• Emma042

    Xtravaganza, här kommer jag!!

    Idag ska jag skriva in mig på extravaganza för kursstart v 38. Jag är sååå laddad men samtidigt skiträdd, tänk om jag förgås av hunger :D Någon som har testat? Jag ska gå ner ca 25kg hade jag tänkt....något vill jag iallafall losa!

    Har hört underbara historier om hur kilona rasar av. Vore jättekul om nån mer skulle börja samtidigt så man kunde stötta varandra.

  • Svar på tråden Xtravaganza, här kommer jag!!
  • Emma042

    välkommen EmmaK

    då har vi varit igång ungefär lika länge! 4 veckor - 7kg.
    Har du nån plan på hur mycket du vill losa?

  • EmmaK

    det handlar om ca 20 kg, så jag har ju en bit kvar. har redan nu ställt in mig på att hålla helfart i 10 veckor, blir det minrde är det bara en bonus. lite tråkigt dock att det går så trögt, en kompis bara rasade i vikt och har blivit skitsnygg, hon åt helfart i 2 veckor och sen håller hon på med halvfart nu. efter 6 veckor hade hon gått ner 4 klädstorlekar.

  • Mi och Nez

    Hej girls!

    Har tappat räkningen på hur många dagar jag har hållit på. Tvärtom har jag nu börjat räkna ner för hur lång tid jag har kvar på helfart vilket är 9 dagar. Tänker att jag ska vara riktigt ordentlig nu den sista superhårda tiden men det går helt ärligt lite sisådär...

    Gjorde ett litet fotokollage i Paint nyss för att se om jag kunde SE någon skillnad på bilder före och efter XV. Annars kan man ju märka det på kläderna, främst byxor, men då man ju dagligen speglar sig så är det omöjligt att se något tycker jag...
    Faktiskt kunde jag se skillnad när jag satte två liknande bilder bredvid varandra. Stod här hemma i vardagsrummet med kameran inställd på självutlösaren för att ta liknande bilder som de "före" dvs bilder tagna i aug/sept.

    Försöker motiver mig själv lite tror jag... Haha

    Någon som har bra tips inför helgen? Vad brukar ni göra för att inte tänka på matlagning hela tiden och aktivera sig lite?

  • EmmaK

    Tips inför helgen:

    Jag tar långa sovmorgnar, så samboon får gå ut med hunden. jag brukar alltid "äta frukost" lite senare, och sover jag längre så förskjuts allt, så jag har sista shaken till ganska sent på kvällen, så man kan mysa lite i soffan. jag har valt att fortfarande göra saker med vänner, jag går på middagar och sånt, kom på att det skulle vara alldeles tråkigt att isolera sig i 10 veckor. annars tipsar jag om att unna sig saker på helgen om det går. nästa lördag ska jag t.ex. fixa naglarna!

  • Izzie

    Hej

    Nu är jag hemkommen från semestern och snart drar allt igång! Skulle varit på min första gruppträff i måndags men pga att startpaketens leverans försenats så blev det inställt. Nu blir det gruppstart på mån nästa vecka istället och jag och maken kör igång med XV-maten på söndag. Känner mig jätteladdad efter att ha varit på mitt personliga möte i onsdags. Samtidigt är jag rädd att det inte ska funka för mig. Men men, ingen mening i att hänga i det. Det SKA gå bra den här gången.

    Vad duktiga ni är som hänger i!

    kramar Izzie

  • Mi och Nez

    Izzy: Klart att man är lite rädd för att misslyckas men samtidigt så måste man ju intala sig själv att det är bara man själv som kan göra så att man misslyckas, dvs äta fel. Inte tusan vill vi ju sabba för oss själva!! Sedan finns ju alla vi här på BT för stöd, råd och massor av peppning!

    Något jag tycker var bra med XV är coacherna och hur de talar om aktiva val när man väljer att tillfälligt bryta sin kur och äta något. Det är inte att fuska/ge upp, utan ett val som man gör.
    Jag har ju ätit lite då och då får jag erkänna. Men på 5 veckor har jag ändå gått ner nästan 10 kg. Inte så att jag ätit godis eller hela maträtter men vid ett par tillfällen har jag valt att äta ett knäck med tex minikeso, skinka och sallad. För att jag har behövt det. Velat tugga och njuta en kväll. Jättebra om man kan låta bli helt såklart men för mig har även detta fungerat. Sedan fortsätter jag bara med shakerna igen.

    Tack för helg-tipsen EmmaK. Ska nog försöka sova länge imorgon i alla fall. Sedan lite träning och ut i, det förhoppningsvis, fina vädret. Var precis inne på gymmet också och bokade in en tid för styrketränings-instruktör på söndag em. Har tidigare simmat, promenerat och gått på enstaka pass men känner att det nog skulle vara lämpligt att komplettera med lite styrka för att forma kroppen lite mer såsom jag vill...

    Ha en superbra helg, så hörs vi!

  • sandralainen

    Vad kostar det att gå med i ett sånt viktcenter? jag skulle inte ha nått emot att gå ner massa kilo!

  • Mi och Nez

    Ca 650 kr /månad där bindningstiden är 12 månader (eller 6 mån på några orter) + 400kr engångsavgift för medlemskap) + extra om man vill träna på deras anläggningar.
    Sopporna/shakerna kostar sedan omkring 30 kr/st så då blir det ju ca 90:-/per dag ytterliggare men det gäller ju bara den perioden som man ligger i helfarts-fasen och bara drick så då tillkommer ju ändå ingen matkostnad.
    Ganska dyrt med andra ord men för min del blir det ytterliggare en anledning att jag ska klara det här så jag inte bara kastar bort alla pengar. haha

  • EmmaK

    Kostnade verkar vara lite olika beroende på var man går. jag betalar 600:- i inskrivningsavgift, de första 3 månadena betalar 989:-/medlemsavgift och resterande 8 månader 598:-/medlemsavgift. då får jag även träna på alla XV-viktcentrum, dock var det inget jag själv bad om, jag tränar redan på SATS. Jag betalar 499:-/veckan för sopporna på helfart. ungefär 23:-/måltid.

    Men jag tror också det funkar att det kostar lite mer, jurt för motivationen. idag ska jag träna spinning och ska väga mig på gymmet.

    Dock har jag förlorat min plånbok så halva natten gick åt att ringa och spärra diverse kort och idag är jag smått deprimerad, känns som om jag har halva mitt liv i plånboken :(

  • Mi och Nez

    Usch, vad tråkigt EmmaK. Sånt är ju bara så onödigt och super irriterande!

    Jo, jag har också hört att priserna skiljer sig beroende på vilken anläggning man anmäler sig hos. Franchising... Alla styr sitt eget men med "rekommenderade cirka-priser". Jag hade till exempel tyckt att det hade varit mer lagom att vara med i 6 månader men det var inte ett alternativ i Helsingborg så då fick det bli ett helt år istället...

    Kanske kan vara bra dock så att man inte faller tillbaka i gamla vanor utan har deras stöd i ett helt år.

    Trevlig höst-söndag tjejer!

Svar på tråden Xtravaganza, här kommer jag!!