• Nienna

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Men skit också! Nu har vi tagit oss till Linköping och nu står vi stilla här! Det brinner ju på banvallen vid Mjölby och tydligen kan vi inte åka härifrån förrän om TIDIGAST en timme, de vet inte vilket håll de kommer att släppa på från när branden ev. blir släckt. Åh, jag blir tokig och barnen blir ju inte direkt lugnare ju längre tiden går...

  • Nienna

    Hej brudar!

    Vi landade i Hässleholm vid 1,20 igår, mer än 3 timmar försenade! Barnen lyckades iaf somna de sista timmarna så jag fick lite lugn. I morse sov vi till efter 9 och nu har vi varit och handlat lite. Tyvärr är ju inte vädret det bästa, men jag hoppas att det blir bättre!

  • Nienna

    Pumpkin - Nä, vi åkte ju hemifrån vid 9 och var framme efter 1 så det blev ju ca 16 timmar på väg...

    Anettan - Ja, visst är det och de säger ju att det ska hålla i sig, men jag hoppas att de har fel!

  • Nienna

    Annim - Vi ska väl åka till Åhus och bada och äta glass om det blir väder, sen blir det en sväng till Danmark och handla alkohol till bröllopet (ska ha så lite så vi tjänar nog inte på att åka till Tyskland), en dag på djurparken blir det nog och sen ska jag åka till Lund nån dag/kväll och shoppa och förhoppningsvis träffa några BT-brudar!

  • Nienna

    Bottleshop? Ligger det i Danmark alltså?

  • Nienna
    Nienna skrev 2008-06-12 17:25:20 följande:
    Bottleshop? Ligger det i Danmark alltså?
    Hittade igen det på nätet nu och där har jag ju varit och kikat. De hade ju bra pris på BIB, får nog ta en tripp dit. De kanske har mer i butiken än på nätet?
  • Nienna

    Är också här en stund, sitter och äter jordgubbar! Mamma köpte två förpackningar när vi var och handlade och sen när hennes gubbe kom hem hade han köpt 6 st! Så här blir det jordgubbar till frukost, lunch och middag!

  • Nienna

    Jajemensan! Här är det bara fint, sitter och äter jordgubbar som jag skrev i inlägget ovan!

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.