Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Lite, vilken otur med julklappen! Men du får vänta med att berätta om den här på tråden så blir det en överraskning för oss i alla fall... Hjälper ju inte dig som ska få den förstås.

    AM, nu har jag tittat på flera av de där UL-bilderna och jag kan omöjligt se vad som är en pojke och vad som är en flicka! Hjärtljuden känns som ett osäkert kort, Iris hjärtljud var låga hela tiden fram till sista UL då de stigit. Jag tycker att du ska titta på dvd:n och se om du kan lista ut vad det är och sedan klicka på länken för att se om du hade rätt! Har du kommit så här långt i funderingarna kan du väl likabra klicka på länken, fast det är ingen sport att göra det innan dvd-tittandet!

  • BrudSommar2006

    Vår soffa och fåtöljer har kommit, jippi! Fast nu gäller det bara att få hem dem, min bror ska hjälpa oss köra för han har dragkrog och så ska vi låna släp på Mio. Om vi inte redan hade bestämt det så skulle vi nog åka bums och boka transport men nu ska vi nog höra med honom först i alla fall.

    Imorse hade vi en diskussion som involverade "Bamse honung borta", "Bamse hjälpa" och "fammo" men hur vi än diskuterade fram och tillbaka så fick vi aldrig riktigt klart för oss vad som hänt stackars Bamse.

  • BrudSommar2006

    Idag först är mensen på gång, på dag 31 så klart. Det var flera månader sedan den var senare än dag 29, så jäkla typiskt att det ska hända just den här gången. Tror jag avvaktar till fredag med att avboka när jag sett hur läget verkar. Synd att jag har tid på en måndag, det kan ju hända mycket över en hel helg.

  • BrudSommar2006

    Hej Cicci! Stackars, stackars Victor som aldrig blir frisk, usch vad segt.

    Haha, nej det var inte synd att mensen kom men synd att den är så sen för nu blir det ont om tid att bli av med den igen.

    Vad det gäller hjärtljud så blev det ju "rätt" till sist för Iris också för de gick ju upp till innan förlossningen.

    Det blir en lång dag för maken hemma för Iris ska ha hjälp att kolla om dockan har bajsat en gång i minuten.

  • BrudSommar2006

    Jag säger grattis till Anna som har namnsdag idag!

    Har julshoppat mössa på sergels torg idag plus en god ost. Borde skriva julkort.

    Den förbaskade mensen försvann igen, nu kommer den väl inte igång på riktigt förrän imorgon, nu är nog hoppet ute om måndagens gyntid, suck.

  • BrudSommar2006

    Vad trevligt, det var några fler Anna än jag kände till! Idag får jag gratta mig själv, fast bara mitt andranamn, för idag är det Malin på självaste Nobel-dagen.

    Imorse fick jag det tvivelaktiga nöjet att åka kommunalt till jobbet i en och en halv timme eftersom bilen är på service och hann så långt som att slå på datorn så fick jag åka en och en halv timme hem igen eftersom Iris var dålig på dagis. Fast jag ringde mina föräldrar så de hann dit innan jag kom fram och tog med henne hem till sig och så fick jag ta bussen hit ut istället. Hon är pigg men väldigt snuvig, hoppas att hon inte missar Lucia på fredag, fast hon bryr sig nog inte om det egentligen.

    Mensen verkar ha stannat av igen efter att ha tagit lite fart imorse, det här är verkligen konstigt. Det stod i informationen efter kortisonsprutan att man kunde på en mellanblödning men det fick jag ingen, jag undrar om sprutan kan påverka mensen också för så här har jag aldrig haft det förut. Vet ju inte om jag ska avboka måndag eller inte.

  • BrudSommar2006

    Cicci, jag minns de ömma brösten, jag kunde knappt duscha, det var ingen höjdare. Minns inte när det försvann men det var en lättnad när det gick över i alla fall.

    Halsbränna fick jag inte förrän ungefär halvvägs, när magen började trycka på lite mer. Nästäppan kom rätt tidigt däremot, fast inte innan jag plussat. Illamåendet, luktsinnet som en blodhund och metallsmaken i munnen var nog värst, usch, saknar inget av det.

  • BrudSommar2006

    Koko, kul med trevlig bvc-sköterska, jag gillar vår också!

    Cicci, hoppas att du får bra förtroende för läkaren så att du slipper fvp, lycka till!

    AM, har du listat ut något från dvd:n än?

  • BrudSommar2006

    AM, jag har faktiskt till och med testat för jag tycker att det är så märkligt men det var definitivt minus!

  • BrudSommar2006

    Lapinette, hur var det nu igen, när slutar man med progesteronet? Ett visst datum eller så fort man vet hur det gick? Eller ska man fortsätta ett tag till om man plussar?

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!