Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Lös biljett till barnkarusellen!

    En intressant sak jag fick lära mig idag är att jag brutit svanskotan som liten och att den läkt konstigt så att de nu är böjd. Jag minns att jag hade ont men inte vad som hände och inte fick jag gå till någon läkare då heller. Frågade pappa idag, mamma var inte hemma när jag ringde, och han mindes inte alls. Antagligen hade jag väl ramlat av någon häst eller så.

  • BrudSommar2006

    Kängu, strålar det ned i ena benet? Om det är riktigt ischias så beror det på en disc som hamnat ur läge, om det är falk ischias så är det enbart musklerna som det är problem med. Har jag fått lära mig idag. Hur som så är det vila som gäller men det borde då gå över på ja jag minns inte hur många veckor, tre kanske? Nu kan du väl inte gå till en naprapat heller gissar jag?

  • BrudSommar2006

    Kängu, ifall det nu verkligen är ischias så har jag läst rätt mycket om det på sista tiden och man ska vara försiktig med träning för nerven behöver vila för att läka.

  • BrudSommar2006

    Cicci, trist med magsjuk man, hoppas att du inte åker på det och att Victor klarar sig om han nu äntligen är frisk?

  • BrudSommar2006

    Cicci, jag förstår faktiskt att din man inte vill att ni gör fvp men det hjälper ju inte dig, en psykolog blir nog jättebra! Stor kram.

    Ore, vi har ett album på nätet där Muggles lagt upp bilder åt oss, man måste skicka ett foto för att få tillgång, men så helt plötsligt kom Muggles inte in längre fast alla vi andra verkar göra det pga att hon måste beställa något eller vad det var, tror iofs att hon faktist gjorde det också men seda fattade jag aldrig om hon kom in igen eller hur det blev.

  • BrudSommar2006

    Mrs B, haha, jag skulle behöva gå ner 20 kg på två veckor eftersom jag inte vill vänta med att försöka få till ett syskon, jag fyller ju 38 nästa gång.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, jag tycker att det är jättesvårt att utesluta bröd, pasta, ris osv eftersom jag dels tycker att det är gott, blir jättefort hungrig igen på en fiskbit och sallad, dels ändå måste fixa fram det till maken och Iris. Paj måste väl vara lika "illa" som bröd? Ägg hinner jag inte koka på morgonen, det blir till att slänga i sig en smörgås nästan på stående fot för Iris kräver ganska mycket på morgnarna i form av underhållning och att ta fram saker åt henne för att hon ska hålla sig någorlunda nöjd.

  • BrudSommar2006

    Hej Sockerråttan! Jag har ju faktiskt inte försökt dra ner på kolhydrater någon gång, jag bara inbillar mig att det är svårt!

    Vickan, jag vill ju helst inte vänta sju månader med att bli gravid, jag vill ju börja försöka typ nu... Tänkte förra graviditeten att man kan ju fortsätta äta nyttigt även fast man är gravid men det höll ju inte särskilt länge, så fort jag började må riktigt illa så var det bara McDonalds och pizza som gick, hm.

  • BrudSommar2006

    Vickan, vi skulle gärna vilja att Iris inte var mer än två när vi får tvåan så att det inte blir för långt mellan barnen. Vi har båda fyra år mellan oss och våra småsyskon och känner båda att det är för mycket och vi har aldrig haft någon bra kontakt med dem. Visst, då kommer väl någon och säger att det inte är säkert att de får bra kontakt i alla fall eller att de har långt mellan sig och sina sykon och har jättebra kontakt men det är så vi känner i alla fall. Sedan tror jag faktiskt att missfallsrisken ökar med ålder även med tvåan. Sedan vill vi ha småbarnsåren överstökade, vi vill inte ha åtta år med sömnlösa nätter när vi kan klara av dem på fyra. Till sist så är det ju inte säkert att jag får någon ordning på vikten så snabbt, jag kanske upptäcker att jag är i samma sits om sex månader och har slösat bort tid. Dessutom känns det trist att gå ner bara för att bli gravid och gå upp allt, hellre får jag graviditeten överstökad och sedan har jag resten av livet på mig att ta hand om mig. Så känner jag i alla fall.

  • BrudSommar2006

    Aj! Har bara marginellt mindre ont idag av sprutan men får försöka stå ut. Trist bara att maken är på julfest ikväll så jag är själv med Iris men har jag tur så kommer mina föräldrar över och hjälper mig, mamma har ett möte vid fem bara och sedan ska de äta middag så kanske är det ingen idé.

    Lapinette, jag gillar din idé, köra på med hälsosam kost och blir man gravid under tiden så bra och blir man det inte ja, då är det ju som det är med det i alla fall.

    Hursom, här blir inga barn gjorda innan jag märker hur det blir efter kortisonsprutan och innan jag varit hos gyn.

    Muggles, läkaren pratade både om GI och Atkins (tror förresten inte att Atkins själv brydde sig om att följa sin egen diet!) men jag är lite halvtveksam om det blir besvärligt för mig eller inte, hursom så fortsätter jag på nuvarande linje tills jag hunnit läsa på lite, ingen idé att slösa bort flera veckor bara för att jag inte har skaffat böckerna så att jag kan sätta mig in i det andra än.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!