• Virvel

    080809 del 4

    Nu är det dags att starta upp del fyra för alla som ska gifta sig den 9 augusti 2008.

    Den stora dagen närmar sig sakta men säkert och snart så är den här och tills dess kan det vara kul att prata med andra som ska gifta sig samma datum.
    Tänk när vi sitter här kvällen innan och önskar varandra lycka till.

    Välkomna alla gamlingar och alla nya till tråden.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-05-18 11:54
    Här är alla vi som gifter oss augusti 080809 i år

    Skriv gärna ert nick, datum och vart ni bor i landet

    www.brollopstorget.se/Forum-1-22/m2910147.htm...

  • Svar på tråden 080809 del 4
  • cindell

    Hej igen tjejer,
    Har precis kommit hem från en spa-helg med min tärna. Helt underbart med massage och ansiktsbehandling och bara ligga i plurret hela helgen Russin royal

    nilia:
    Kan du skriva lite när din m2b har provat? Min har 45 i skostorlek så jag är lite nervös att de ska vara för små. Själv har jag 37 men det gör ju inget om de är lite stora. Bara knipa lite extra med tårna

    Gud va kul för er som har fått era möhippor! Längtar samtidigt som jag fasar

  • AoM

    Jag blev hämtad i en bil av en främling. Efter en stunds åkande räknade jag ut att hon måste vara syster till en kompis.

    Vi åkte till Hagaparken där vi åt god lunchbuffé, alla mina nära vänner var där! Sedan fick jag några uppdrag som skulle utföras under dagen :)

    Efter det åkte vi vidare till ett äventyrsställe, där vi åkte fyrhjuling och tävlade mot varandra.

    När det var färdigt blev det picknick hos en av tjejerna, skitmysigt. Där fick jag en påse med presenter i, alla utan namn. Det hela gick ut på att jag skulle gissa mig till vem som hade köpt vilken present och varför det just var det i paketet. Jag tog alla :)Så roligt!

    Kvällen avslutades med middag hos två av tjejerna och sedan utgång. Fy sjutton vad kul vi hade!!

  • bridesilly

    Har alla som ska gifta sig 9 augusti fått panik nu och börjat på med allt som de inte hinner vänta med och det är därför det är så tyst i tråden? Vi satt igår och knöt ihop rispåsar. Blev jättefint. Sen har vi nog kommit på sista punkten till festprogrammet så det kan slutföras i dagarna. Är i princip klart men vi ska skriva en liten ruta om oss också tänkte vi. Sen är det bara att invänta att prästen kommer tillbaka från sin semester nästa vecka så vi kan öva och prata igenom hela vigseln, då kan vi göra färdigt vigselprogrammen också

  • chamor

    Nja panik tror jag inte jag har. Känns allt bättre. Sista OSA var i söndags så nu ska vi göra bordsplacering på torsdag, åka till lokalen mäta bord. Nästa vecka ska jag sy löpare och försöka fixa min morgongåva. Börjar drömma mycket om bröllopet nu iaf Vigseln är helt spikad för oss. Det som varit jobbigast är att min mamma varit så oengagerad och lika ena värden(toastmastern). Mamma har nu semester och orkar förhoppningsvis engagera sig lite mer. Menyn är nu spikad också så det känns så SKÖNT. Ska göra tårta, efterrätt och förrätt själv så nu ska det övas hela juni Mamma och svärmor gör middagen.

    Annars så är det skriva ut vigselprogrammen kvar, skriva ut namnlapparna och lite smått och gått kvar på pysselsidan

  • cindell

    Nej ingen panik här heller. Känner mig fortfarande väldigt lugn. Trodde verkligen att bridzillan i mig skulle komma fram när det närmade sig. Det jag ska sätta igång med närmast är att skriva bordsplaceringslapparna och göra bordsplaceringen helt klar. Men just nu känns det som om allt faller på plats. Ska sy upp klänningen till veckan, träffa floristen och veckan efter det ska jag till frisören. Så det känns som om jag har läget under kontroll. Någon som vill dela med sig lite av panikkänslorna och ge mig en idé till något jag inte tänkt på?

  • Bride in England

    Hur hinner ni med allt under veckorna? Hade varit sa skont att ha tid att gora saker i veckan - for oss blir det helgerna. Sa ja, jag kanner mig lite smatt stressad just nu. Alla dessa sma saker som maste goras. Gravera ringarna, fixa serveringspersonal (ok det ar en stor grej), hyra dukar och porslin, fa tag i glas, gora bordsplacering, skriva och designa festhafte, kopa dekorationer...ja det ar massor! Och anda har vi jobbat jattehart med brollopet i nastan ett ar. Da fixar vi iofs allting sjalva samt har bada heltidsjobb och kommer hem vid halv atta varje kvall. Kanske darfor jag kanner mig sonderstressad?! Men nu borjar jag aven kanna ett pirr i magen, ser saaaa mycket fram emot dagen! Tank tjejer, drygt en manad kvar nu bara!!!!!

  • bridesilly

    Jag jobbar nätter så jag har massor av dagar till planering.
    Min karl jobbar heltid dag förvisso men han hjälper till med allting som måste göras varje dag när han kommer hem.
    Vi kollar igenom to do listan ofta så vi inte missar något.

    Största problemet just nu är att vi inte har någon som städar dagen efter och det vill vi verkligen inte göra själva!

  • TyresöBrud

    Hej på er,
    känner mig nästan oförskämt cool inför bröllopet. Känns som att vi har allt på banan. Vi kommer iof inte att behöva fixa något med själva festen, slottsfrun har stenkoll. Måste bara ge henne en lista på allergiker och vegitarianer, bordsplaceringslappar och bordsplaseringen, men det är klart! Alla dekorationer till bord och i lokalerna är vi överrens om, menyer, tårta, viner, servering städning, allt sånt fixar hon. Har även stämt av musiken med Dj´n att allt där är klart. Ringar inlämnade för korrigering och gravyr. Kläderna är fixade, hår, smink, naglar, blommor, hotell, transporter, fotograf, bröllopssvit, brunch dagen efter och liten get away till paris. Har även gjort klart alla trycksaker. Det jag måste göra är att beställa rosor, vill ha rosenblad utanför kyrkan istället för ris.

  • lollan82

    vart ska ni åka på bröllopsresa?
    med eller utan barn?

    varit på cypern? funderar på astt åka dit
    till louis princess beach

  • chamor

    Vi ska till Thailand! Dyka kela sola bada Har inga barn så åker utan

Svar på tråden 080809 del 4