Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Hm, lekhage, koppel och bubbelplast, här var en massa förslag som jag inte tänkt på själv...

  • BrudSommar2006

    Hm, förut funderade jag ju på att byta nick men nu har jag liksom inte orkat ta tag i det. Jag skriver ju i princip bara här i tråden men igår fick jag syn på en fråga som jag kunde svaret på och slog till och skrev och så kom det tillbaka typ Tack för infon BrudSommar2006. Alltså, så heter ju inte jag, det kändes ju lite konstigt. Jag är ju BS menar jag, har ju liksom vant mig vid det... (Eller alltså jag ÄR ju inte BS faktiskt, gillar bara maken, men ni vet...).

  • BrudSommar2006

    Vad mysigt med vedspis ändå, det har vi på Öland och det hjälper ju verkligen till, den håller värmen ett bra tag efter att den slocknat också.

    Löplina, hm, bara den inte når fram till papperskorgen.

  • BrudSommar2006

    Jag förstår inte hur jag ska kunna jobba idag innan Lappis kommer tillbaka i eftermiddag.

  • BrudSommar2006

    Man kan vänja sig vid det mesta!!!

    Liten, när är nästa visning?

  • BrudSommar2006

    EA, men när jobbar man??? Om jag har gjort det i några större mängder idag så tror jag att jag har missat det.

    Undrar när Lapinette är tillbaka, säkert inte före tre.

  • BrudSommar2006

    Nenne, har du fått ont efter akupunkturen? Jag var så öm i huden i ryggen igår kväll att jag hade svårt att sova, suck. Kanske är det lite bättre idag. Jag vet i och för sig inte om det var akupunkturen eller den där stabiliseringstejpen jag haft över ryggen som skulle sitta och stärka i en vecka men för säkerhets skull så slet jag av den igår, eller ja, maken slet av den medan jag skrek, så jag vet ju inte vilket det var egentligen som gjorde ont.

  • BrudSommar2006

    Cicci, jag har trott att det är en han eftersom jag har för mig att du sagt att det är en läskig typ som tittar ner i urringningarna? Fast det kan ju vara en hon för det förstås! Eller så är han inte din chef utan bara någon annan på jobbet, jag kan ju ha missförstått den biten. Jag skulle ha varit lite mesig och fånig och sagt att jag först inte vetat om det men jag hoppas att du lyckas få det ur dig innan helgen så kan du sluta fundera på det sedan. Sista steget kvar liksom.

  • BrudSommar2006

    Nenne, vilken tur du har som får åka iväg en sväng, jag vet inte hur jag ska få tiden att gå. Tur att det är lunchdags snart i alla fall. Sedan måste jag nog faktiskt jobba lite också, det kan inte hjälpas.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!