• Svar på tråden Göteborgsbrudar Del:3
  • Troll1

    Guten morgen!
    Mizty: Jag har en massa tips på vad du kan handla, hehe! Varför inte göra en ansiktsbehandling eller ngt annat lyxigt? Köpte svindyra strumpor på NK häromdagen. Tog presentkortet vi fick när vi hade förlovat oss.
    Jag fick börja äta hormoner idag, Primolut Nor, för att skjuta upp mensen. Fy, vad tråkigt... Den kommer annars precis lagom till den stora dagen (och vår resa ). Så jag är svullen som en gris nu och det lär väl inte bli bättre med de tabletterna efter vad jag förstått. Ngn med erfarenhet av dem?

  • bartan

    Flyttar fram listan lite

    V.40
    Mån 29/9
    Bartan
    fru Trul
    Busfia
    Mizty

    Tis 30/9
    Bartan
    Busfia
    Mizty

    Ons 1/10
    Busfia

    Tors 2/10

    Fre 3/10

  • Mizty

    Troll1 - Har aldrig provat sådana tabletter. Jag hoppas att min kommer som den ska för då klarar jag både bröllopet & resan
    Det tråkiga med pengarna är att vi ska betala av en massa skulder & skit så det blir inte mycket kvar att unna oss något roligt för Hur mår nerverna idag?

  • Troll1

    Jodå jag känner min nerver...
    Festprogrammet och musiken är snart klara. Phuh

  • frökenkräfta

    Hej Tråden,

    jag har varit borta ett tag. Har haft så himla mkt annat att stå i och börjat jobba heltid (både jag och min man) efter att ha kört deltid. Inte lätt att få ihop allting.

    Nu har vi varit gifta ett tag och det närmar sig för vår bröllopsfest. Har börjat att planera för den, på Malins Skafferi.,

    Har läst lite här i tråden,
    Grattis till graviditet och husköp, lghtsförsäljning, bartningar, tomt i Indien och ett bröllop. Och så verkar det ha varit lite möhippor också! Nu ska jag försöka att logga in refelbunde toch vara aktiv. Kan inte göra det på jobbet, sitter ute hos en kund så det blir bara kvällstid.

    En fråga;: var har ni beställt bröllopstårta? Det är dags att beställa nu

  • Mizty

    Hej Brudar!!

    kräftan - Kul att "se" dig här igen Ja det är inte alltid lätt att få ihop tiden. Man önskar många ggr att dygnet hade fler timmar! Vår tårta görs på Svarta Katten i Kungälv. Det är en kompis till mig som har det & ska göra den, hon är superduktig!!

    Troll1 - Nagelmakeover idag Är allt under kontroll nu? Jag håller på att spåna på festprogram för tillfället, vet inte riktigt vad vi ska ha i det...

    Är det någon som känner till någon bra DJ här i Gbg? Vår har fått förhinder Pratade med honom både fred & lördag, allt var toppen. Sedan ringer han i söndags morse & är helt plötsligt uppbokad... F*n precis när något äntligen har löst sig!

  • Ajjse

    Hej alla! Nu har vi kommit hem från vår bröllopsresa. Vi har haft det jätte härligt med mycket värme och bad. Känns gott att vara lite brun igen.
    I morgon är det dags att ta sig till jobbet igen..

    Jag har fått bilderna från fotograferna och har nu lagt upp ett gäng i mitt galleri.

  • Ajjse

    Troll1: Nu är det inte långt kvar för er! Kan tänka mig att det känns pirrigt, eller? Hoppas ni får en lika härlig dag som vi fick och lova mig att slappna av och bara njut! Lycka till!

  • Troll1

    Hej Kräftan!

    Mizty: Jodå, här är det splajdans nya franska och ett långt, lockigt barr. Frisören testlockade håret och det håller som bare den, men ojj så lååångt löshåret är. Hon ska lyft upp hela frisyren när hon sätter upp halvt och då har hon lovat att klippa lite på det. Ganska coolt ändå. Lite rockstjärnestuk
    Känner ingen DJ tyvärr. Dålig stil, men lika bra att han ballar ur nu och inte se´n.
    Förresten nageltjejen tyckte vi var lika på ngt sätt. Kanske lika skrattiga? Eller lika mörka skönheter som vi är, eller hur! Hon gillar dej skarpt!
    Hjälper dig gärna med festprogramidéer senare om det är ok?

Svar på tråden Göteborgsbrudar Del:3