Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Lapinette, usch, hoppas verkligen inte att tanten dyker upp idag, hoppas att hon stannar här istället, har ändå missat min gyntid.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, hoppas så att det blir tillfälle till bok, gissar att du kanske får hitta den på nätet i så fall för att få en på engelska.

    På NK verkar visst det mesta finnas, jag har inte varit där på flera år och i år blir det inte heller av. Får vara glad om jag kan hitta det sista jag behöver i julklappsväg i Solna centrum på väg hem från jobbet för det är nog så långt jag kommer.

  • BrudSommar2006

    AM, du har en poäng med boken... Det blir långt att hålla sig till julafton om det nu är ett plus vilket vi ju hoppas och tror!!!

    Koko, åh nej vad trist att ringen försvunnit!

  • BrudSommar2006

    Ser att Gottfrid har namnsdag, det känns som ett ovanligt namn, har aldrig ens hört talas om någon som heter så, är det någon som känner en Gottfrid tro?

  • BrudSommar2006

    Nu har jag också spanat in Nennes fina hus. Vad mysigt med all snö! Här verkar det ju mindre och mindre troligt att det blir snö till jul men man får väl stå ut. Hoppas att jag kan övertala maken att vi ska åka och skaffa gran ikväll i alla fall.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, varför kommer du inte åt bilderna, vad händer när du trycker på länken?

  • BrudSommar2006

    Lapinette, neeej, det som lät så lovande. Hoppas så att det inte stämmer.

    Här sitter vi och tittar på hur det snöar i Teletubbie-land. Har fått mina sista julklappar avklarade vilket känns skönt.

  • BrudSommar2006

    Ojoj, hur ska man kunna sova inatt, spänningen är olidlig! Tycker absolut att du ska ta Frejis på orden och ta en riktigt blöt kväll på stan om det nu inte skulle bli något, fast jag hoppas som en tok fortfarande!

    Stackars Victor som är sjuk nu igen, tror han har gått om Iris nu faktiskt, men man får ju hoppas att det leder till något gott, dvs immunförsvaret blir tipptopp sedan!

    Dusch och läggdags för min del nu, sista julkorten är skrivna äntligen.

  • BrudSommar2006

    Men jag fattar ingenting, först inte ett blodspår och sedan tydligen tantens intåg på bara ett par timmar medan jag är på möte?! Stora, stora kramar till Lapinette men det hjälper väl inte en dag som denna. Det är faktiskt obegripligt varför det inte tar, det känns som att utredningen har missat något väldigt viktigt då det blir sådana toppägg och sedan fäster de inte. Forskningen borde väl ha kommit så långt att man hittat möjliga anledningar till det?

  • BrudSommar2006

    Liten, vad trist att ni är sjuka så mycket redan innan dagis. Fast Iris var nog sjuk i omgångar innan dagis också vad jag minns, ett elände är det i alla fall. Att ha kräksjukan själv medan man ammar var i alla fall det värsta jag råkat ut för och det som jag såg som den stora bonusen med att Iris slutade amma, att man fick vara sjuk själv utan att det blev kris.

    Dags att åka hemåt.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!