Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Jag fattar inte hur ni hinner baka när ni är hemma med barnen, jag får inte fem minuter när jag är själv med Iris och framåt halv nio när hon somnat orkar jag absolut inte börja baka.

  • BrudSommar2006

    Liten, jaså har de en kvot att fylla, det är alltså inte luckor i bokningskalendern som räknas. Jaja, nu har jag ju två tider bokade på två olika ställen, det får räcka.

    AM, lycka till, vi håller på dig!

    Nu ger jag upp här, ska hem till Iris som just nu busar med mina föräldrar. Trevlig helg!

  • BrudSommar2006

    God morgon!

    Tycker också att Lapinettes tapet var helt fantatisk!

    Lapinette, testade äntligen ditt laxrecept i fredags när mina föräldrar var över på middag efter att de hämtat Iris på dagis, väldigt gott! Gjorde en varm potatissallad till med rödbetor och rödlök.

    Känner mig förresten inte det minsta bättre efter sprutan än, jag börjar misstänka att jag hör till de där 10% som inte blir bättre. Fast allt hopp är inte ute än, det kunde ju ta en till två veckor innan den fick full effekt.

    Grrr, igår var vi och åt julbord, vi bokade enbart eftersom de annonserade med jultomte, små gåvor till barnen och julsånger. Fast det kom aldrig någon jäkla tomte, och alla barnen undrade. Vår sittning var klockan 13 och till sist frågade vi. Klockan 16 skulle tomten komma, då vår sittning precis var slut! Så länge klarade vi inte att sitta med Iris så vi fick skippa tomten. Tur att hon inte var gammal nog att förstå det i alla fall. Annars var i och för sig julbordet trevligt.

    Nu ska vi till julmarknaden i Kungsträgården på söndag en sväng tror jag och se om vi kan träffa tomten där.

  • BrudSommar2006

    Telis, det låter ju jättebra!

  • BrudSommar2006

    Så irriterande, jag trodde att tanten skulle dyka upp i lördags eller igår eller allra senast idag men ännu inte ett spår. Så jäkla typiskt när jag ska till gyn på måndag, nu får jag väl omboka.

  • BrudSommar2006

    AM, vad mysigt! Tyckte ni er se att det var en kille eller var det en allmän känsla bara?

  • BrudSommar2006

    Koko, jag har faktiskt ingen vidare lust att gå till gyn med mens så det har jag aldrig gjort. Fast den här gången så går det inte för man får inte ha mens när man tar cellprov sade de.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, vi tänkte inte ha tomte hemma på julafton faktiskt, vi tänkte att Iris nog är lite liten än i år så att det inte spelade någon roll.

  • BrudSommar2006

    AM, jag är avundsjuk på dig som är halvvägs redan, jag vill bara ha en andra graviditet överstökad så jag aldrig mer behöver funder på det sedan! Tänk när man kommit så långt att man har en söt liten ettåring och slitet är gjort!

    Iris är så mysig nu (fast med temperament), hon har fått en julkalender med paket av mina föräldrar, eller ja, själva kalendern är min gamla, jättefin med tomtar som sitter fast med kardborre så man kan flytta runt på dem. Hursom, så får hon ett litet paket varje morgon och det första hon tänker på på morgonen numera är "öppa pesent", hon tycker att det är så roligt. Sedan har hon fått en chokladkalender också så att öppna lucka är minst lika roligt. Varje morgon tittar hon i samtliga luckor som redan är öppna och så ska man prata om vad det är i dem - läs! säger hon och det är så mysigt.

    I morse höll kissen på att få pälsen antänd, vi blev så rädda så det är tveksamt om vi tänder adventssjusstaken något mer. Han brukar aldrig hoppa upp där den står men nu gjorde han så klart det. Annars har vi alltid värmeljus i lykta tänd i fall att.

  • BrudSommar2006

    AM, nej det kan inte vara någon liten på g, eller ja, helt säker kan man väl aldrig vara men det har inte skett några misstag hos oss på den fronten i alla fall. Jag har ju en cykel på 27 - 31 dagar så det kan ju diffa på fem dagar men det var länge sedan den var senare än dag 28 - 29. Jag bokade väl in lite väl snävt, tror att det är dag 30 idag, så jag får väl skylla mig själv.

    Jippi, nu håller de på att sätta upp julgranar här på jobbet!

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!