Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Lös biljett till barnkarusellen!

    AM, ja jag vet då vad jag skulle gjort!

  • BrudSommar2006

    Hej, här är jag.

    Förbannat också, mensen kom inte igång förrän igår så nu fick jag avboka min gyntid på måndag och fick en ny tid - DEN 20:E JANUARI! Är så jäkla besviken.

    Iris var hemma från dagis onsdag - torsdag, men i morse fick hon gå igen eftersom de tyckte att hon skulle komma, det var ju ändå Lucia och allt. Så vi gick upp klockan fem och gjorde oss i ordning, lyckades få liv i Iris extra tidigt, pressade på henne Lucialinnet ovanpå overallen medan hon låg skrikandes och gråtandes på jobbet, mutade med vällingflaska så att vi fick dit glittret runt midjan, kronan hade vi redan skippat för den vägrade hon ha på sig, fick henne att hålla i ljuset en liten stund men sedan fick vi skippa det också, lyckades i alla fall kasta lite glitter runt huvudet på henne i ett obevakat ögonblick utan att hon märkte det och så iväg. Sedan stod vi bland alla paraplyer och tittade medan de äldre barnen sjöng och småttingarna fick sitta på renfällar längst fram och titta förvånat. Bara ett år kvar till nästa gång!

  • BrudSommar2006

    Cicci, du gillar ju inte onyttiga saker i vanliga fall heller så du skulle kanske inte märka om du väntar en tjej? Skönt att det känns lite bättre i alla fall.

    AM, grattis till lillkillen!

  • BrudSommar2006

    Cicci, vad bra att du fattat ett beslut som känns bra, jag skulle förresten gjort likadant.

    Det är möjligt att jag skulle kunna få en akuttid för något påhittat problem men jag tror att det skulle bli svårt att få till det att cellprov är akut så det skulle jag väl ändå få komma tillbaka för så nu får jag vänta.

    Nu ska jag iväg till Hasselbacken på julbord så ha en trevlig helg alla!

  • BrudSommar2006

    Förresten, jag tror att jag skulle bli magsjuk av att svälja alla pepparkorn och finns det verkligen något belägg för att pepparkorn skulle få bukt med ett virus? Då skulle väl sjukvården använda sig av det för att få bukt med vinterkräksjukan. Njae, jag är skeptisk! Liten, lycka till, hoppas att du klarar dig!

  • BrudSommar2006

    Lapinette, har ni firat jul redan? Har du redan fått din julklapp av maken alltså eller var det här en annan present?

    Tinga, Iris har ju varit stor hela tiden men äta bra gjorde hon inte förrän vid ett år då man fick börja ge dem all sorts mat. Fast att mata i en timme vet jag inte hur man skulle lyckas med, hon skulle tappat tålamodet för länge sedan, numera har man kanske fem minuter på sig innan hon vill ner från stolen, så jag förstår att det är jobbigt.

    Jag och mamma har varit på Gröna Lunds julmarknad med Iris idag, hon tyckte att det var jättekul, förutom att träffa tomten vilket var läskigt, men annars var det precis på hennes nivå och god lunch fick vi också. Fast vi var där precis när de öppnade, när vi var på väg därifrån började det bli kaos i trafiken...

  • BrudSommar2006

    Aha Lapinette, så du har fått din julklapp av honom men han har inte fått från dig? Vilket dilemma! Ha en trevlig middag med ditt nya armband i alla fall!

  • BrudSommar2006

    Nenne, vilket ställe i Dalarna är det som gått i konkurs, inget av de mysiga ställena i Tällberg väl??

  • BrudSommar2006

    Nenne, så kul med intervju! Men aaahhh, vilka har gått i konkurs???

  • BrudSommar2006

    Jaså Anders Jöns, vilken lättnad, eller ja, trist för dem förstås, men det var ju som tur var inget av de ställen vi varit på och tänkt åka tillbaka till framöver.

    EA, jag skulle absolut skaffat fler stickor, dag 13 är ju väldigt tidigt fortfarande, skulle du få utslag idag skulle du typ ha 27 dagars cykel, så det troligaste är ju att du får testa ett tag till.

    Suck, idag skulle jag ha varit hos gyn och fått besked om hur det egentligen ligger till och utifrån det skulle vi kunnat börja fatta andra beslut men icke, nu ligger allt nere till i slutet av januari. Jaja, så är det med det, lika bra kanske.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!