor.

    Glömde nog att tacka för omtanken om mitt hår häromdan, Englali, men jag har färgat det så mycket så jag vet hur det blir och vad det klarar. Har inte haft min naturliga hårfärg på typ 15 år!

  • Nienna

    Och tavlorna var jättesöta!

    När vi är bjudna på dop brukar vi ge bort en sagobok, istället för det "vanliga, tråkiga". Det finns ju jättefina, t.ex. Barnkammarböckerna eller så kan man ju beställa skräddarsydda där barnet är huvudpersonen.

  • Nienna

    Englali - Jag förstår det, så skulle jag säkert också känna om jag var frisör. Men jag har blekt det många gånger tidigare och det har aldrig varit något problem. Sen färgar jag det inte sååå ofta, inte så ofta som man borde om man inte vill ha en utväxtrand, för det har jag nästan jämt.

    Pumpkin - Sov så gott! Själv ska jag ju snart lämna min älskling i 11 nätter!

  • Nienna

    God morgon! Idag är det en mulen dag, men det blåser iaf inte som igår.

    Idag blir det till att packa! Har inte packat nånting ännu, men igår tvättade jag flera maskiner så nu ska det finnas rena kläder iaf. Har inte ens skrivit några listor och det är inte likt mig, jag ÄLSKAR listor!

    Idag måste jag också ringa vår VF, jag gruvar mig, har lite telefonskräck och tycker det är skönt när man kan maila, men jag har ingen mailadress och detta är ju nåt man måste ta via telefon...

    Först och främst ska jag skicka iväg ungarna med taxin och sen ska jag in på jobbet en sväng för en kort utbildning i databokningssystemet, sen får jag ta tag i resten.

  • Nienna

    Jag slipper skriva fel namn eftersom jag inte ska byta, men jag tror att sambon kommer att få stora problem att skriva rätt.

    Nu börjar det dra ihop sig för Skåneresan, håller på att packa för fullt! I morgon vid den här tiden har vi ungefär passerat Södertälje på vår väg ner till Hässleholm! Ungarna längtar sååå mycket, undrar om de kommer att kunna somna ikväll...

  • Nienna
    Disan skrev 2008-06-10 16:54:34 följande:
    herregud tjejer, idag 'är det bara 10 dagar kvar tills jag gifter mig. nästa fredag, shit va fort det går...ska strax iväg och få provat min klänning och lagt upp den till rätt längd, tror det var ungefär 2 cm för långt där fram.. så slipper man snubbla över gräsmattan haha. gud alltså jag kan inte fatta att jag ska gifta mig nästa vecka.. när förstår man det? när man vaknar dagen efter? eller är det lika overkligt då med kanske hihi
    Wow, 10 dagar! Ja, jag vet inte riktigt när man kommer att förstå, det känns helt overkligt!
  • Nienna

    Fröken Planera - Ja, jag tänkte ju det. Har pratat med mamma och det är ingen speciell dag vi ska göra nåt, så jag kan åka vilken dag som helst. Skulle ju vara roligt att träffa några Lundabrudar, när man är i närheten.

  • Nienna

    Ja, tar med min bärbara också kopplar jag upp mig på hennes nätverk. Har även köpt Internet hela resan så jag ska ha nåt att göra på tåget. Hoppas bara att det finns uttag för laddaren annars räcker bara batteriet i ca 3 tim.

    Mamma erbjöd sig också att komma och hämta mig i Lund eller Kristianstad så jag inte behöver åka hem så tidigt, för sista bussen till Tollarp verkar gå vid 20,15.

  • Nienna

    Fröken Planera - Jo, på vissa tåg finns det uttag. Resan tar ca 11 h inkl 2 byten (Sundsvall & Sthlm). Till barnen har jag laddat med ritböcker, böcker och ljudböcker, sen finns ju alltid Bolibompa-webben.

    Pumpkin - Det ska jag göra, får även vinka till storebror och lillasyster som bor där.

  • Nienna

    Sist vi åkte kikade de på film, men min CD/DVD-läsare har gått sönder så jag kan inte spela några skivor alls.

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.