• Virvel

    080809 del 4

    Nu är det dags att starta upp del fyra för alla som ska gifta sig den 9 augusti 2008.

    Den stora dagen närmar sig sakta men säkert och snart så är den här och tills dess kan det vara kul att prata med andra som ska gifta sig samma datum.
    Tänk när vi sitter här kvällen innan och önskar varandra lycka till.

    Välkomna alla gamlingar och alla nya till tråden.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-05-18 11:54
    Här är alla vi som gifter oss augusti 080809 i år

    Skriv gärna ert nick, datum och vart ni bor i landet

    www.brollopstorget.se/Forum-1-22/m2910147.htm...

  • Svar på tråden 080809 del 4
  • nilia

    1 månad kvar!!! Helt tokigt! Bara en liten fnuttig månad! Det är ju ingen tid alls!
    Snart är det dax tjejer

    Har varit på Gotland i en vecka nu och varit helt utan min dator, så jag hade lite att läsa ifatt!
    Jag är som många andra här inne lite smått stessad nu. Har väl egentligen inte så mkt kvar att fixa med, men det är en massa små detaljer.. och en massa smått blir ju till slut stort!

    Idag har jag iaf varit och provat och betalt min klänning, trodde att jag skulle få med mig den hem men den behövdes läggas upp lite. Jag som hade längtat så efter att få hem den.. suck. Nu får jag vänta ända tills den 5/8.
    Har även varit på stället som vi ska ha festen på idag och planerat och därefter haft planeringsmöte med våra toastmasters. Känns kanonbra

  • lollan82

    sitter 0ch sliter med festplanering etc..
    har ni något roligt an kan göra?

  • chamor

    Tänkte sätta mig och börja göra en lista för allt som ska göras och kommas ihåg sista veckan. Dag för dag planering

  • Bride in England

    iiiiiih! En manad! Fast "drygt fyra veckor" later annu mindre, man vet ju hur fort veckorna swischar forbi. Hade behovt ta ledigt nagra dagar fran jobbet men har inga fler semesterdagar att ta ut efter att ha tagit ledigt runt brollopet samt smekmanad. Far kanske ha "migran" en dag

  • Virvel

    Det är inte klokt vad tiden har gått fort. Snart är vi där!!!!
    Var iväg igår och lämnade in klänningen och gjorde näst sista provningen (sista innan den sys in)och dom blev imponerade och roade av min viktnedgång. Dom trodde nog att jag ljög när jag sa att jag inte hade gjort något mer än slutat äta godis i veckorna för att tappa alla cm i midjan. Skönt att bli av med allt, gått från stl 38/40 sedan jag köpte klänningen i juli förra året till en 36.

    Jag märkte att det kommer att bli varmt i klänningen. Under den lilla stunden jag hade på mig underklänning med stora tuttinlägg och brudklänningen så hann jag bli genomsvett. Puh!

    Jag tycker det är ganska lugnt på planeringsfronten. Nu väntar jag bara på min möhippa. Sambon kommer att bli kidnappad nu på lördag och han har ingen aning. Det ska bli så kul att se hans min. Jag är nästan hundra på att min blir den 19 juli. Jag är nervös. Är det ingen som har blivit hippad den här helgen som var?

  • blivandefrularsed

    Ja, nu närmar det sig verkligen! Provade också min klänning förra veckan när sömmerskan hade lagt upp den och det rann på ryggen dom korta fem minuterna. Tur att det oftast är svalt i kyrkan!

    Är inte superstressad men känner att det börjar dra ihop sig. Varje vecka är det smågrejor som ska fixas. Samtal att ringa osv. Nästa vecka ska vi provsmaka tårtan, två olika smaker ska vi välja mellan. Har avlagt ett löfte med tärnan igen, inget godis, fika högst en gång i veckan, ingen pizza och dyl, ingen läskedryck, och såklart träning! Nu körs det hårt! Kul Virvel att du fixat å gå ner så mycket, starkt gjort!!

    Ett par veckor innan ska vi åka till festlokalen och checka ett sista möte med föräldrarna och kökshjälpen samt toastmadame. Då kommer det säkert dyka upp en del nya grejor som vi inte tänkt på.... Har iaf bestämt hur dukningen ska vara, känns skönt

  • bridesilly

    Oh my...en månad kvar. Är det nu det är legitimt att känna sig stressad?

    I måndags har vi fixat allt med konditoriet där vi tar tårtan ifrån. Den kommer bli jättefin tror jag.

    Nästa vecka när jag och min man är lediga samtidigt drar vi igång stenhårt med allt det sista som måste fixas som man inte har tid med när man jobbar.

  • Virvel

    Jag har ju haft fördelen med att vara mammaledig under hela planeringstiden. Då har jag hunnit med en hel del när barnen har sovit efter lunchen.

    Vi ska träffa konditorn för första gången på måndag och provsmaka. MUMS! Vad ska ni ha för tårta?


    bridesilly skrev 2008-07-09 21:36:22 följande:
    Oh my...en månad kvar. Är det nu det är legitimt att känna sig stressad? I måndags har vi fixat allt med konditoriet där vi tar tårtan ifrån. Den kommer bli jättefin tror jag. Nästa vecka när jag och min man är lediga samtidigt drar vi igång stenhårt med allt det sista som måste fixas som man inte har tid med när man jobbar.
  • chamor

    Åh virvel va duktig! Godis är mitt problem! Jag lovade mig själv i Januari att 10 kilo skulle bort till bröllopet.. Än är alla kvar.. Haha.. Tragiskt vilken dålig pli man har på sig!

    Den här veckan är jag ensam hemma. Helt fruktansvärt! Men ikväll är det pysselkväll med tjejerna. Är ju galen i detaljer och pyssel så blir skönt att få lite undanstökat! Har bla köpt 300 såna här:
    www.elizabethshaw.co.uk/ourchocolates_crisp_milkmint.html

    Som vi ska klistra på små bilder på mig och gubben på. Jättesött.. Onödigt men vill ha det så När jag får alla dessa pysselsaker färdigt (förhopnningsvis denna eller nästa vecka) så är vi nästan klara Ska sy till trash the dress klänningen, sy halterneck till min klänning, fixa klart slöjorna.. Fixa maten.. Ok.. Ganska mycket kvar ändå

  • kalevala

    jag väntar på mitt ryck..............har haft en riktig svacka............

Svar på tråden 080809 del 4