• Nienna

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Pumpkin - Jo, jag har varit vaken länge! Skjutsade Ella till skolan vid 8 för hon missade taxin. Hon är en typisk Alfons Åberg, som "ska bara" och i morse "skulle hon bara" rita lite fast jag sa att hon var tvungen att gå ut och ställa sig vid vägen...

    Jag och Neo skulle egentligen åka till Strömsund och lämna in sambons bil på verkstaden, men sambon åkte själv så nu ska vi bara ta det lugnt. Det blåser något fruktansvärt här idag, så vi håller oss nog inne. Ev. blir det en sväng och se om de har nån torkvinda på sågen i Föllinge (allt-i-allo butik), för vår gamla har gått sönder...

  • Nienna

    Anja - Fy vilken jobbig situation! Jag vet precis hur det är med två starka viljor som inte fattar att de är lika envisa och ingen kan ge sig... Att de inte kan tänka på barnen (barnbarnen), det är hemskt att ha mor- eller farföräldrar men inte få träffa dem.

    Vi har fått en inbjudan till dop, den 19 juli kl. 14. Ska svara att det blir lite svårt att hinna därifrån till vår vigsel som börjar kl. 15.

  • Nienna

    Javisst, 10 mil på typ en kvart eller nåt? Får åka dit i brudklänningen.

  • Nienna

    Anja - Nä, de är inte bjudna till bröllopet, men det är nog ingen pik heller. Vi har ju bara bjudit familjen och det vet de om.

    Vad roligt att du får byta ringen! Vi beställde ju våra vigselringar därifrån och när de kom var sambons lite för liten, mailade då och frågade om vi fick byta upp den en storlek (vi hade dessutom beställt utan gravyr) och fick då ett snorkigt svar om att de minsann hade skickat rätt storlek (det hade jag inte sagt något om) så då orkade jag inte hålla på bråka utan då får de i butiken i Östersund ta ut den när vi lämnar in dem för gravyr, ev måste ju min ring också tas ut då jag gått upp i vikt.

    Grejen är ju den att det är svårt att få rätt mått med deras tunna (runda!) plastmått, våra ringar är 5 mm breda och det blir ju lite annorlunda, speciellt när det redan sitter en ring på fingret...

  • Nienna

    Tosa - Grattis! Vad vackra ni var!

    Pumpkin - Vad bra att din far inte bråkade på dig om ditt brev, förhoppningsvis har han tagit det till sig då!

    Förresten så packade jag upp lite böcker idag och då hittade jag ännu en "Irlands-trilogi" och då tänkte jag att jag skulle tipsa dig. Författaren heter Ann Moore och böckerna heter Gracelin O'Malley, Irland farväl och När morgondagen gryr.

  • Nienna

    Pumpkin - Det är ingen magi i Gracelin-serien heller, vad jag kan minnas. De utspelar sig under den stora hungersnöden på Irland, runt mitten på 1800-talet. Nä, den hade du inte nämnt. Då måste jag ju kolla upp den också! Vad var det den andra författaren hette, Kristin Hannah? Måste köpa lite pocketböcker nu när jag ska ut och åka tåg...

    Härligt att ha buketten och det fixat, låter jättefint!

  • Nienna

    Grrr, skrev nyss ett långt inlägg, men så lägger sidan ner.

    Englali - Swedbank har nåt som heter e-kort, kan förklara mer om det ifall du har Swedbank. Annars så ska det ju vara säkert att betala direkt med Visa-kortet, jag har gjort det flera gånger utan problem.

  • Nienna
    Pumpkin skrev 2008-06-09 18:33:55 följande:
    Berättade jag förresten om serien om Tara Flynn av Geraldine O'Neill? Utspelar sig också på Irland/i England Första boken heter Tara Flynn och andra Allt du kunde önska, Tara. Tror det ska komma/har kommit en tredje bok också.
    Hittade den tredje boken, den heter Lyssna till ditt hjärta, Tara.
  • Nienna

    Englali - Du loggar in på internetbanken och klickar på "Beställ tjänster" eller vad det heter, där finns e-kort och det kan man börja använda direkt.

    Frakten beror på hur mycket du beställer för, du kan se tabell här: gojane.com/shipping-policy.html (glöm inte att kolla på International!). Räkna ut hur mycket det blir (jag brukar konvertera valuta på forex.se) och sen brukar jag avrunda till närmsta 50-lapp för säkerhets skull så har man några extra kronor men de kan inte sno allt man har.

  • Nienna

    Sen gäller numret bara i max 1 månad, så efter det är det ingen som kan dra nåt från det kortnumret.

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.