Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Jag fick också mens medan jag fortfarande ammade, fast jag minns inte hur mycket jag ammade då. Kanske var Iris en åtta månader eller så.

    Är det ingen som hört från FruLlan???

    Vad jag är trött, Iris har varit rätt stökig i natt. Undrar om det är för att mamma satte på henne nattlinne istället för pyamas vid badet igår, jag kom ju hem så sent så allt var redan klart, hon har sparkat av sig täcket hela tiden men ändå verkat vilja ha det tillbaka på igen med jämna mellanrum. Tänk om hon kunde komma på att hon kan dra upp täcket själv...

  • BrudSommar2006

    Iris är otroligt kräsen just nu, fast jag tror att hon äter i alla fall lite grand på dagis, fisk som hon tyckte så mycket om förut får jag inte i henne alls, inte ens fiskpinnar, jag som tycker så mycket om lax så det har vi ofta hemma. Det är så trist när man stått och ansträngt sig för att laga något bara för hennes skull och man egentligen skulle kunnat tänka sig att äta något annat till middag och så vägrar hon äta! För oss fungerar det dåligt att säga att hon får det eller inget för blir hon för arg, hungrig eller trött så klarar jag knappt av att hantera henne, hon skriker, gråter och kastar saker omkring sig och går inte att bära. Så det blir mycket välling hemma hos oss fortfarande.

  • BrudSommar2006

    Iris far runt så mycket på nätterna så jag tror att det skulle fungera dåligt att ha henne i vår säng, de gånger hon legat i vår säng så har jag varit nervös för att gå upp och gå på toaletten i fall att hon ramlar ur, en gång gjorde hon mycket riktigt det också och for med huvudet före ner från vår säng, det var i och för sig ett tag sedan nu.

  • BrudSommar2006

    Iris matvägrar inte tack och lov, hon har bara inte ro att sitta still och stoppa saker i munnen. Det är ett himla tjat om att hon vill ha frukt som man ska skala och skära och när man väl gjort det har hon tröttnat! Fast hon är ju så liten än.

    September, Iris vägrade länge välling, vi hade nästan gett upp att hon skulle vänja sig vid att dricka det och så helt plötsligt blir hon en vällingalkis! Fast eftersom vi för länge sedan tröttnat på att blanda pulver och dona och hälla ut när vi försökte vänja henne så körde vi ju med tetror för att det var lättare så nu går det så klart inte att få i henne pulvervälling, men, men.

  • BrudSommar2006

    Jaaa, grattis, grattis, Piggelin!

    Lapinette, vad segt att det inte blir varken eller, hoppas att det ordnar till sig snart.

    Ska till sjukgymnasten vid elva och insåg att det inte var någon idé att åka till jobbet innan eftersom jag ska tillbaka hit sedan. Skönt att få vara hemma utan Iris en liten stund faktiskt.

  • BrudSommar2006

    Vad jag tycker att det är tråkigt att Iris är på så dåligt humör jämt, speciellt på kvällarna men det kan slå till när som helst. I alla fall så vore det så kul att få mysa lite efter jobbet med henne men icke, så fort hon inte får som hon vill så kastar hon sig ner på golvet, illvrålar och gråter hysteriskt. Grejen är ju att det är någonting var femte minut som hon vill ha eller göra som hon inte får så hon hinner ju inte mer än resa på sig så är det dags igen. Det är så himla trist faktiskt. Det känns som att kvalitetstiden med henne är noll just nu och man blir så himla besviken när man stressar hem från jobbet bara för att slåss med en hysterisk galning fram till läggdags, blä.

  • BrudSommar2006

    Liten, hon är säkert trött när hon kommer hem från dagis i och för sig men det här är bara så trist. Vet ju inte hur mycket hon äter på dagis men jag tror att hon äter hyfsat i alla fall, hon får ingen välling på dagis. I förrgår åt hon middag, igår vägrade hon. Sitta still tillsammans vill hon inte heller några längre stunder men vi brukar bygga torn, spela piano, läsa ett par böcker, rita osv en stund i taget av varje, ibland vill hon sitta i sin sacco-säck och se en snutt av en film, Bamse, Teletubbies, Nalle Puh eller Fifi Förgätmigej är väl de saker hon gillar.

  • BrudSommar2006

    Nej, roligt är det inte, hoppas att det blir lite bättre när hon blir äldre.

  • BrudSommar2006

    Usch vad tanten verkar hitta till alla, måtte hon bara inte komma hit förrän efter tisdag, usch nu blir jag nervös.

    Jag tycker att det är trist med Iris dåliga humör och det har säkert att göra med att hon är trött efter dagis för hon sover nästan ingenting där fast alla de andra barnen sover men det absolut värsta är när hon ligger på skötbordet och man ska byta blöja och hon blir hysterisk och börjar sparka en i brösten, man har att välja på att på något sätt kränga på blöjan ändå medan man försöker brotta ner henne under flyktförsöket och bända undan åtminstone ett ben med armbågen eller att använda båda händerna till att hålla i benen på henne men då kommer man aldrig där ifrån eftersom man inte får på någon blöja. Jag känner mig helt blåslagen om brösten nu och det är två dagar kvar till maken kommer tillbaka, jag har sträckt ena armen av att försöka hålla i henne och jag har sträckt ena låret av att ständigt försöka få upp henne då hon kastat sig ner på olämplig plats och man måste försöka bära henne för att få hem henne. Jag har så dåligt samvete så jag nästan gråter men just nu tycker jag knappt ens om henne och det är två dagar kvar tills maken kommer hem. Jag klarar helt enkelt inte av henne mer. Då har ändå mina föräldrar hämtat på dagis två dagar redan.

  • BrudSommar2006

    Nåja, skönt att höra att det verkar vara en fas de går igenom så kanske att det ger sig snart, hoppas det.

    Sweet, vad det gäller välling så skulle vi säkert lika gärna kunna ge ersättning, Iris tar inte napp men använder nappflaskan som tröst.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!