• älskarlivet

    Hur formulera barnfritt när syskonbarn är välkomna?

    Hur formulerar man barnfritt i inbjudan? Syskonbarn är välkomna, men i övrigt kommer vi ha en åldersgräns på 14 år..

  • Svar på tråden Hur formulera barnfritt när syskonbarn är välkomna?
  • Tjolinti

    hahah nej mitt bröllop e barnfritt. Men det gäller alla barn inte bara några :)

  • Tjolinti

    Besservisser, det e inget som e svårt o fatta, e det någon som verkar ha riktigt svårt o fatta så e det ju du, hon öppnar ett forum om hur man kan formulera barnfritt o vad man tycker om att bara bjuda nära familjens barn. Jag säger det låter lite orättvisst o du har svårt o fatta att alla inte tänker o tycker som du. Jag säger inte vad som e rätt o fel o jag säger hur jag möjligvis hade regarat om jag nu hade barn som jag ville dra med mig. Bara för du säger vad du tycker betyder det inte att jag måste ändra min mening så det e Verkligen inget jag har svårt o fatta.

  • passionsblomman

    Vad står i "etikettsböckerna"? Om jag får hem en inbjudan dddär mitt och min sambos namn står och ingen övrig info, skulle jag nog inte räkna in vår son. Gör folk det?

  • Tjolinti

    Nej det gör dom inte, Min kusin har en son o vi skriver inte barnfritt i inbjdningarna utan vi hänvisar om detaljer till våran bröllopshemsida. Men enbart hennes namn kommer stå på inbjudan.

  • Besservvisser

    Japp, det gör folk, passionsblomman.

    Folk är fruktansvärt efterblivna vad gäller etikett. Många tror att en inbjudan gäller alla fem barn och båda hundar och guldfisken också när det står skrivit enbart *Herr & Fru Passionsblomman* på inbjudan.

  • Tjolinti

    Jag kommer ha tusen av folk som kommer fråga om dom får ta med sig en eller annan person, någon dom träffade förra veckan osv osv. Men nej nej nej, inte road av o titta på mina bröllopsbilder o se jaha där var den tjejen han träffade två veckor o jag betalade ett högt kuvetpris för.

  • Besservvisser

    Men herregud Tjolanta.... var inte så lättretad. Jag tycker att det är fullkomligt NDERBART att alla inte tycker och tänker som jag gör..... hur roligt skulle livet vara då om det inte fanns debatt? duh.

  • Nancy Drew

    Tjolinti: jag håller med. Är det barnfritt så bör det gälla andra barn.

    Jag tycker däremot att det är okej att inte bjuda kompisars barn men då får man hitta en annan formulering än "barnfritt", typ "Tyvärr har vi inte möjlighet att bjuda alla barn vi känner" osv.

    Jag tror att de flesta har förståelse, man har inte alltid en relation till kompisars barn, kusinbarn och så vidare.

  • Tjolinti

    jag älskar o ha en debatt men bara för du inte kan övertala någon o tycka som du betyder inte det att man inte fattar :) Jag må vara ung men ingen trögboll.

Svar på tråden Hur formulera barnfritt när syskonbarn är välkomna?