Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Lös biljett till barnkarusellen!

    För alla här hittills så har det ju varit lättare att få till tvåan än ettan vad det verkar men någon måste ju vara undantaget i så fall tänker jag.

  • BrudSommar2006

    Muggles, ja då hinner du före in i 38-klubben!

    Min vikt är redan van att variera i och för sig men jag tror inte att jag skulle stå ut länge med sådan där läbbig dryck. Det ska bli roligt att få höra att det fungerar fortsättningsvis också för Izzie i alla fall. Jag är egentligen inte stressad över att gå ner i vikt om det inte vore för syskontankarna, annars skulle jag gå med i någon lämplig klubb och låta det ta sin tid men det känns inte värt det att registrera sig, börja gå och så kanske behöva gå ur igen om en månad eller två. Å andra sidan, om det inte blir något syskon så har jag ju slösat bort tid kom jag plötsligt på.

  • BrudSommar2006

    Ja jag har alltid varit för tvillingar så har man det gjort på en eländesförlossning istället för att behöva dra ut på det men efter alla problem som Tinga haft så är jag inte så säker längre. Fast det gick flera söta tvillingpar som verkar ha haft det problemfritt på vår öppna förskola iofs.

  • BrudSommar2006

    Muggles, du har säkert rätt om de där kurerna, jag tänker hur som helst inte prova.

    EA, jo det är så jag gör, försöker dra ner själv hemma, men disciplinen tryter lite! I veckorna går det bra men sedan kommer helgen och om man räknar fredag till söndag som helg så blir det ju fyra bra och tre dåliga dagar varje vecka och det är ju liksom ingen hit direkt...

  • BrudSommar2006

    Fru L, det är ett trevligt ställe, fast när vi var där i somras så var det mitt i sämsta dåliga-väder-tider och det regnade och var tio grader hela veckan. Trist när vi bodde precis vid vattnet, men, men.

    Telis, det låter inte roligt med de där vaggisarna, fast jag måste ändå erkänna att jag skulle velat se hur det gick till när du tog dig till bussen!

    Nehepp, nu får jag nog ge upp jag också, ingen liten kanin, vilket öde. Nu dröjer det innan jag kan logga in igen.

  • BrudSommar2006

    Så här dåliga dansare är det skickligt att få ihop, hur är det ens möjligt. Utav de samlade Strictly Come Dancing och Let's Dance jag sett är det här utan tvekan det värsta, det känns inte som att någon av dem kommer att kunna vara kvar till sista programmet... Tråkigt nog måste ju någon av dem vinna, jag säger som Lapinette, vad ska det bli av dessa.

    Samba med maken minsann, oooohhh.

  • BrudSommar2006

    Maken och jag skulle möjligen kunna bugga lite men det är ju inte samma staus på det...

  • BrudSommar2006

    Lapinette, juck, juck minsann, jojo!

    Telis, stackars, stackars dig, magsjuka och inställd skidåkning som resultat, fasen vad trist! Hoppas att det var maten då så att inte maken blir sjuk också. Det är trist att bara gå och vänta på att bli magsjuk.

    Vänner, vad duktiga ni är med renoveringen, här börjar jag undra om vi någonsin blir klara, det är inte renoveringen som är problemet utan att få någon ordning på hur vi ska möblera och med vad, vi måste tänka noga eftersom vi känner att vi har det lite trångt men saknar förvaring och bokhyllor.

    Frejis, jag såg att ni funderade på att skjuta upp försöken lite men med tanke på den taskiga tajmingen med ÄL och stängt på sjukhuset, är det inte lika bra att slå till om det nu skulle bli så någon månad att ni lyckas tajma det med en dag då de råkar ha öppet?!

  • BrudSommar2006

    Men jag glömde ju berätta det allra viktigaste (ja, för mig alltså), igår kväll lyckades maken få ut stickan jag haft i låret på baksidan sedan i somras, jippi! Nästan två centimeter lång var den. Ja, jag vet, jag borde ha gått till läkaren för längesedan men det har liksom inte blivit av, jag vande mig till sist vid att ha lite ont... Jippi, borta!

  • BrudSommar2006

    Lapinette, nix, ingen blodförgiftning, fast maken hotat med det ofta och försökt få mig iväg till distriktsköterska. Sedan vet jag inte om han fattat att jag faktiskt inte gjort något åt det på sistone och att den faktiskt satt kvar men det han lyckades trycka ut ihop med stickan var tydligen inte så trevligt. Själv har jag varit lyckligt ovetandes om hur det sett ut!

    Vårt vardagsrum är litet, avlångt, med två breda öppningar mot hall och matrum, altandörr och stora fönster så det är få väggar att möblera mot och inte så jättemycket utrymme i rummet totalt heller men rätt fint ändå. Hade vi inte haft pianot som tar upp en hel vägg så hade det inte varit något problem.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!