• Svar på tråden Göteborgsbrudar Del:3
  • Troll1

    Jag ska rassla fram mailet, inboxa mig din adress.
    Vi hade inbrott (krossad ruta) i bilen under tiden vi var i kyrkan på bröllopet. Jag min dumma kossa hade "gömt" min handväska under en gammal vindjacka. Hur dum får man vara?? Ap-sressade var vi. Översvämning på väg till Partille och så på innervägen mot Landvetter fick vi krypa resten av vägen bakom en traktor... F..n idioten tog allt. Alla kort, körkortet, 10-gångers solning, I.d makeup, pengar osv. Tack gode Gud för att inte nycklarna låg i. Fick spärra allt jag kunde komma på när vi körde till festen. Fick spärra de mindre viktiga idag. Är så ledsen, det var min favoritväska som m2b köpte till mig i London. Jag lägger aldrig ngt kvar i bilen och så denna enda gång händer det. De måsteha spanat i närheten, för det var bara vår bil som de tagit sig in i.
    Usch!

  • Ajjse

    Fy vad tråkigt! Hoppas att väskan hittas av någon vänlig själ och att du får tillbaka den.
    Jag inboxar dig min mailadress!

  • Mizty

    Troll1 - Fy vad arg man blir!! Fattar inte att människor inta kan lämna andras saker i fred. Själv fick jag spader i fredags, någon hade kört på vår bil & smitit! Så frågar Håkan om det inte satt någon lapp på rutan? Jo sa jag en P-bot på 400:- Mitt P-tillstånd hade blåst iväg Fy f*n i bland kan mna verkligen hålla sig för skratt!! Vi får hoppas på bättre tider du & jag

  • Troll1

    Mizty: Jisses... jadu, nu får det vända!
    Surt när man inte har råd med nytt solkort ens en gång. Jag blir så trött...

  • fru Trul

    Grattis Busfia! Dina bilder var helt underbara! Gillar den som är tagen i trädgården den är jättevacker.... Var var ni nånstans då, botaniska eller?

  • fru Trul
    Troll1 skrev 2008-09-07 19:44:38 följande:
    Vi ska ha "Som en saga" i kyrkan sjungen av solist. Den är jättefin och passar bra till brudvals också. Monica Zetterlund har fina låtar med valstakt. "Farfars vals" kan mna ha som ex andra vals när resten av gänget börjar dansa. Doris Days "Que sera, sera (What will be, will be) Den är jättesöt! Kolla på youtube.
    Å jag älskar den låten, det är en av min och min mans låtar...

    Tråkigt med inbrottet, fattar inte att folk inte kan hålla fingrarna i styr....

    Mitzy; Ja du då kan man ju hålla sig för skratt när nåt sånt händer...
  • Schükano

    Hej på er...
    Ja så var man nu Fru Schütz
    Dagen började med ett fasansfullt regnoväder. Så tråkigt...Men när jag suttit klart hos sminkösen och frissan...efter sådär 4 timmar så skiner solen och det är nästan tropisk värme. Helt underbart. Sen sken solen hela dagen och våra foton kunde tas utomhus.
    Vigseln var alldeles fantastisk...vi grät och skrattade omvartannat. Väldigt känslosamt eftersom kyrkan är så liten och gästerna är så nära inpå.
    Efter vigseln åkte vi limousin...och sen började festen..och vilken fest sedan. Våra gäster känner sig fortfarande slitna
    Tack för alla hälsningar
    Ska försöka lägga ut lite bilder här också...
    Kram på er alla

Svar på tråden Göteborgsbrudar Del:3