Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Mrs B, vilken tur att ni verkar ha fått hjälp, antar att ni fått i honom riktig mat utan att han kräkts nu? Får han nappen tillbaka nu då?

  • BrudSommar2006

    Nu börjar jag tro att jag råkat ut för samma som Lapinette, undrar om hon fick reda på vad det var hon hade, för nu har jag också en liten blödning, hjälp! Nu har jag dessutom rätt ont typ till höger om naveln men det känns som en rejäl sträckning, kan ha sträckt mig i samband med att jag lyft Iris under dagen och nu suttit och stelnat till. Känner inte speciellt mycket längre ner i magen längre. Nervös blir man ju i alla fall, speciellt när man sitter här på Öland så långt från allt. Nåja, förhoppningsvis är det väl ingenting.

    Vi har spelat spel på kvällarna här nere när Iris somnat, riktigt kul faktiskt, det var länge sedan.

    Muggles, tack för hjälpen, inte kall alltså.

  • BrudSommar2006

    Grattis Nenne! Vad kul, hoppas att ni firat ordentligt!

    Mrs B, hur har det gått för er, blir också nyfiken?

    Telis, vill du inte berätta vad som hände?

    Alla verkar ha haft en trevlig nyårsafton i alla fall, vad bra! Vi hittade ett riktigt gott gratinerad hummer-recept, de andra åt oxfilé med någon mögelostsås, jag åt gös, sedan chokladfondanten.

  • BrudSommar2006

    Hm, jag har just bråkat med maken, vilket inte är så roligt när man sitter i ett litet hus med mina föräldrar men jag blir så arg så jag tror jag smäller av, han bara sitter på övervåningen i vårt sovrum hela dagarn och läser sin bok eller knattrar på sin dator. Jag vet att det inte är så lätt att vara en hel vecka i samma hus som sina svärföräldrar men han lagar ingen mat, hjälper inte till att duka, diska har han gjort en gång på hela veckan och då tycker man ju att han kan leka lite med Iris men det är då det lilla eftersom han sitter däruppe hela tiden utan det är jag som har henne och går jag undan så blir det mamma som tar henne. Visst, han gör vad han blir tillsagd men inte mer och att erbjuda sig ibland kunde ju vara trevligt. Eller så kanske man vill leka med sin dotter lite?? Sitter han mot all förmodan här nere så läser han sin bok i soffan och reser inte på sig i onödan eller så sitter han med näsan i datorn och då är ju Iris inte intresserad av att vara med honom utan hon går iväg och gör något annat och jag får springa efter... Du kan ju säga till mig säger han... Jävla karl, är det någon singel här som vill ha honom?! För det är likadant varje gång vi är här nere och jag blir arg varje gång så nu känner jag mest för att byta ut honom!!! Ursäkta, behövde skriva av mig!

  • BrudSommar2006

    Förresten, när jag ändå håller på, i alla fall jag hade föredragit om han inte hade gått ut och tänt på fyrverkeriet medan jag och mamma stod kvar inne och klädde på oss...

  • BrudSommar2006

    Nähepp, nu har jag hunnit lugna ner mig även om problematiken är kvar. Nu funderar jag på mitt ursprungliga problem istället, idag hade jag en blödning som fick mig att tänka att nu kommer mensen, och det på typ dag 21, jättekonstigt. Fast när jag gick och hämtade en binda så försvann det igen. Så skumt.

  • BrudSommar2006

    AM, nej säker är jag ju inte men det här är ju andra blödningen den här veckan i så fall, det kan väl inte vara normalt hursom? Har ju haft ont i magen till och från och allt känns verkligen inte som det ska även om jag inte har akut ont.

  • BrudSommar2006

    Ja här känns det också som om mensen ska komma fast det gör den inte, vilket är lustigt för jag känner aldrig när den kommer annars. Idag har jag ont igen. Fast jag är inte i närheten av någon eventuell BIM och har ju känt så här ett tag redan så jag gissar på något annat.

    Vilken fin dag idag med sol och i det närmaste vindstilla! Jag har skickat ut Iris på tomten med sin pappa en stund.

  • BrudSommar2006

    Idag har jag småblödningar igen, jaja, den som lever får se.

    Mrs B, har han slutat att kräkas i alla fall?

    Koko, vilken otur med BM, själv skulle jag inte blivit det minsta ledsen om jag vid inskrivning för en tvåa upptäckte att min slutat! Fast nu har vi ju flyttat så det blir ju inte samma i alla fall om det skulle bli aktuellt.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!