Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Cicci, att han får så hög feber flera nätter i rad, sådana där höga febertoppar brukar väl vända rätt fort. Har han varit frisk emellan efter pencillinet eller tror du att det är samma som inte vill försvinna?

  • BrudSommar2006

    Ja det gäller nog att passa på med snöbollskriget för tydligen ska ju allt börja smälta bort imorgon och på torsdag ska det vara fem plusgrader och barmark igen. Hoppas inte för jag tycker att det här var mysigt.

    Lapinette, törs ni ge er ut med bilen till Uppsala eller hyr ni bil kanske?

  • BrudSommar2006

    Liten, läste nog aldrig någon lyxbröllopstråd så där kan jag inte hjälpa till.

    Har precis klarat av dagens samtal till franska ambassaden, måste ringa dit pga jobbet ibland och så här i nobeltider blir det alltid några samtal. Det är alltid lite lagom svettigt för även om den där sekreteraren pratar bra engelska så har hon en tendens att byta ut vart femte ord mot ett franskt och det är ofta ett i sammanhanget viktigt ord hon byter ut. Man skulle varit en liten kanin istället...

    Liten igen, spännande med en till husvisning på gång.

  • BrudSommar2006

    Koko, vad tråkigt med sådana kommentarer! Annars är nog välling en bra lösning för att lätt få i sig mer näring, i alla fall Iris har inte ro att sitta och äta tillräckligt länge för att få i sig några större mängder mat, men vällingflaskan kan hon gå runt med och till slut har hon fått i sig den. Fast Iris äter i och för sig inte gröt heller.

  • BrudSommar2006

    Page, vad trist för din mamma! Tur att han inte blivit våldsam medan du varit där i alla fall. Har hon hittat någonstans att bo nu då?

  • BrudSommar2006

    Var tvungen att titta hur lång Iris var när hon var ett år, då var hon 85 cm lång, nu vid ett år och fem månader så är hon ju som sagt 92,5 cm, ska bli intressant att se hur det har gått med hennes kurva och om det fortfarande ser ut som att hon ska bli 183 cm, vi ska till bvc om ett par veckor.

    Nu blev jag påmind om allt irriterande som hände när vi bodde i lägenheten, både med lappskrivning och tvättstugan, det hade jag faktiskt förträngt! Fast fiskolja är man ju glad att man sluppit.

    Grattis Mathilda!

    AM, ni har inte fått provsvar än?

  • BrudSommar2006

    Cicci, hur har det gått med Victor? Hur mår han?

  • BrudSommar2006

    Hej Flisa! Var ju tvungen att kolla in tårtorna AM pratade om och de ser ju helt fantastiska ut!

    Vickan, vi håller tummarna!

    EA, det här börjar väl verka i alla fall lite spännande?

    Cicci, stor kram och stort lycka till imorgon!!! Hoppas att Victor mår bättre också.

    Ja visst ja, Piggelins lägenhetsvisning, hoppas att det kom massor med folk!

    Lappinette, vad spännande, hoppas att det blir barmark och plusgrader på måndag då, även om jag personligen tycker att det är trist att all snö tydligen ska försvinna imorgon.

  • BrudSommar2006

    AM eller annan upplyst person, jag har en fråga till om overaller, har tittat på reima-sajten nu och har hittat en overall som ser bra ut men frågan är hur de ser ut nedtill? Vi har en overall med resår nedtill och en med kardborre och har insett att resår är helt hopplöst svårt att få över de tjocka skaften på vinterstövlarna medan det går mycket bättre med kardborre-overallen.

    Det är så retfullt att vi har två overaller och ett set byxa + jacka, allt i storlek 92, som börjar bli för små och vi nu måste skaffa en till. Fast overallen hon har på dagis förstår jag inte vad problemet är med, de säger att de tycker att den börjar bli för liten men den är ju lång både i ben och armar och rymlig runt kroppen men då säger de att de tycker den börjar bli kort i ryggen. Kan inte se det själv men tycker de att den är för liten så gör de antar jag. Den andra overallen som vi använder hemma är däremot precis lagom som den är och kommer kanske inte att räcka hela vintern.

  • BrudSommar2006

    Cacaokrisp, mums, mintkrokant, också mums, men blockchoklad eller körsbär, neej usch!

    Telis, förlåt att det blev ännu en overall-fråga!

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!