• Piggelin1

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Hej Nenne!
    Sista skälvande dagarna nu innan nya jobbet??!! Kan inte du inboxa mig vad du ska göra/vart du ska jobba nu?! Jag är nyfiken!!

  • Piggelin1

    Izzie - jag har inboxat dig - två gånger till & med

  • Piggelin1

    Usch, Lappis förstår verkligen att du tappade motivationen. Så fruktansvärt tragiskt.

  • Piggelin1

    Koko - gud vad underbart att du fått se hjärtat picka! Jag hann bli lite nervös där jag med, när jag läste!

  • Piggelin1

    Är det nu på lördag som ni drar till Thailand, Koko?

  • Piggelin1

    God eftermiddag!

    Vilken dramatik det var i fredags - herregud Lappis! Men jag sällar mig till resten av skaran här, denna gången blev du ju de facto gravid!! Helt klart ett steg i rätt riktning

    Izzie - intressant det du skrev om xtravaganza - har hört mkt radioreklam från dem, men visste inte mkt om dem jag heller. Låter vettigt det där med mental träning, för det är ju ofta där det största hindret ligger. Du skrev att du träffat dietister etc - visst var det du som hade träffat tjejen som var med i "Halv Åtta Hos Mig"?!

    Telis - fasen vad retligt att skidåkningen gick åt fanders igår. Krya på dig!

    Angående smärta & så, så hade jag fått för mig att jag var lite förberedd på vad som komma skulle i smärtväg pga såväl njurbäckeninflammation som flertalet njurstensanfall (flera hade sagt att den smärtan är nästan i samma liga). Fan, heller... Inte min iaf. OM vi skulle försöka skaffa en till, så ligger det fortfarande lååångt borta. Ok, att det ofta går fortare andra gången osv, men det där med att det är en positiv smärta, att resultatet är positivt - fan heller, så kände iaf inte jag efter x antal timmar utan paus & utan smärtlindring... Vissa kan säkert tänka så, speciellt om det hela är över inom inte alltför många timmar & BM inte tvingas häva hela sin kraft på ens mage, för att bebisen ska komma ut osv... Jaja, nog om det.
    En kompis som hade en riktig mardrömsförlossning som höll på i tre dygn & efteråt fått professionell hjälp att bearbeta det igen, hon var gravid nu igen & fick väldigt bra hjälp av aurorasystrarna. Typ, ville ha revansch - se om det kan bli positivare gång nummer två (så ska jag också tänka om jag hamnar i det läget). Hur som helst, i fredags var det due date & jag satt på jobbet & tänkte att jag skulle maila henne & kolla läget, men jag hann aldrig så långt. En halvtimme senare kom ett sms - på natten fick de en liten tjej - hon föddes i ambulansen & allt var över på 1½ timme!!! Från tre dygn med första till 1½ timme med andra Just det, alla förlossningar är olika, men såååå olika???! Har inte pratat med henne ännu, vill att de ska få chansen att landa lite innan jag ringer. Men ska bli intressant att höra mer om det.

  • Piggelin1

    Kängu - ni var väl på jakt efter en lgh - jag vet en central & fräsch sådan!! Spceial prize for you

    Välkomna "nyingar" förresten! Frugan (bra smeknamn, vem var det som kom på det?) - jag kopplade inte alls först - när du skrev en ö utanför Sverige & en timmes tidskillnad, då tänkte jag på svensk-kolonin i London Ooops, tänkte åt fel håll
    Så du jobbar som BM - vad coolt! Är så imponerad av den yrkeskåren!

    Grodan, kul med en till i denna landsändan!

  • Piggelin1

    Oj, jag var så himla borta när Amanda till sist kom ut, så den där lyckan att ha henne på bröstet, den infann sig inte riktigt. Allt var så himla surrealistiskt på ngt vis, jag frös som jag aldrig gjort ngnsin förr i mitt liv (adrenalinet antagligen) & jag fick liksom inga filtar över mig, var livrädd att hon skulle ramla ner från mitt bröst (hojtade gång på gång att "Ngn måste hålla henne!!!") & var bara så fruktansvärt lättad att allt ÄNTLIGEN var över... Lyckan/Förundran kom först lite senare...

  • Piggelin1

    Nä, usch, nu vill jag prata om ngt annat - mår bara dåligt om jag drar upp en massa från förlossningen...

    Izzie, med flera - jag har haft lite mailkontakt med Pirr, det verkar som om hon joinar oss på lördag!!

  • Piggelin1

    Haha, BS - nu beskrev du precis samma känsla som jag hade när jag fick upp Amanda på bröstet Been there, done that!

    Fina hus Lappis! Det första såg supercharmigt ut utifrån & mysigt inne, det andra var ju superfint invändigt (förutom det blåa badrummet), men lite tristare utvändigt.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!