• Page

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Hahaha, jag säger till när det behövs Koko!!

  • Page

    Ja, det finns hopp AM! Men samtidigt så är min mamma så himla dum och stolt att hon förstör för sig själv! Nåja, nu ska jag inte tjata mer om min stackars mamma (och självklart så tycker jag synd om mig själv också), nu jäklar ska det tas itu med problemen.

    Leif( så heter skithögen), nu passar du dig, för det kommer en uppretad dotter på besök! Hon är inte stark fysiskt men kan gnälla hål i vilket psyke som helst!

  • Page

    Lappis, Trombyl hmm, är det blodförtunnande medel?

  • Page

    Ryser vid tanken på att slå ut tänder. Det måste göra asont!!

  • Page

    Nähä, nu är det dags att städa lite. J fyller år i dag och då kan det vara skönt om det är rent hemma.

  • Page

    AM, hahaha,nädå än verkar det inte vara så illa med din svartsjuka! men den dagen du kontrollerar din mans kalsonger för att utröna om han har legat med någon annan så vet du att något inte står rätt till!! (Mammas man gjorde så med henne i sommras.)

    Liten, 14 chokladbollar?! Jag tror att jag svimmar! Hur är det möjligt?

    Telis, jösses vilken tragisk blogg! Och jag som brukar tycka att jag är den mest tragiska av de tragiska, men det slår mig med hästlängder! Det var så tragiskt att jag faktiskt nervösskrattade när jag läste det. Hur kan vissa ha en sådan otrolig otur?

  • Page

    Tillbaka till körsbär!

    Vad är det för skillnad mellan bigarråer och körsbär egentligen? För mig är bigaråer de där söta bären, som kan vara gulröda, röda, och nästan svarta. Körsbär är de mindre bären, endast i rött, och s sura att man inte kan äta de icke-tillagade.

    Fast, när jag letade efter ett bigarråträd till kolonilotten, så upptäckte jag att det finns något som heter "sötkörsbär". Finns det alltså, "surkörsbär", "sötkörsbär" och "bigarråer"? *huumm*

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!