Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Jag fattar inte, jag tycker att jag följer den här tråden hyfsat men nu har Cicci tydligen mått dåligt och AM har tipsat om vantar och jag har missat alltihop?

    Vickan, om ni fick till det på dag 13 sist och den här gången först på dag 16 och du alltid har lika lång cykeln så finns det ju risk för att dag 16 är försent.

  • BrudSommar2006

    AM, det var en väldig massa namn du fått ihop! Killnamn är alltid svårare tycker jag. Måste man ta sig till NK för att hitta de där vantarna? Tycker att det är svårt med storlek till Iris just nu, storlek 2 börjar bli för små men det verkar vara ett jätteglapp till storlek 3.

    Var är Cicci?!

    Hu vilket väder, vi har inga vinterdäck än så jag fick åka tåg, usch och fy. Hoppas vi lyckas ta oss till däckbytet på onsdag bara.

  • BrudSommar2006

    AM, du hade visst åsikter om overaller?! I höstas läste jag ett test av overaller och bäst i test fick om jag minns rätt en overall från coop och en från lindex. Sedan visade det sig att de måste testat förra årets modell eller något för de overaller som var med i testet fanns inte i affärerna och när vi frågade så hade de inte ens de overallerna med i årets sortiment och visste inte vad det var för något de testat i den där artikeln. Iris har en bamse-overall, tror att den är från lindex, hemma och en från coop på dagis, det är inget fel på någon av dem än så länge, och så har hon byxor/jacka från ellos som hon fått av mina föräldrar som vi inte provat än. Fast nu tror jag inte att hon kommer att klara sig vintern ut på storlek 92 eftersom vi redan bytt till 98 i övriga kläder så det var ju onödigt med tre uppsättningar som snart är för små kan man tycka. Vi stod och höll i en regnbågsfärgad fin overall från molo igår men undrade om det var värt 1500 kr för en overall när det uppenbarligen fungerar lika bra med en för 300 kr från coop. Så eftersom vi inte kunde bestämma oss så blev den hängande. Hade vi haft Iris med oss och kunnat prova hade vi kanske slagit till. Nåväl, det här blev ju väldigt långt, hör gärna dina overall-åsikter!

  • BrudSommar2006

    Massor med ägg på g för Lapinette, tjohoo!!!

    Och sprattel i magen för AM, det låter ju också lovande!

    Frejis, hoppas att ÄL blir på rätt dag så att det inte blir på en helg då de har stängt - helt galet för övrigt!

    Snart är det den 3:e december och min läkartid, tjoho!

  • BrudSommar2006

    Vi har lyckats stryka namnlappar i det mesta men stickade vantar och sockor har vi inte lyckats med utan där har vi fått sy fast lappen. Försöker också använda märkpennan där det går, jätteskönt när det finns små lappar i plaggen som det ju ofta gör. Iris skor har aldrig försvunnit men däremot gick ett barn hem i Iris extrabyxor en gång och det tog ett par veckor men sedan dök de upp igen nytvättade. Däremot hennes gummistövlar, som ju alltid står på dagis, brukar aldrig stå på rätt plats så där är det nog tur att de är märkta annars skulle hon nog aldrig få rätt stövlar på sig. Fast nu är de nog för små, hon hade ju storlek 23 i augusti när hon började dagis och nu är hon på väg upp i 25. Borde väl ta hem dem antar jag, det är ju ändå inte säsong för det längre om de nu mot förmodan skulle gå att klämma på.

  • BrudSommar2006

    Cicci, stackars Victor som är sjuk så mycket, jag sympatiserar verkligen för Iris har ju också varit mycket sjuk. Hur har det gått med alla vidare undersökningar ni skulle få göra? Jag förstår att det känns jobbigt att gå och vänta på torsdag men jag tror att det kommer att kännas betydligt bättre efteråt för jag är nämligen övertygad om att det inte är några problem alls!

    Frejis, stor kram, skönt att få prata med någon. Hoppas återigen att tiderna för ÄL kommer att gå att passa ihop med klinikens öppettider.

  • BrudSommar2006

    Min gräns för fvp skulle i alla fall inte gå över 200-gränsen, eller det har jag väldigt svårt att tro just nu åtminstone. Min bekant som nu är gravid oplanerat med tredje barnet fick 1/296 på sitt test och blev lite orolig för hon hade först fått ett gammalt papper som inte gällde längre och på det stod det att de rekommenderade fvp för resultat under 300, sedan tog de papperet ifrån henne, bad om ursäkt och så fick hon ett nytt där den nya gränsen 200 gällde. Fast då kunde hon ju inte låta bli att tänka på det gamla papperet men hursom så blev det inget fvp för dem.

  • BrudSommar2006

    Jag tror att Iris gärna skulle vilja ha ett ssott där det bor en pinssessa i julklapp, gärna i favoritfärgen josa, har ni sett något sådant någonstans som det inte hör för mycket småprylar till???

  • BrudSommar2006

    Ja det är ju frågan, vill hon ha en prinsessa eller vill hon vara en prinsessa tro?! Det där såg ju fint ut faktiskt.

  • BrudSommar2006

    Liten, nu får du skicka länken till nästa husobjekt för nu måste jag bara få se!

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!