Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Fru L, ja visst ja, vilket elände att ha så långt att åka om ni kommer att behöva hjälp att bli gravida.

    Ni som vet, är det typ tre inseminationer man brukar försöka med innan man får gå på ivf?

  • BrudSommar2006

    Vickan, om jag visste vilken dag man ska räkna som dag ett så skulle jag kunna räkna ut om vi möjligtvis kan ha fått till det på någon lämplig dag innan maken försvann till London men jag har inte fattat om man ska räkna dagen då det börjar synas lite blod som kommer och går i fem dagar eller om man ska räkna dagen då det börjar ordentligt. Jag har tidigare tänkt att man räknar dagen då det börjar ordentligt men nu börjar jag luta åt det andra alternativet för om jag räknar så så får jag inte riktigt lika extremt korta och långa cyklar de senaste gångerna. Jaja, jag oroar mig inte för om vi fått till det eller inte, jag oroar mig för att mensen ska dyka upp innan tisdag men det borde den verkligen inte oavsett.

  • BrudSommar2006

    Mrs B, om du hade mer barnvakt och inte var så trött är det klart att du skulle komma iväg och träna mer men det verkar vara lite orättvist i fördelningen mellan dig och maken faktiskt, även om ni har valt att ha det så.

  • BrudSommar2006

    Telis, neej, inte du också, nu börjar jag verkligen tro att det är något som smittar via BT! Det är ju helt otroligt vad konstigt att allas cyklar strular på ena eller andra sättet! Måtte det hinna ordna upp sig igen i god tid innan försommaren eller när det nu var dags.

    Tjoho, veckans slit är över, Iris har somnat för länge sedan och maken kommer hem om ett par timmar så imorgon är vi två igen att ta hand om den busiga lilla damen. Hoppas också att ingen av oss blir sjuka inatt så att vi kommer iväg på lek & plask imorgon.

  • BrudSommar2006

    Nu är maken hemma igen och Iris är om möjligt värre än någonsin, suck. Vi försökte åka och simma men efter att ha glatt konstaterat att nu skulle vi bada och hoppat i vattnet med glad min så blev hon jätteledsen och skulle bara ha sin flaska. Det blev bara värre och värre och till sist fick vi ta upp henne ur vattnet igen. Stackars maken var ju tvungen att duscha henne och sig och klä på sig efteråt och vilket liv, jag tyckte så synd om honom. Detta trots att hon fick sin flaska. Sedan kom vi hem, lekt en kort stund men sedan skrek hon mer eller mindre hysteriskt tills det var dags att sova, vi blev tvungna att lägga henne innan lunch för det gick bara inte längre. Jag börjar tro att öronproppar är enda lösningen för att hålla Iris på gott humör mer än två minuter går uppenbarligen inte.

  • BrudSommar2006

    Hm, ja det där med hur många vänner man har på Facebook tror jag beror lite på vilken bransch man är i också, jag har en bekant med 673 vänner men med alla affärskontakter och bra-att-ha kontakter så har jag förstått att det lätt rinner iväg. För mig är några av mina närmsta vänner inte så inne i det här med datorer, än mindre FB.

  • BrudSommar2006

    Iris har 37,7, jag sätter mitt sista hopp till att hon inte riktigt mår bra.

  • BrudSommar2006

    Är hemma och vabbar med Iris, hon verkar visserligen frisk idag men hon har haft lite feber hela helgen. I morse halkade hon på hallgolvet och slog i munnen i en dörrpost så att hon blödde men tror inte att det var så farligt. Annars verkar det nya vara "inte gott" idag, vad man än provar så är det tydligen "usch, inte gott" och hamnar på golvet.

    AM, ingen annan gravid lär väl vara till sin fördel bredvid Cicci, eller kan det finnas en hel grupp av gympa-gravida som har sådan otrolig tur knappt går upp något under graviditeten?! Tror att du kan känna dig lugn!

  • BrudSommar2006

    Cicci, stackars Victor som är sjuk nu igen, själv är jag jätteorolig att vi ska få kräksjuka igen, lagom tills det är över på Iris dagis och vi klarat oss så skickar de precis ut ett mail på jobbet att det går där nu och hur man ska akta sig för att sprida smittan vidare. Hu, jag som började tro att vi kanske skulle klara oss men nu känns det nästan hopplöst.

    Iris verkar frisk idag i alla fall så hon kan förhoppningsvis gå på dagis imorgon. Stackarn, hon skulle prompt leka tittut under köksbordet även fast det nästan aldrig går bra, hon slår alltid i huvudet, så också denna gång.

    Trist att vi inte har någon bil den här veckan, vi får nog hyra en till helgen. De har visst fått in så många krockskadade bilar att de kommer att bli försenade. Vi fick ju vår sladd till motorvärmaren stulen en natt före jul och i samband med att de slet ut den så gick kontakten och även plasten den satt fast i fram på bilen sönder så efter skadebesiktning och lång väntan är vi äntligen på gång att få det fixat.

  • BrudSommar2006

    Smörgåsrån och majskrokar kan man väl börja med jättetidigt vad jag minns?

    Cicci, hoppas att ni andra klarar er den här gången i alla fall, ni har ju redan varit sjuka ni också nyligen.

    Piggelin, vad trist att upptäcka nu att du blivit allergisk! Har det gått bra ända fram tills nu och så helt plötsligt går det inte längre?

    Lapinette, hoppas, hoppas att det här är slutet på eländet och att cykeln återgår till det normala nu.

    Själv hoppas jag att ingen katastrof av något slag inträffar före mitt gynbesök imorgon så att jag äntligen får komma dit. Vet bara inte hur jag ska orka gå upp tillräckligt tidigt för att ta mig dit, när jag bokade tiden så visste jag ju inte att jag inte skulle ha någon bil.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!