• Page

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Min mamma har slitit som ett djur i 14 år, och nu kommer hon inte få ut något før det. Kan inte låta bli att bli irriterad på henne också eftersom hon har varit så blåøgd och låtit sig luras....igen. Det ær så orættvisst och vidrigt att jag kokar av ilska inombords.

  • Page

    Just precis! Nær jag kommer hem tænker jag sæga till J att vi måste skriva nåt mellan oss, så att det inte blir något tjafs vid tillfælle. J ær den mest generøsa mænniskan jag kænner, men jag inser nu att man kan inte lita på någon!

    Tycker bara så synd om min mamma!!

    Nu kommer flyttbilen tillbaka!

  • Page

    Jo just det! Det extrasura ær att det kænns som om att kvittonazin har planerat detta i alla år de har varit tillsammans. Nåja...

  • Page

    BS, ja, han har ju varit en "ængel" så længe jag har varit hær. Japp, hon har haft tur och hittat en øvergångslægenhet på en gång.

  • Page

    Å ena sida førsøker jag tænka "Æh, det ær ju bara pengar", å andra ær jag så irriterad att jag inte tænker alls. Æckliga. æckliga man!! Hoppas att allt ont drabbar honom, att han aldrig finner lycka igen, att han blir impotent och att han drunknar i sina pengar!

  • Page

    Træna så tidigt Frejis?? Då ær du duktig!!

  • Page

    Vi upptæckte att idioten har sparat kvitton (førmodligen under hela hans livslængd)på allt, tom mc donalds-kvitton från 1997!! Han har "tagit hand" om kvitton som mamma har kastat, skitkvitton men ændock. På alla stora inkøp (løsøre och under husbygget) har han sett till att det ær hans namn som står på kvittot, fast det ær mamma som har betalat, eller i alla fall betalat hælften. Min mamma ær så sjukt stolt att hon skulle ALDRIG gå med på att betala mindre æn hælften, och han ær så snål att han inte anser sig ha råd med att køpa strumpor.

    Under 14 år har han kanske køpt några par byxor, det ær allt. Han ansåg att han inte behøvde något nytt och sjælvklart så klædde mor honom. Nær de træffades ægde han tre udda gafflar, før an hansåg att det inte behøvdes mer och bættre.

    Jøsses vad jag vræker ur mig, førlåt!! Blir bara så grymt irriterad nær jag tænker på allt.

    Enligt mammas advokat ser det mørkt ut før henne eftersom hon inte har knappt några bevis før hur mycket hon har lagt ut under alla dessa år. Han dæremot har hållt på och fifflat så det ser ut som om det har gått ut stora summor ur hans konton.

    Aaaarrrg, usch, førlåt igen!!!!

  • Page

    Vad skønt att J och jag ær fattiglappar!! Jag behøver inte bekymra mig før att bli blåst på så mycket pengar om vi skulle skiljas som ovænner. Jag visste væl att det fanns en orsak till varfør jag arbetar så lite...

  • Page

    Ore, jag tror att jag førstår! Klart att pengar ær viktiga før honom, men att anvænda dem till något trevlig verkar inte så viktigt. De ska ligga dær på høg, och sen ska han begravas med dem. Før jag vet att han inte ær så villig att skænka pengar till sina døttrar...

    Mamma har dæremot mest dåligt samvete eftersom hennes "slarv och blåøgdhet" drabbar mig i slutændan.

    Det allra sjukaste ær att jag tror att han tror att han har verkligen bekostat allt. Mest før jag har svårt att tænka mig att någon har mage att ljuga så fruktansvært. Nær jag var med på advokatmøtet igår, satt han mitt emot mig och ljøg. Eller så mindes han inte! Dessutom så førsøkte han låta som en politiker nær han pratade, kunde aldrig svara på en fråga med ett enkelt ja, eller nej!

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!