• Page

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Usch, det kommer inte vara speciellt trevligt att vara i deras hus, med honom smygandes på undervåningen, men så länge jag är där vågar han förhoppningsvis inte göra något. Jag blir så arg vid tanken på att mamma måste flytta från huset (hon vågar inte bo kvar) som hon har skapat och skithögen får vara kvar!

  • Page

    Jag har ingen aning AM! Hon har norskt medborgarskap. Men skandal är det!! Funderar på vem man kan skriva ett argt brev till!!

    Fast körsbären är rätt intressanta tycker jag! Kolla upp de inlagda igen (om du orkar), för de jag tänker på är i sockerlag. Fast jag tycker mer att det blir som kompott,

  • Page

    Hmm, det borde gå att torka körsbär på ett liknande sätt som druvor...och dessa skulle säkert fungera fint i grytor.

  • Page

    Måste bara tillägga att mammas äktenskap har varit tämligen normalt fram tills i våras när han spårade ur totalt! Det har funnits tecken, men mor har valt att blunda för dem, och nu verkar det som om hans galenskap har exploderat totalt.

    Eller jag vet inte om han är tokigt på riktigt, eller om han bara är en ljugande skitstövel. Egentligen så kvittar det, för jag har nämligen ingen som helst respekt för honom längre. Något som jag ser fram emot att tala om för honom. Fast jag tror inte han har vett att skämmas.

  • Page

    11 år, och tillsammans i 14. Jag vet (genom hans dotter) att han har varit "konstig" en gång i tiden, men jag har trott att den tiden var förbi.

  • Page

    Det är är ju nästan fantasipriser på vissa varor. En liten påse med torkad Karl Johan kostar 40-60 kronor, och det är säkert inte mer än två svampar i påsen. Jag måste ha tusentals kronor liggandes i skafferiet!!!

  • Page

    Klagar lite till....

    Det som också är irriterande är att mammas man ser sig själv som en underbar människa som vill andra bara gott. Han tänker aldrig på sig själv, enligt honom då, och han är snäll, generös, och så vidare.

    När jag var där i våras (då helvetet bröt lös) erkände han för mig att han hade slagit mamma vid flera tillfällen, men nu förnekar han det. jag hoppas att det blir en rättegång, för då kan jag i alla fall vittna om vad han berättade för mig.

    Jag är inte helt säker på hur man ska handskas med en människa som saknar självinsikt på så sätt. Kan inga elakingar erkänna att de är elaka? Jag är ganska sniken, men jag låtsas inte som jag inte vore det.

  • Page

    Jag kan inget annat än skratta! Varför kan inget någonsin vara normalt i mitt liv?!

  • Page

    Oms, min mamma kommer aldrig att flytta hit igen. Hon trivs väldigt bra i Norge, hennes jobb är dessutom mycket beroende av att hon bor där. Hon tillverkar norska folkdräkter och håller kurser i norska.

  • Page

    Lappis, skitläskigt!! Jag tycker att det har pyrt en bra stund men mor har inte velat inse det. Och så länge hon har gått med på det han har velat har det varit lugnt. I våras så tröttnade hon, och sa ifrån och sen blev det så här.

    Blää för små röda c.bär! Vad är det egentligen? För det är väl ingen frukt..?

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!