• Page

    Lös biljett till barnkarusellen!

    BS, den där överkänsligheten kommer nog också med åren. Jag klarar inte längre av jaktscener på teve. Fast skumt nog så gäller det mest däggdjur, fiskar får gärna äta andra fiskar utan att jag mår dåligt...

  • Page

    Fast jag äter kött, och det gör jag oftast utan dåligt samvete. Jag äter inte lamm och kalv, vilket är egentligen sjukt för jag har inga problem med att knapra i mig "föräldrarna"...Inte så genomtänkt det där från min sida.

  • Page

    Ore, är du säker på att det var en man? Det låter annars som en beskrivning av mig på stranden!

    Angående dejten, jag röstar på ett ställe som är lätt att hitta till! För en orienteringsimbecill som mig! Kan inte alltid förlita mig på snälla Frejis som hämtar mig på station.

  • Page

    För min del kan vi träffas på ett sunkigt ölhak, bara jag hittar dit. Och att priserna inte är så fasansfullt höga!

  • Page

    Hjääälp! Jag kan inte knäppa mina jeans! De har varit för små ett bra tag nu, men det har gått att knäppa dem med hjälp av våld. As, as, as!! Jag får nog skaffa såna gravidspännen, jag kan inte gå upp en storlek, de kommer vara alldeles för stora över låren då. Suck, drar en runda på stan för att se om jag hittar jeans i en miffostorlek som passar mig.

  • Page

    AM,

    Koko, haha tack för att du säkrar min brunchplats!!

  • Page

    Grattis till äggkorgen nenne!! Vi måste prata symptom på söndag, de borde ha infunnit sig då!

    Med min nuvarande arbetslöshet brukar jag nyligen ha ätit min nattmacka vid 11.30, så vi får se vad jag lyckas att prestera i matväg på söndag.

    Måste också kolla tåget, hahaha, om mitt tåg kommer in vid sjutiden på morgonen hittar ni mig sovandes på en bänk inne på centralen.

    Hittade inga byxor som passade, men jag hittade däremot blåbärsglögg!

  • Page

    Mmm, slurpar i mig blåbärsglöggen just nu och kan tala om för dig Telis att den är riktigt god. Lite blaskig i färgen, men den är precis lagom söt för min smak. Fast jag gillar konjakglöggen bäst! Vi har redan druckit 3 flaskor glögg (inte i kväll) så jag lär vara trött på glögg i december.

    Skidor ja...jag fick 2 par nya skidor när jag var 10 år och vi flyttade till Norge. Slalomskidorna har jag använt en gång, och de andra kanske tre. Näää, latmask har jag alltid varit

    Min brunch ligger pyrt till kan jag säga. Det går inga lämpliga tåg, och om jag inte vill ruinera mig så kan jag tidigast vara i Stockholm 13.30! Blääääääää!!!!!!!!! Då har ni ju pratat klart om allt roligt. Och Nenne kommer säkert inte hålla låda fram tills jag kommer.

  • Page

    Så surt om jag inte hittar ett alternativ till på söndag! Har ingen aning om det går några bussar, har inte åkt buss till Stockholm på 20 år tror jag.

    Ore, förlåt jag är helt seg i huvudet, jag förstår inte varför du hänvisar till det inlägget.

    Liten, vad trist att du gjorde dig illa under ett romantiskt ögonblick.

  • Page

    Ore, Frejis är snäll och möter upp mig på centralstation, men dit har jag ca 14 mil. Buhuhäääää...jag kan inte vara med på söndag!!!

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!