Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Granen är klädd men det ligger minst lika många barr på golvet som det finns kvar på granen och idag har den inte druckit något så om den överlever tills julafton är tveksamt. Maken hade nog rätt som sade att vi inte skulle ta in den än. Jag ville ju så gärna njuta lite av den nu innan jul eftersom vi ska åka bort över nyår, suck.

    Iris lek och plask ligger risigt till imorgon, hon har ju inte varit feberfri idag. Trist för då missar hon sitt diplom, det är ju viktiga saker! Jaja, ut till mina föräldar ska hon i alla fall så vi får sovmorgon på söndag, jippi!

    Pust, det är otroligt slitsamt att vara hemma med Iris en dag, jag tror att jag ska ta och duscha och gå och lägga mig, jag är helt slut.

  • BrudSommar2006

    Hej Tinga, roligt att höra att det går lite bättre! Pumpar du ur fortfarande, det var ambitiöst och duktigt! Trodde att du körde med ersättning enbart när du ändå inte ammar. Vet inte om jag skulle orkat hålla på faktiskt så det var duktigt.

    Jag har lärt mig många nya ord genom att hänga här i tråden förresten, "klöks" och "kräker" är två av dem fast på samma tema! Verkar användas av er från samma del av världen här också, bra att veta så känner man sig inte som en gröngöling om man skulle ha vägarna ditåt och råka på katastrof...

    Nej, nu är det banne mig läggdags!

  • BrudSommar2006

    Muggles, ulkar förstår jag mig på för här säger vi hulkar. Om vi nu har rätt i betydelsen av klöks förstås!

    Cicci, nu är ju gyntiden flyttad till i slutet av januari så här blir inga barn gjorda, suck. Inte för att det är någon större möjlighet till det i alla fall typ dag tre efter mens...

    Telis, vad trist att resan inte blir av, du som skulle streaka och allt.

    Koko, jag hoppas verkligen att det går vägen den här gången! Tänk, då får ni använda den lilla djupfrysta filuren till trean.

    AM, nej vad trist för din bror, går det bara ett flyg på en hel vecka?

  • BrudSommar2006

    Vilken mysig dag vi har haft men julkonsert och julbord. Lappis, tror att vi såg din syssling på konserten? Det enda var väl, och det vill jag nästan inte ens klaga på för nästa gång kan det ju vara vi som sitter där med Iris, och hon har ju en himla bra sångröst i alla fall, var att Anna Sahlin med sin lilla tjej satt precis bakom oss, pappan spelade tydligen gitarr på scenen, och för att hålla tjejen på gott humör så sjöng hon med i alla sånger. Fast nu är det tur att det bara är julafton kvar vad det gäller julmat för nu börjar jag känna att det räcker. Undrar om det blir julmat imorgon också kanske, vi ska ner till Trosa på släktträff hos min kusin.

  • BrudSommar2006

    God morgon! Ingen Nenne? Ingen Koko? Hoppas kunna jobba sista dagen idag och vara ledig imorgon men det hänger ju på att jag faktiskt sätter igång och jobbar!!!

    Det har varit en trevlig men hektisk helg, i lördags var vi ju borta hela dagen på konsert och julmiddag och igår var vi i Trosa hos min kusin på släktträff inför julen. Det hade varit skönt att få vara hemma och julpyssla, men, men, nu blev det inte så, nu får vi stressa på imorgon istället.

    Iris är äntligen feberfri, det tog tid den här gången, stackarn. Hoppas nu bara att hon inte blir sjuk igen av sprutan om ett par dagar. Hon fick ett Pippi Långstrump-lektält och en Pippi Långstrump outfit i julklapp av sysslingarna igår, lektältet kommer hon nog tycka är roligt men än så länge vet hon ju inte vem Pippi Långstrump är så det kommer nog dröja innan hon vill klä ut sig och eftersom det var storlek 98 så får man ju se hur länge det passar.

    Trevligt var det i alla fall, båda mina kusiner har lyckats att köpa hus i samma kvarter. Den ena som bor i Tyskland fick sin make att gå med på att de skaffade ett litet hus i Sverige så att de har någonstans för sig själva när de är här mot att de bor kvar i Tyskland.

    Nej, jobba var det ju.

  • BrudSommar2006

    Fortfarande inget alltså.

    Jag vet inte vad det varit med Iris ikväll men hon har varit helt hysterisk ikväll trots att vi till sist petade i henne alvedon. Nu har hon somnat men maken blev tvungen att bära upp henne gråtandes och skrikandes vilket var tråkigt för vi har en liten rutin där vi vinkar och säger hej då och god natt när hon går upp för trappen men, men.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, men vad konstigt att de bara skrev ett namn, inte vill man fråga heller antar jag. Förresten, vad det gäller adoption, vill bara säga att du missar inte ett smack vad det gäller en graviditet och förlossning, snarare tvärtom, det vore verkligen en gåva att få slippa eländet (obs att jag knappt lyckades avhålla mig från att skriva det h*lvetes, j*vla eländet, oops, nu skrev jag det i alla fall).

    Koko, det låter lovande, hoppas, hoppas, lika bra att testa nu väl.

    Nenne, du hade nog ingen ÄL den här gången och då blir ju mensen sen. Gissar att det hände mig också den här gången, fast mig hände det inget värre än att jag missade min gyntid som jag ju verkligen ville gå på eftersom jag ändå inte hade någon nytta av ÄL, mer än att man blir orolig för framtida försök förstås. Rasade taket in bara så där medan huset stod still eller höll ni på och flyttade det?

  • BrudSommar2006

    Vi som trodde att vi var klara med shoppingen har nu kommit på ett par saker som vi skulle vilja komplettera med och ska försöka slåss med resten av Täby i centrum nu när de öppnar vid tio. Granen börjar verkligen se hängig ut men förhoppningsvis klarar den sig tills imorgon i alla fall.

    Koko, Iris var nog trött men jag begriper egentligen inte hur för hon sov både förmiddag och eftermiddag igår vilket är ovanligt. Hon har också problem med sina tänder som kommer flera stycken på en gång nu, flera hörntänder och en kindtand, stackarn. Hon både dreglar och har fingrarna i munnen hela tiden, vilket hon inte gjort sedan hon var liten bebis. Borsta tänderna är också en ledsnare föreställning än vanligt.

    Tittar in igen senare och ser hur det gått för Koko!

  • BrudSommar2006

    Lapinette, ja det har du rätt i, synd att det tar sådan tid. Hoppas att något av äggen i frysen tar sig innan kötiden rullat klart.

  • BrudSommar2006

    Koko, stort, stort, stort grattis!!!! Åh vad kul!

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!