• Virvel

    080809 del 4

    Nu är det dags att starta upp del fyra för alla som ska gifta sig den 9 augusti 2008.

    Den stora dagen närmar sig sakta men säkert och snart så är den här och tills dess kan det vara kul att prata med andra som ska gifta sig samma datum.
    Tänk när vi sitter här kvällen innan och önskar varandra lycka till.

    Välkomna alla gamlingar och alla nya till tråden.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-05-18 11:54
    Här är alla vi som gifter oss augusti 080809 i år

    Skriv gärna ert nick, datum och vart ni bor i landet

    www.brollopstorget.se/Forum-1-22/m2910147.htm...

  • Svar på tråden 080809 del 4
  • Powerpuffpinglan

    Hejsan!

    Har funderat på tårta och hittat bröllopsbakelser som är jättefina. Nu kan jag inte bestämma mej. Vad är fördelar och nackdelar med de olika? Vad har ni valt? Sedan har jag ingen aning om vad man ska ha för fyllning.

  • Mrs Robin Hood

    Tack!


    TyresöBrud skrev 2008-06-25 12:54:34 följande:
    Mrs Robin Hood skrev 2008-06-24 20:27:24 följande:
    jag hade med mig mina brudunderkläder, en vit siden kimono som är rätt kort slöjan och mina bröllopsskor. Kade även med en svart korsett. Kul tycker jag att ha bilder på lite olika kläder. Tog även bildr i olika miljöer, både ute och inne.Lycka till!
  • Mrs Robin Hood

    Tänker på dig i din sorg! Tänk på att han kommer ändå vara med er på er stora dag.

    Tessan K skrev 2008-06-25 16:09:29 följande:


    Fick i morse redan på att min farfar avlidit i natt... Känns väldigt konstigt nu att planera både bröllop och begravning...
  • nilia

    Ojoj här har ni varit flitiga idag!
    Idag har vi beställt en massa saker till bröllopet, bla såpbubblor,pussklockor,engångskameror m.m så skönt att ha det ur världen! Hittade även roliga flipflops som det står just married på, tänkte ha dem när vi går på stranden i miami
    Vi har även ääääääääääntligen fått tag på ett band som ska spela på festen, JIPPI!
    Och guldsmeden ringde och sa att mina ringar var klara så imån ska jag gå och testa dem! Så spännande!
    Haha måste nog erkänna att det bor en bridezilla i mig oxå, utan tvekan

    bridesilly:
    Hur gick det för dig hos frisören, blev det fint?

    Tessan K:
    Skickar en kram till dig! Jättetråkigt med din farfar
    Men som mrs robin hood skrev, han kommer ändå att vara med er!

  • chamor

    Tessan K.
    Skickar också en kram!

    Powerpuffpinglan:
    Vi har bakelser (cupcakes) och sedan en liten tårta för honörsbordet högst upp som vi skär. Blir nog bra!!

  • Tessan K

    Tack , va gulliga ni är ! Är tacksam för min pappas inställning, han vill att vi ordnar med begravning så snart som möjligt så att vi efter den kan fokusera på bröllopet och glädjen med det.
    Tror också att farfar på något sätt är med oss den 9 augusti.

    Idag ska vi först till begravningsbyrån och sedan ska jag och min sambo till sommarhuset och planera bröllop - verkligen tvära kast mellan glädje och sorg!

    Lycka till med allt planerande, idag är det 44 dagar kvar

  • lisa07

    Hjälp!
    JAg har ett problem. Har köpt en jättesnygg brudklänning som jag verkligen gillar, men jag hittar inga underkläder som jag kan ha under. det är en klänning med band som går i kors i ryggen och framtill är det liksom bh-modell. Så jag har provat med axelbandslös bh, men den syns både fram och bak, jag har provat med korsett, men klänningen är lite transparent, så det lyser igenom + att jag fick fula veck vid skulderbladen av korsetten. vad ska jag göra?? Någon som har någon bra idé?

  • Bride in England
    lisa07 skrev 2008-06-26 09:34:00 följande:
    Hjälp!JAg har ett problem. Har köpt en jättesnygg brudklänning som jag verkligen gillar, men jag hittar inga underkläder som jag kan ha under. det är en klänning med band som går i kors i ryggen och framtill är det liksom bh-modell. Så jag har provat med axelbandslös bh, men den syns både fram och bak, jag har provat med korsett, men klänningen är lite transparent, så det lyser igenom + att jag fick fula veck vid skulderbladen av korsetten. vad ska jag göra?? Någon som har någon bra idé?
    Hej! Kan du inte testa en BH dar du kan korsa BH-banden? Om du koper en "axelbandslos" med borttagbara band kan du fasta dem som ett kors istallet om du forstar vad jag menar... Sen kanske du t.om kan fasta klanningens band i BHn's sa att den inte syns. Men du kanske redan hade testat detta! Hm...annars vet jag inte, det ar svart. Kanske en BH med genomskinliga band?
  • Bride in England

    Tessan K skrev 2008-06-26 09:02:46 följande:


    Tack , va gulliga ni är ! Är tacksam för min pappas inställning, han vill att vi ordnar med begravning så snart som möjligt så att vi efter den kan fokusera på bröllopet och glädjen med det.Tror också att farfar på något sätt är med oss den 9 augusti.Idag ska vi först till begravningsbyrån och sedan ska jag och min sambo till sommarhuset och planera bröllop - verkligen tvära kast mellan glädje och sorg!Lycka till med allt planerande, idag är det 44 dagar kvar
    Beklagar sorgen Jag vet att din farfar kommer att vara med dig pa din stora dag och kanna gladjen med dig, pa det stalle han befinner sig pa nu. Kramar!
  • Bride in England
    feministbrud skrev 2008-06-25 14:32:34 följande:
    Vilken tur att jag inte har planerat så mycket och så länge! jag se det som att ordna en konferens. Allt praktiskt ska fixas innan och sedan fixar man det roliga med sprit
    Det beror nog pa nur mycket man har att fixa. Jag ar totalt sonderstressad av allt som maste fixas nar man har ett heltidsjobb att skota ocksa. Och da snackar jag inte smadetaljer som gavor till gasterna eller vilken farg pa blommorna man ska ha utan hyra bord, dukar, tallrikar osv!! Inte mycket till fest utan det. Ska bli saaaa skont nar dagen ar har!!!
Svar på tråden 080809 del 4